تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۶
کد خبر : 20055

پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصد شبکه فاضلاب ۵ روستای فلاورجان

پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصد شبکه فاضلاب ۵ روستای فلاورجان

به گزارش دنیای اسرار:مدیرآبفا فلاورجان اعلام کرد : هم اکنون بیش از ۲۲ کیلومتر از شبکه فاضلاب ۵ روستای فلاورجان اجرا شده است و انتظار می رود طی یک ماه آینده، شبکه فاضلاب روستاهای اردال، کاویان، مهرنجان، چم رود و فیلرگان نیز به بهره برداری برسد. محمد مهدی پراندوخ عنوان کرد: در دی ماه سال

Print Friendly, PDF & Email

به گزارش دنیای اسرار:مدیرآبفا فلاورجان اعلام کرد : هم اکنون بیش از ۲۲ کیلومتر از شبکه فاضلاب ۵ روستای فلاورجان اجرا شده است و انتظار می رود طی یک ماه آینده، شبکه فاضلاب روستاهای اردال، کاویان، مهرنجان، چم رود و فیلرگان نیز به بهره برداری برسد.

محمد مهدی پراندوخ عنوان کرد: در دی ماه سال گذشته، طرح اجرای شبکه فاضلاب ۱۱ روستای فلاورجان در دستور کار قرار گرفت و با اتمام اجرای شبکه فاضلاب این ۵ روستا، در آینده ی نزدیک عملیات اجرای شبکه فاضلاب روستاهای بجگرد، محمدیه، زفره، نارگان و بوستان  آغاز می شود.

وی با بیان اینکه پروژه اجرای شبکه فاضلاب ۱۱ روستای فلاورجان با سرمایه گذاری شرکت ذوب آهن اصفهان عملیاتی شد، تصریح کرد: شرکت ذوب آهن اصفهان با هدف تخصیص پساب این روستاها برای رفع بخشی از نیاز آبی در واحدهای تولیدی  با سرمایه گذاری به روش بیع متقابل در این پروژه مشارکت نموده است.

مدیرآبفا فلاورجان با اشاره به تولید پساب فاضلاب در این مناطق خاطرنشان ساخت: در افق طرح که ۱۴۳۰ می باشد پیش بینی می گردد حدود ۲۰ هزار نفر تحت پوشش شبکه فاضلاب در این ۱۱ روستا قرار بگیرند و براین اساس، پساب تولیدی در این روستاها حدود ۲ هزار متر مکعب در روز خواهد بود.

پراندوخ حجم عملیاتی این پروژه را ۹۳ کیلومتر اعلام کرد و اظهار داشت: اجرای شبکه فاضلاب در ۱۱ روستای شهرستان فلاورجان شامل ۷۹ کیلومتر شبکه داخلی و ۱۴ کیلومتر خط انتقال می باشد و اعتبار این طرح بالغ بر ۹۱۰ میلیارد ریال است که از محل سرمایه گذاری شرکت ذوب آهن اصفهان تامین می گردد.

مدیر آبفا فلاورجان با بیان اینکه اغلب این روستاها در حاشیه رودخانه زاینده رود قرار دارند تصریح کرد: رودخانه زاینده رود ازمیان شهرفلاورجان عبور می کند و برخی ازاین روستاها  در مجاورت این رودخانه قرار دارند، بنابراین به منظور کاهش آلاینده های زیست محیطی و جلوگیری از آلودگی  منابع آب های زیرزمینی، اجرای شبکه فاضلاب در این روستاها ضروری به نظر می رسد.

پراندوخ بیان داشت: بررسی ها حاکی از آن است که هرمترمکعب فاضلاب  در حدود ۱۵ مترمکعب آب های زیرزمینی را آلوده می کند، پس برای ارتقای بهداشت محیط و سلامت مردم، جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب لازم است.

وی عنوان کرد: فاضلاب این روستاها پس از  انتقال به تصفیه خانه فاضلاب فولادشهر به منظورمصارف صنعتی به شرکت ذوب آهن انتقال می یابد.  

.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.