شهردار اصفهان خبر داد : آب خلیج فارس نیمه دوم سال ۱۴۰۲ به اصفهان میرسد

شهردار اصفهان گفت: با همت استانداری و همدلی دیگر دستگاهها پیشبینی می شود نیمه دوم سال آینده آب خلیج فارس به اصفهان برسد. به گزارش دنیای اسرار، علی قاسم زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه پروژه انتقال آب خلیج فارس با مدیریتی جهادی به شدت فعال است، بیان کرد: این این
شهردار اصفهان گفت: با همت استانداری و همدلی دیگر دستگاهها پیشبینی می شود نیمه دوم سال آینده آب خلیج فارس به اصفهان برسد.
به گزارش دنیای اسرار، علی قاسم زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه پروژه انتقال آب خلیج فارس با مدیریتی جهادی به شدت فعال است، بیان کرد: این این مسیر ۷٠٠ کیلومتری به ۸ خرده پروژه تقسیم شده که همه فعال است و پیمانکاران جهادی کار میکنند و پروژهای که شاید پنج سال تا ۱۰ سال میکشید با اتکا به منابع اعتباری استانی در حال انجام است.
وی اضافه کرد: پیش بینی این است که خط لوله انتقال آب دریا تا پایان ۱۴۰۲ به سیرجان (کرمان) برسد و از آنجا به اصفهان منتقل کنند و در ادامه پروژه را به دریای عمان وصل کنند و آب استیجاری سیرجان جایگزین شود.
قاسم زاده افزود:با همدلی خوبی که میان مسؤلان استانی است تلاش میشود تا جریان زایندهرود را تا پایان سال ۱۴۰۲ برای همیشه داشته باشیم.
شهردار اصفهان گفت: هنر مدیریت استان این بود که معطل تخصیص بودجه دولت و تأمین اعتبار نماند و با ایستادن بر پای خود پروژه انتقال آب از دریای عمان را کلید زد.
کسب ثروت از زبالهها
شهردار اصفهان با اشاره به عملکرد یک ساله فعالیت شهرداری این کلانشهر گفت: در حوزه خدمات شهری، نگهداشت شهر و نظافت حرکت به سمت مکانیزه کردن شهر در دستور کار قرار دارد، این اقدام آغاز شده است و سال آینده سرعت بیشتری میگیرد؛ در حال حاضر نظافت بزرگراههای شهر به صورت مکانیزه انجام میشود و سال ۱۴۰۲ نظافت مکانیزه را در معابر دیگر تجربه میکنیم.
وی با اشاره به طرح جمعآوری زباله بر اساس روزهای زوج و فرد هفته افزود: با اجرای این طرح کاهش یکروزه تحویل زباله را داشتیم؛ در مجموع، این طرح را موفق میدانم، در واقع آمارها و ارقام همراهی مردم در اجرای طرح، تاکید بر این موفقیت دارد.
قاسمزاده با اشاره به طرح تبدیل زباله به مواد و انرژی تصریح کرد: روی طرح تبدیل زبالهها به مواد و انرژی بسیار تمرکز کردیم که در این راستا طرح پیرولیز در سطح آزمایشی جواب داد و در حال حاضر وارد عرصه تجاری شده است.
وی با بیان اینکه طرح زبالهسوز نیز هنوز به مرحله عقد قرارداد نرسیده است، اما آن را دنبال میکنیم، خاطرنشان کرد: در خصوص ساماندهی پسماند مصالح ساختمانی در مرحله انعقاد قرارداد با پیمانکار و بررسی دقیق هستیم تا دیگر شاهد پسماند مصالح ساختمانی در شهر نباشیم؛ سال آینده قرار است در تولید مصالح ساختمانی از آنها استفاده شود.
شهردار اصفهان تاکید کرد: رویکرد مدیریت شهری این است از زبالهها ثروت تولید کنیم و از این تهدید به عنوان فرصت بهره ببریم، البته اصفهان از قدیمالایام در این حوزه سرآمد بوده است.
