مدیریت درمان استان در تلاش برای هرچه بهتر نمودن خدمات به مراجعین است

دکتر محمد رجالی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان؛ مدیریت درمان استان در تلاش برای هرچه بهتر نمودن خدمات به مراجعین است مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: برای نخستین بار موفق شدیم ضریب اشتغال تخت در بیمارستان های تامین اجتماعی استان را به ۹۰ درصد برسانیم. به گزارش دنیای اسرار:دکتر محمد رجالی با
دکتر محمد رجالی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان؛
مدیریت درمان استان در تلاش برای هرچه بهتر نمودن خدمات به مراجعین است
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: برای نخستین بار موفق شدیم ضریب اشتغال تخت در بیمارستان های تامین اجتماعی استان را به ۹۰ درصد برسانیم.
به گزارش دنیای اسرار:دکتر محمد رجالی با اشاره به اینکه تعداد مراجعات و بیمهشدگان ما زیاد است و میزان پاسخگویی ما یک به سه است،بیان کرد: اورژانس شریعتی یکی از پرمراجعهترین مراکز اورژانس سطح شهراصفهان است .دکتر محمد رجالی درادامه این نشست خبری با اشاره به راهبرد هوشمندسازی سازمان و لیست هوشمند، اظهار کرد: قرار است تعداد قابلتوجهی از مغایرتهای کارگاهها از طریق این لیست هوشمند به کارفرما پیش از بارگذاریها اعلام شود که جلوی بسیاری از مشکلات بعدی را میگیرد.
دکتررجالی با بیان اینکه بخش عمدهای از هزینههای درمانی مربوط به بیماریهای مزمن است، بیان داشت: در استان اصفهان ۲۵۰ هزار بیمار مزمن شناسایی شده و تحت درمان هستند که بالاترین رقم کشوری به شمار میرود. مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت:۱۲۰۰ میلیارد ریال هزینه خرید خدمات درمانی اصفهان توسط تامین اجتماعی پرداخت شد.وی ادامه داد: بیش از ۱۰ میلیون و ۷۹۰ هزار مراجعه سرپایی پذیرش و خدمات به بیماران در بخش درمان مستقیم ارائه شده است که نسبت به سال ۱۴۰۰ یک رشد ۱۴ درصدی داشته است.رجالی با بیان اینکه ۵۳ هزار جراحی رایگان در تأمین اجتماعی استان انجام شده است، گفت: جراحی قلب بیماران در بخش دولتی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون است و در بخش خصوصی بین ۸۰ تا ۱۲۰ میلیون است که در سازمان بهصورت رایگان صورت میگیرد.
وی ادامه داد: درحال حاضر ۱۵ درصد کل جراحی های استان اصفهان در بیمارستان های شریعتی و غرضی اصفهان انجام می شود.وی افزود: برای اورژانس بیمارستان شریعتی اصفهان یک توسعه ۷۵۰ متری در نظر گرفتیم که در حال ساخت است و با این توسعه زیربنای اورژانس به هزار متر میرسد.رجالی با اشاره به ساخت مرکز دپوی دارویی در مرکز غرضی، عنوان کرد: مرکز غرضی ما یکی از بزرگترین مراکز شمال شهر اصفهان است که تا دلیجان ارائه خدمات میدهد و بیش از ۳۰ درصد مراجعات آن بیماران بدحال و تصادفات است.
مدیردرمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه ۱۲ اتاق ال دی آر برای بحث زایمان با هزینهای بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان تجهیز شده است، گفت: متأسفانه استقبالی از این مراکز صورت نگرفته است و ۵۰ درصد از ظرفیت این مراکز خالی است.مدیردرمان تأمین اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: مصوبه هیئتمدیره تأمین اجتماعی این است که زمین و مجوز ساخت از سوی شهرستان تأمین شود و ساخت و تأمین نیروی انسانی و چینش آن با تأمین اجتماعی خواهد بود.
وی با اشاره به تجهیز درمانگاه شاهینشهر، گفت: در فولادشهر ما مصوبه برای ساخت داریم؛ اما طبق مصوبات باید شرکت عمران بهصورت رایگان در اختیار ما قرار بدهد که متأسفانه درخواست هزینه برای زمین کردهاند.رجالی با اشاره به ساخت درمانگاه چهارهزار متری فاطمه الزهرا (س) در اصفهان، گفت: باتوجهبه پروژههایی که در دست داریم میزان زیرساختهای سرپایی ما تا سه سال آینده ۲۰ درصد افزایش پیدا میکند.رجالی با بیان اینکه بین ۱۰ تا ۲۰ درصد بیماران سایر استانها در اصفهان درمان میشوند، گفت: این موضوع یک چالش کشوری است و سرانه درمان مبتنی بر جمعیت استان پرداخت میشود و برای این درمانها سرانهای پرداخت نمیشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان در ادامه اظهار کرد: با توجه به جمعیت بالای تحت پوشش خدمات درمانی در استان اصفهان چالشهای متفاوتی دارد، با توجه به تعداد مراکز و سطح خدمات استان اصفهان بعد از استان تهران بیشترین هزینه درمان را دارد. چالشهای اصلی ما سنگینی هزینههای درمان روی دوش بیمه شدگان بود و ما به دنبال حل قسمتی از این مشکل بودیم.
