تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶
کد خبر : 11774

با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برگزار می شود: نخستین جشنواره ملی فناوری انرژی خورشیدی دانشکده دختران نجف آباد

با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برگزار می شود: نخستین جشنواره ملی فناوری انرژی خورشیدی دانشکده دختران نجف آباد

با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برگزار می شود:نخستین جشنواره ملی فناوری انرژی خورشیدی دانشکده دختران نجف آباد به گزارش دنیای اسرار:دانشکده سمیه نجف آباد، دبیر اجرایی اولین دوره جشنواره ملی فناوری انرژی های خورشیدی گفت: این جشنواره ۲۲ آبان ماه ۹۸ با همکاری دانشگاه فنی حرفه ای کشور و وزارت علوم به

Print Friendly, PDF & Email


با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برگزار می شود:
نخستین جشنواره ملی فناوری انرژی خورشیدی دانشکده دختران نجف آباد


به گزارش دنیای اسرار:دانشکده سمیه نجف آباد، دبیر اجرایی اولین دوره جشنواره ملی فناوری انرژی های خورشیدی گفت: این جشنواره ۲۲ آبان ماه ۹۸ با همکاری دانشگاه فنی حرفه ای کشور و وزارت علوم به میزبانی دانشکده دختران نجف آباد برگزار می شود.

الهام ایمانیان با اشاره به جزئیات برگزاری این جشنواره افزود: فراخوان اولین دوره جشنواره ملی فناوری انرژی های خورشیدی از اوخر هفته جاری آغاز می شود.

وی با بیان اینکه داوران و تیم اجرایی خوبی برای این جشنواره در نظر گرفته شده، تصریح کرد: پروفسور قاسمی از آمریکا، نصراللهی از دانشگاه برلین، زندی، مفیدی و خسروی از داوران این جشنواره هستند به همین دلیل سعی کردیم از استادان بین المللی و ملی متخصص استفاده کنیم.

دبیر اجرایی نخستین دوره جشنواره ملی فناوری انرژی های خورشیدی ادامه داد: طبق صحبت های صورت گرفته مقرر شد، برترین ایده ها و مقالات به دست آمده در اتاق بازرگانی ایران با سرمایه گذار لینک و تجاری سازی انجام شود.
وی کارگاه های آموزشی، تجلیل از برگزیدگان برتر و برگزاری نمایشگاه را از جمله برنامه های این جشنواره برشمرد.
ایمانیان با اشاره به تفاوت دانشگاه فنی و حرفه ای با دانشگاه های نظری اظهار داشت: در دانشگاه فنی و حرفه ای هدف به تنهایی تولید علم نیست بلکه هدف آن ترکیب آموزش های فنی و مهارتی با پژوهش های کاربردی است که خروجی آن سبب علم و دانایی، دارایی و ثروت و اشتغالزایی است.
وی اضافه کرد: در دنیا روی اهدافی که دانشگاه های فنی و حرفه ای دارند سرمایه گذاری شده است که به تازگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش بر روی این بحث کار کرده است.
دبیر اجرایی نخستین دوره جشنواره ملی فناوری انرژی های خورشیدی بیان کرد: ما به دنبال این هستیم که رشته های جدید و آمایش منطقه ای و سرزمینی که نیاز و ضرورت آینده است را ایجاد کنیم، همچنین بتوانیم در راستای اشتغال و کارآفرینی گامی برداریم.
وی بیان کرد: انرژی های تجدید پذیر در کشور گسترش پیدا نکرده و کارآمدی، تولید، تکمیل، نگهداری و تعمیر این انرژی وجود ندارد به همین دلیل به دنبال آن هستیم که این رشته را تکمیل کنیم.

ایمانیان خاطرنشان کرد: سال آینده تعدادی از دانشگاه های فنی حرفه ای کشور رشته های انرژی تجدیدپذیر را به صورت تکنسین ماهر وارد می کنند.
رییس دانشکده سمیه درادامه گفت: در ۲ سال اخیر فعالیت ها را آغاز و توانستیم در موضوع های آب شیرین کن های خورشیدی، کلکتورها، چادر و کوله های خورشیدی و درخت خورشیدی در قالب طرح هایی در دانشگاه ها، مسابقات امیرکبیر تهران، دانشگاه تهران و نمایشگاه بین المللی انرژی های خورشیدی شرکت کنیم و در این راستا موفقیت های چشمگیری را شاهد بودیم.
وی اضافه کرد: به همین دلیل ضروری بود که در ادامه راهبرد، تقویت و تایید برنامه ریزی های گذشته جشنواره ای را برگزار کنیم که در چهار حوزه از جمله ایده و اختراع، مقالات محصول محور، معماری های خورشیدی و کارآفرینان حوزه خورشیدی برگزار و اجرایی شود که ۸۵درصد از تولید برق کشور با استفاده از سوخت‌های فسیلی است.
ایمانیان درپایان با بیان اینکه جبران هر یکهزار مگاوات ساعت کمبود نیاز انرژی برق در کشور با نیروگاه‌های برق ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد افزود: هم اکنون از ۷۰ هزار کیلووات ساعت برق تولیدی کشور ۱۵ هزار وات ساعت آن در ۲ ماه از سال آن هم ساعت‌های خاص وارد مدار می‌شود که این امر لزوم استفاده از انرژی خورشیدی برای تولید برق را بیشتر کرده است.

خبرنگار:بهمن توکلی فرد

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.