وی اضافه کرد: در حوزه ساختوساز و شهرسازی نیز نرمافزار اصنو راهاندازی شده است و برای صدور پروانه ساختمانی بهصورت غیرحضوری اقدامات مؤثری انجام شد.
قاسمزاده با اشاره به تاکید مدیریت شهری در احیای بافتهای فرسوده گفت: در این راستا از احیای محورهای تاریخی آغاز کردیم، سال آینده نیز طرح بازآفرینی شهری در بافتهای فرسوده را اجرا خواهیم کرد؛ دغدغه اصفهان آینده به عنوان اتاق فکر همچنان مطرح است.
تمرکز بر خط دو قطار شهری در اصفهان
قاسم زاده در ارتباط با حوزه حمل و نقل شهری نیز توضیح داد: تمرکز مدیریت شهری بر خط ۲ قطار شهری است، بیان داشت:این پروژه پیشرفت خوبی داشته و ۲ هزارمشغول کار عملیات زیرساختی آن هستند.
وی ادامه داد: شورای شهر اصفهان در تدوین بودجه ۱۴٠۲ شهرداری را موظف کرد خط دو مترو در سال ۱۴٠۲ از دارک تا زینبیه به بهرهبرداری برسد که امیدواریم با هفت هزار میلیارد تومان برآورد بودجهای که برای این ابر پروژه شده سال آینده با شتاب بیشتری تحقیق یابد.
شهردار اصفهان با اشاره باینکه ادامه خط یک مترو را در سال آینده از شهرک قدس تا دانشگاه صنعتی خواهیم داشت ،گفت: حلقه حفاظتی پروژه مهم دیگری است که همچنان فعال است و جزو پروژههایی است که یک روز تعطیلی نداشته و در حال پیشرفت است.
قاسم زاده در ارتباط با اقدامات عمرانی شهر نیز بیان کرد: بهرهبرداری آزمایشی از تقاطع غیرهمسطح شهدای ورزشکار برای نوروز ۱۴۰۲، زیرگذر اندیشه، تقاطع غیرهمسطح دکتر کاظمی آشتیانی، پل خروجی شهید کشوری، اتصال بزرگراه معلم به فرزانگان و ۵٠٠ پروژه خرد عمرانی از اقدامات عمرانی است که در شهر انجام شده یا در حال اجرا است.
افزایش ۶۵ درصدی بودجه شهرداری اصفهان در سال آینده
وی در خصوص بودجه شهرداری توضیح داد: بودجه سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته ۶۵ درصد افزایش داشته است که امیدواریم با تحقق منابع آن در سال آینده خدمات بیشتر و بهتری به همشهریان عزیز ارائه شود.
قاسم زاده بابیان اینکه ۷۳ درصد بودجه ۱۴۰۲ عمرانی و ۲۷ درصد هزینهای است،گفت: ۶۷ درصد از بودجه به تملک دارایی سرمایهای و ۶ درصد به تملک داراییهای مالی اختصاص داده شده است.
شهردار اصفهان افزود: همچنین ۴۱ درصد بودجه سال آینده مربوط به حوزه حمل و نقل، ۱۹ درصد خدمات شهری، ۱۳ درصد مالی، اقتصادی شهردار، ۱۱ درصد برنامه ریزی و توسعه، ۱۰ درصد فرهنگی و اجتماعی، ۳درصد معماری و ۲ درصد به پروژه های عمرانی اختصاص دارد.
قاسم زاده با اشاره باینکه در بودجه ۱۴۰۲ پنج هزار میلیارد تومان طرحهای مشارکت تعریف شده است، اظهار داشت: در مجموع ۲۰ هزار میلیارد تومان بودجه ۱۴۰۲ شهرداری اصفهان تعیین شده که با سازمانهای تابعه ۲۲ هزار میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان می باشد.
