تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۲
کد خبر : 4918

باید از ظرفیت‌های اتاق تعاون جهت تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کرد

باید از ظرفیت‌های اتاق تعاون جهت تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کرد

عضو هیات رییسه و دبیر کل  اتاق تعاون ایران، در افتتاحیه چهارهمین نمایشگاه بین المللی ساختمان و عمران کیش: باید از ظرفیت‌های اتاق تعاون جهت تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کرد به گزارش دنیای اسرار:عظیمی عضو هیات رییسه و دبیر کل اتاق تعاون ایران در خصوص جذب سرمایه‌گذاران ‌و جلوگیری از التهابات بازار داخلی گفت: سرمایه‌گذاران

Print Friendly, PDF & Email

عضو هیات رییسه و دبیر کل  اتاق تعاون ایران، در افتتاحیه چهارهمین نمایشگاه بین المللی ساختمان و عمران کیش:

باید از ظرفیت‌های اتاق تعاون جهت تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کرد

به گزارش دنیای اسرار:عظیمی عضو هیات رییسه و دبیر کل اتاق تعاون ایران در خصوص جذب سرمایه‌گذاران ‌و جلوگیری از التهابات بازار داخلی گفت: سرمایه‌گذاران چشم‌های تیزی چون عقاب و پاهای تیزتری چون آهو دارند که هیچ گاه جهت بسترسازی یک جامعه و آماده شدن آن متوقف نخواهند شد.
وی گفت: سرمایه‌گذاری زمانی در کشور محقق خواهد شد که چراغ‌های سبز و مطمئنی برای سرمایه‌گذاران داخلی وجود داشته باشد‌ اگر برای سرمایه‌گذاران داخلی مدام این چراغ سبز یا قرمز شود به هیچ‌وجه او سرمایه‌گذاری نخواهد کرد.
پس می‌بایست فرهنگ قانون را خوب اجرا کنیم. حتی در بحث وضع قانون هم صرفه‌جویی نماییم  چرا که  اصلا مشکل در قانون‌گذاری  نیست،  به اندازه کافی قوانین زیبا داریم اما آنچه نازیباست در اجراست که کشور ما را در ردیف کشورهای ناامن اقتصادی قرار می‌دهد .

دو بال اقتصاد متاسفانه  الان خوب نمی‌زند یکی صادرات و یکی سرمایه‌گذار خارجی.
از حدود ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی که در طی چند سال گذشته قرارداد آن بسته شد کمتر از ۲۰ درصد آن محقق شد چون ما ناکارآمدی در جذب سرمایه  داریم.
مقررات، آیین‌نامه‌های موجود حتی قوانین مترقی ما را دور زده  ومتوقف مان می‌کند و در واقع  بندی به پای قانون شده است .
مجلس دو وظیفه اساسی دارد، وضع قانون و نظارت بر حسن اجرای قانون.

در این نظارت بر حسن اجرای قانون، یک مقداری دولت‌گرایی شده و منافع  مردم نادیده گرفته می‌شود.

وی بزرگترین چالش پیش رو جهت تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاومتی را عدم مشارکت دادن مردم در برنامه‌های فرهنگی اقتصادی دانست و گفت:
در صدر بحث اقتصاد مقاومتی، مقام معظم رهبری فرمودند( که مردم را درگیر کنید) چرا که  هر کجا و ظیفه ایی بر عهده  مردم گذاشته  شد آنها به نحو احسن کار خود را به انجام رساندند، مانند زمان دفاع مقدس و دفاع از  انقلاب اسلامی.

متاسفانه  گاه نگاه دولتی، هیچ اعتقادی به مردم اقتصادی ندارد، وقتی ما به مردم اقتصادی فکر نمی‌کنیم اقتصاد مردمی هم راه نمی‌افتد.
من حلقه وصل مولفه‌های اقتصاد مقاومتی را چه در کاهش شدت انرژی و چه در یافتن مشتری‌های راهبردی، چه در موضوع صادرات تا دانش بنیان کردن همه را مردم‌سازی اقتصادی می‌بینم‌.
دنیای سرمایه‌داری در جهان برای ایجاد حلقه مجدد با مردمش تلاش میکند اقتصاد تعاونی را بیاورود .از سال ۱۹۸۵ تا به حال از ۱۵۰ میلیون نفر جمعیت تعاون تا کنون به یک میلیارد و دویست میلیون نفر، شرکت تعاونی‌ها از ۱۰۰ شرکت در آن سالها به دو میلیون نهصد هزار شرکت تعاونی رسیده و مهم‌ترین چالش ما ، عدم سپردن امور به  مردم است .
فرهنگ حاکم دولتی در اقتصاد در مقابل اقتصاد مقاومتی مقاومت ویژه‌ای دارد و این اقتصاد مقاومتی را متوقف میسازد.

من فکر می‌کنم با شعار نمی‌شود کار کرد. می‌بایست از ظرفیت اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کرد.
اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست، اقتصاد مداومتی است. نیمی از شاخص‌های مقاومت در قبال متغیرهای خارج از اراده یک ملت بایستی در پایه‌گذاری اقتصاد مقاومتی دیده شود.
برای مثال کشورهایی چون روسیه، ترکیه و چین به روی اقتصاد مقاومتی کار کرده‌اند و از تجربه بزرگ رهبری ما استفاده می‌کنند ولی ملت ما در واقع از دولت کارآمدی برای استفاده از این مولفه‌ها به نحو احسن بی‌بهره است که امیدواریم این مهم به حقیقت بپیوندد.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.