یکی از حلقه های پایداری کشاورزی،تولید محصولی است که بتوان در بازارهای ملی و بینالمللی عرضه کرد.
به گزارش دنیای اسرار:جلسه بررسی زمینه های همکاری علمی و عملی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با کمسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۱۶ با حضور رئیس، معاونین،مدیران گروه های علمی،اساتید و دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان،نائب رئیس اتاق بازرگانی ، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان در سالن همایش
به گزارش دنیای اسرار:جلسه بررسی زمینه های همکاری علمی و عملی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با کمسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۱۶ با حضور رئیس، معاونین،مدیران گروه های علمی،اساتید و دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان،نائب رئیس اتاق بازرگانی ، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان در سالن همایش دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید.
در ابتدای این نشست دکتر حقیقی معاون آموزشی دانشکده کشاورزی دانشگاه ضمن خیر مقدم و بیان اهداف نشست به ظرفیتهای دانشگاه صنعتی اشاره نمود.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت:
یکی از حلقه های پایداری کشاورزی،تولید محصولی است که بتوان در بازارهای ملی و بینالمللی عرضه کرد.
عباس پاکدل ضمن تاکید بر کشاورزی پایدار و بلند مدت که سبب سودآوری پایدار هم برای تولیدکننده و هم مصرف کننده میشود افزود: یکی از حلقه های پایداری کشاورزی،تولید محصولی است که بتوان در بازارهای ملی و بینالمللی عرضه کرد. وی گفت: یکی از برنامههای دانشکده حضور دانشجویان بصورت عملی در واحدهای تولیدی مرتبط با رشته های تحصیلی آنها است که این امر سبب پویایی و کسب تجربه عملی برای دانشجویان خواهد شد.
ایشان برگزاری چنین جلساتی را بسیار حائز اهمیت دانست و تاکید کرد این قبیل جلسات باعث آشنایی دانشجویان با حوزه کسب و کار، تولید،صادرات،برندینگ و فرصتهای شغلی خواهد شد و خواستار حمایت بیشتر اتاق بازرگانی در حوزه برندینگ و بازرگانی برای دانشجویان گردید.
نائب رئیس اتاق بازرگانی اصفهان خبر داد:
تشکیل شورای پژوهش در اتاق بازرگانی اصفهان
محمد جعفر فوده نائب رئیس اتاق بازرگانی ضمن ابراز خرسندی از حضور و برگزاری این نشست گفت: یکی از اقدامات و فعالیتهای موثر اتاق بازرگانی در حوزه کشاورزی،تشکیل شورای پژوهش است، وی افزود در این شورا نمایندگانی از سازمانهای مختلف همچون: دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه آزاد،شهرک علمی تحقیقاتی،مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی، سازمان صمت ،سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل دامپزشکی و فعالان اقتصادی بخش کشاورزی حضور دارند.
ایشان بر تقویت ارتباط و تعامل بیشتر اتاق بازرگانی و دانشگاه تاکید کرد و افزود:اتاق بازرگانی بعنوان پارلمان بخش خصوصی میتواند پل ارتباطی بین صنعت،دانشگاه و بخش خصوصی فعال در حوزه کشاورزی باشد و نقش مهمی در این خصوص ایفا نماید.
چانه زنی با دولت،آموزش و ارتباط بینالملل از اهداف مهم اتاق بازرگانی اصفهان
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اصفهان، پیشرفت های قابل توجه در حوزه دام استان و کشور را حاصل پیشتیبانی های علمی و بکارگیری دانش و تکنولوژی از سوی تولید کنندگان این حوزه برشمرد و افزود: چانه زنی با دولت، آموزش و ارتباط بین الملل از اهداف مهم اتاق بازرگانی است.
سید وحید دزفولی زاده ضمن ارائه مدل عینی یک نمونه کسب و کار بازرگانی در حوزه واردات، به فضای کسب و کار، فعالیتهای موجود در بازار، شناخت مدلهای بازار جهانی و ابزارهای موردنیاز جهت تعامل با این بازارها اشاره نموده و بر همکاری دانشگاه ، صنعت و اتاق بازرگانی جهت تبدیل ایده ها به تولید تجاری سازی و بازار تاکید نمودند.
گفتنی است در پایان این نشست پنل پرسش و پاسخ با حضور دکتر پاکدل رئیس دانشکده کشاورزی ، پرفسور قربانی استاد تمام گروه علوم دامی دانشگاه صنعتی اصفهان ، مهندس فوده نائب رئیس اتاق بازرگانی ، مهندس دزفولی رئیس کمسیون کشاورزی اتاق ، مهندس جعفری مدیر عامل اتحادیه دامداران استان و مهندس برآنی مدیر عامل اتحادیه گلخانه داران استان برگزار که به پرسشهای اساتید و دانشجویان حاضر پاسخ داده شد
برچسب ها :اتاق بازرگانی اصفهان ، اتحادیه دامداران اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0