وی درخصوص کاهش آلایندهها و رفع آلودگی هوای اصفهان بیان داشت:در سفر رییس قوه قضاییه به اصفهان دستور قطع کامل مازوتسوزی در اصفهان صادر شد که امیدواریم اجرایی شده باشد.
خریداری ۲۸۵ اتوبوس نو برای ناوگان اتوبوسرانی اصفهان
شهردار اصفهان با بیان اینکه در جهت کاهش آلایندههای ناشی از حملونقل اقدامات مفصلی ازسوی شهرداری درحال انجام است، افزود: توسعه مترو در اصفهان،بهبود کمی وکیفی فضای سبز ، خریداری ۲۸۵ اتوبوس نو برای ناوگان اتوبوسرانی از جمله اقدامات شهرداری اصفهان در خصوص موضوع آلودگی هوا است.
چهارباغ پیاده راه می ماند
شهردار اصفهان در خصوص خیال همه را راحت کنیم؛ چهارباغ پیاده راه خواهد ماند. اکثریت اعضای شورا موافق این موضوع هستند و جمعبندی مدیریت شهری این است که مجموعه دولتخانه صفوی پیاده راه شود که اسناد بالادستی از جمله مصوبه شورای عالی ترافیک شهر و استان هم این موضوع را تایید میکند.
قاسم زاده با بیان اینکه احیای بافت تاریخی در سال آینده با قوت بیشتری ادامه خواهد داشت، گفت: خیال همه را راحت کنیم چهار باغ عباسی پیاده راه خواهند ماند و شورای اسلامی شهر و شهرداری در این باره اتفاق نظر دارند که مجموعه دولتخانه صفوی پیاده راه شود اسناد بالادستی از جمله مصوبه شورای عالی ترافیک شهر و استان هم این موضوع را تایید میکند.
وی با بیان اینکه حرکت به سمت شهرداری هوشمند مهمترین ایده بنده در این مسند است، گفت: اولویت ما شهرداری هوشمند است که نقشه جامع آن تهیه شده و اولویت در حوزه شهرسازی، خدمات شهری و حمل و نقل و ترافیک است.
مکانیزه شدن نظافت کلانشهر اصفهان
وی ادامه داد: در حوزه خدمات شهری در سال آینده، توسعه مکانیزهسازی روند نظافت شهر که از امسال کلید خورده در دستور کار قرار میگیرد.
قاسم زاده بیان داشت: طرح تغییر زمان جمعآوری زبالهها، اجرای طرح پیرولیز، طرح زبالهسوز، مدیریت و بازیافت پسماندهای ساختمانی و بازیافت شیرابه از جمله اقداماتی است که در سال جاری مورد مطالعه, پیگیری یا اجرا قرار گرفته است.
شهردار اصفهان گفت: در حوزه ساخت و ساز و شهرسازی نیز نرمافزار اصنو راهاندازی شده و درخصوص صدور پروانه ساختمانی بهصورت غیرحضوری اقدامات موثری انجام شد.
تبدیل ارگ جهان نما به هتل
قاسم زاده در ارتباط با پروژه تبدیل ساختمان جهاننما به هتل اظهار داشت: پروژه جهاننما در حال به سرانجام رسیدن است، در ابتدا از اداره حقوقی خواستم بررسی کند اگر شاکیانی در این پروژه وجود دارد مسائل آنها حل شود و در این راستا چند پرونده بزرگ پیدا شد و در حال ادا کردن حقوق شرعی و مادی هستیم.
وی ادامه داد:ارگ جهاننما که حدود ۴ هزار میلیارد تومان ازسوی شهرداری و بخش خصوصی برای آن سرمایهگذاری شده، گام مهمی در راستای رفع معضلات این ساختمان است.
شهردار اصفهان گفت: در قرارداد بهرهبرداری هتل ۵ ساله پیشبینی شده اما سرمایهگذار اعلام کرده در ۲ سال به بهرهبرداری خواهد رسید که در این صورت نقاط تجاری نیز پررونق خواهد شد.
برچسب ها :شهرداری اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