وی افزود: علاوه بر توسعه بخش درمان سرپایی، برای کاهش هزینهها در بخش بستری برنامهریزی کردیم و در این بخش به طور ویژه جراحی را توسعه دادیم که بتوانیم بخشی از این هزینهها را کاهش دهیم. در پایان سال ۱۴۰۰ ما در سه بیمارستان ۷۰ هزار بیمار بستری داشتیم و این تعداد در پایان سال ۱۴۰۲ به مرز ۸۲ هزار نفر رسید، همچنین با افزایش بهره وری و عدم کاهش کیفیت خدمات مدت زمان بستری را کاهش دادیم.
دکتر رجالی مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به آمار جراحی در این بیمارستانهای این سازمان گفت: آمار جراحی از ۴۰ هزار در پایان سال ۱۴۰۰ به مرز ۵۳ هزار جراحی در پایان سال ۱۴۰۲ رسید و حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کل آمار جراحی استان در این سه بیمارستان انجام شد که باعث کاهش هزینه افراد تحت پوشش شد. همچنین ضریب اشغال تخت به حدود ۹۰ درصد رسید.
وی ادامه داد: در بخش خدمات سرپایی در پایان سال ۱۴۰۰ ما حدود ۸ میلیون خدمات سرپایی داشتیم که در پایان سال ۱۴۰۲ از مرز ۱۰ میلیون عبور کرد. در بخش خرید خدمت از ۷۰ بیمارستان و هزار مطب و هزار و ۹۰۰ پاراکلینیک و رادیولوژی استفاده کردیم که در بخش دولتی حدود ۹۰ درصد هزینه به عهده تامین اجتماعی و بخش دولتی است و در ماههای اخیر موفق شدیم بخش قابل توجهی از بدهی را در بخش دانشگاهی و خصوصی پرداخت کنیم.
دکتررجالی تصریح کرد: میزان خدمات در اصفهان نسبت به تعداد بیمه شدگان در اصفهان رتبه ۱۵ در کشور است در حالی که خدمات درمانی ما در کشور رتبه دوم است و بیمارستان شریعتی و غرضی در بخش بیمارستانهای تامین اجتماعی در کشور اول و دوم هستند. در راستای افزایش میزان خدمت نسبت به تعداد بیمه شدگان کلنگ زنی بیمارستان ۵۰۰ تخت خوابی آذرماه سال گذشته انجام شد که با تکمیل آن بخشی از مشکلات مربوط به بیماران بستری حل خواهد شد.
وی در خصوص بیمارستان در حال ساخت کشوری گفت: در سال ۱۴۰۱ برای ساخت این بیمارستان ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز پیشبینی شد که با توجه به تورم موجود این عدد به ۹ هزار میلیارد تومان میرسد. این بیمارستان ۵۰۰ تخت خوابی تقریبا همه بخشها را دارد و چند بخش تخصصی نیز دارد و یک بیمارستان عمومی است. با توجه به همتی که در سازمان وجود دارد، ساخت این بیمارستان میتواند مشکلات زیادی از بخش درمان را حل کند و بخشهای فوق تخصصی مثل قلب نیز در آن پیشبینی شده است. ساخت این بیمارستان از زمان گرفتن همه مجوزهای ساخت از ادارات و سازمانهایی مثل وزارت بهداشت، محیط زیست و شهرداری حدود ۵ سال زمان میبرد، البته ما تلاشهای زیادی کردیم که مدیریت پروژه توسط اصفهان صورت بگیرد اما با توجه به اعتبار سنگین پروژه این امر میسر نشد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به سن بالای ساختمان درمانگاهها گفت: نوسازی درمانگاههای قدیمی و احداث درمانگاههای جدید در دستور کار مدیریت درمان تامین اجتماعی قرار دارد، که البته احداث درمانگاه جدید در سالهای اول با ۲۰ الی ۳۰ پرسنل ماهانه نزدیک یک میلیارد برای ما هزینه دارد. هم اکنون مصوبه ۱۱ پروژه نوسازی و احداث درمانگاه گرفته شده است که در نجف آباد، فولادشهر، شاهین شهر، پیربکران و سایر شهرستانها واقع شده است
برچسب ها :مدیرتامین درمان تامین اجتماعی اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0