تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
کد خبر : 40754

معاون وزیر جهادکشاورزی: تولیدات کشاورزی با استفاده از هوش مصنوعی افزایش می‌یابد

معاون وزیر جهادکشاورزی: تولیدات کشاورزی با استفاده از هوش مصنوعی افزایش می‌یابد

رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در حوزه کشاورزی ضروری است. به گزارش  دنیای اسرار:، سید مجتبی خیام نکویی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی عصر امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اتاق بازرگانی اصفهان

Print Friendly, PDF & Email

رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در حوزه کشاورزی ضروری است.
به گزارش  دنیای اسرار:، سید مجتبی خیام نکویی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی عصر امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اتاق بازرگانی اصفهان در زمینه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان بخش کشاورزی اظهار داشت: امنیت غذایی و کشاورزی در کشورمان تاکنون موضوع درجه اول نبوده است و این کاری به دولت‌ها ندارد.وی افزود: ۹۸ درصد شاغلان حوزه کشاورزی بخش خصوصی هستند. امروز باگذشت ۴۴ سال از پیروزی انقلاب اسلامی با فراز و نشیب‌های فراوان سفره مردم در حد توان تأمین شده است. خیام‌نکویی تصریح کرد: وقتی صحبت از امنیت غذایی می‌شود همه متوجه دولت می‌شوند اما آیا در اتاق بازرگانی امنیت غذایی اولویت درجه یک بوده است؟رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: میزان تولید بخش کشاورزی از ۲۵ میلیون تن در ۴۴ سال گذشته امروز به ۱۳۳ میلیون تن رسیده است. باید واقع‌بینانه نگاه کنیم و بدانیم ظرفیت‌ها برای تأمین نیازهای مردم مکفی نیست و بر منابع فشار می‌آوریم.وی افزود: درگذشته ۹۶ میلیارد مترمکعب آب در بخش کشاورزی استفاده می‌کردیم. اکنون میزان آب مصرفی در بخش کشاورزی کشور به ۷۰ میلیارد مترمکعب در سال رسیده و در ۲۰ سال آینده به ۵۰ میلیارد مترمکعب کاهش خواهد یافت.خیام‌نکویی خاطرنشان کرد: کشاورزی ما تاکنون معیشتی و غیراقتصادی بوده است، امروز باید به سمت اقتصادی شدن پیش برود و از پوسته معیشتی خارج شود.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش کشاورزی بیان کرد: هم‌اکنون ۹۸.۵ درصد بذر گیاهی و زراعی موردنیاز در کشور تولید می‌شود تنها حدود ۱.۵ درصد بذر زراعی را از خارج وارد می‌کنیم و برای آن حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون دلار ارز خارج می‌شود. همچنین ۸ هزار و ۳۰۰ دانه گیاهی و ۲ هزار گونه گیاهی در کشور داریم که تنها ۲۰ گونه از گیاهان دارویی اقتصاد ایجاد می‌کند و می‌تواند جایگزین نفت شود.
وی افزود: استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در حوزه کشاورزی ضروری است. اگر بخواهیم میزان تولید را افزایش دهیم، بهره‌وری از بعد کیفی و کمی و حفظ منابع بر پایه آب‌وخاک با حفظ توان اکولوژیک باید موردتوجه باشد.خیام‌نکویی اعلام کرد: اصفهان شانزدهمین مرکز فناوری دانش‌بنیان کشاورزی و دهکده نوآوری و فناوری کشور را ایجاد خواهد کرد.
در پایان این نشست تفاهم‌نامه همکاری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اتاق بازرگانی اصفهان در زمینه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در بخش کشاورزی امضا شد.
Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

برق اصفهان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان