تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۲
کد خبر : 43336

نام‌نویسی جدید برای حج عمره فعلا امکان ندارد!

نام‌نویسی جدید برای حج عمره فعلا امکان ندارد!

با وجود آغاز سومین مرحله از ثبت نام سفر حج ۱۴۰۴ و تعیین نرخ نهایی ارز حج، رئیس سازمان حج و زیارت می‌گوید هنوز قیمت نهایی سفر حج مشخص نشده است. به گزارش دنیای اسرار، علیرضا بیات با بیان اینکه از ۵ آذرماه که پیش ثبت‌نام آغاز شده تا دهم آذر، ۱۰ هزار و ۳۹

Print Friendly, PDF & Email

با وجود آغاز سومین مرحله از ثبت نام سفر حج ۱۴۰۴ و تعیین نرخ نهایی ارز حج، رئیس سازمان حج و زیارت می‌گوید هنوز قیمت نهایی سفر حج مشخص نشده است.
به گزارش دنیای اسرار، علیرضا بیات با بیان اینکه از ۵ آذرماه که پیش ثبت‌نام آغاز شده تا دهم آذر، ۱۰ هزار و ۳۹ نفر برای حج تمتع ثبت‌نام کردند، افزود: حدود ۵ هزار نفر از ثبت‌نام‌کنندگان آقا و مابقی خانم هستند. میانگین سنی ثبت‌نام‌کنندگان ۵۶ سال است که برای انجام اعمال حج سن مناسبی است.رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره اینکه درحال حاضر یک میلیون و ۳۸ هزار فیش حج نزد مردم است، گفت: از این تعداد، اطلاعات ۲۵۰ هزار نفر در سامانه ناقص است که از افراد درخواست داریم برای اطلاع.رسانی دقیقتر اطلاعات خود را تکمیل کنند.
بیات درباره هزینه نهایی سفر حج تمتع ۱۴۰۴ اظهار کرد: هزینه نهایی وابسته به عواملی است که هنوز به صورت دقیق مشخص نشده است. قیمت ارز و هزینه هواپیما دو عامل هستند که روی هزینه‌های نهایی حج اثر می‌گذارند.او اضافه کرد: نخستین عامل برای تعین هزینه‌های حج، قیمت ارز است. این قیمت طبق قرارداد با بانک مرکزی مشخص شده و برای هر دلار، با درنظر گرفتن هزینه‌های جانبی و انتقال آن به عربستان، ۵۲ هزار و ۱۴۰ تومان تعیین شده است.
او درباره انتقال و فروش فیش حج تمتع نیز گفت: ما وظیفه داریم ضوابط نقل و انتقال فیش را فراهم کنیم. منتها چون مدت زیادی از ثبت‌نام حج گذشته است و عده‌ای شاید شرایط جسمانی یا مالی نداشته باشند یا به هر دلیلی نمی‌توانند مشرف شوند پس حق طبیعی‌شان است که فیش‌شان را منتقل کنند، لذا ما همکاری داریم که این نقل و انتقال صورت بگیرد اما یک نگرانی برای دلالی هست که تأکید ما بر عزیزانی که می‌خواهند فیش بخرند یا بفروشند این است که حتما فروشنده و خریدار همدیگر را ببینند و در دفاتر کارگزاری حج و زیارت که این وظیفه را برعهده دارند این کار را انجام دهند.
بیات درباره عمره که اعزام زائران آن همچنان ادامه دارد، گفت: نام‌نویسی جدید برای عمره فعلا امکان ندارد، چون ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در صف هستند که عدد قابل توجهی است و این افراد از سال 90 ثبت‌نام کرده‌اند. او افزود: تا به امروز بیش از ۶۵ هزار نفر به عمره مشرف شده‌اند. روزانه چهار پرواز نزدیک به ۱۰۲۰ تا ۱۰۴۰ نفر را اعزام می‌کنند. پیش‌بینی می‌شود تا ۱۸۰ هزار نفر به عمره اعزام شوند.
بیات با این اشاره که هزینه اعزام عمره از 43 تا 46 میلیون تومان بود، افزود: برای ماه‌های رجب و شعبان چون شرایط تغییر می‌کند قیمت عمره با یک افزایش حدود یک تا یک‌ونیم میلیون تومان همراه خواهد بود. برای ماه رمضان نیز پکیج طراحی شده متفاوت خواهد بود تا زائران روزه بگیرند. زائرانی که مایل‌اند در این ماه به عمره مشرف شوند درنظر بگیرند که هدف‌گذاری عربستان برای حدود ۳۰ میلیون زائر در مکه است، بنابراین مکه خیلی شلوغ می‌شود و این شرایط را درنظر بگیرند.
رئیس سازمان حج و زیارت درباره سود عمره که مورد اعتراض بوده است، اظهار کرد: کسانی که معترض هستند حق دارند. زمانی که پول دادند، پول ارزش بالاتری داشت و بخش عمده هزینه را تأمین می‌کرد. بانک‌ها هم سود ناچیزی داده‌اند. اشتباه اینجاست که ثبت‌نام در حجم گسترده صورت گرفت که مورد اعتراض بعثه هم بود. من این قول را می‌دهم واقعا هر آنچه در توانم باشد به کار ببندم تا حرکتی در این جهت انجام دهیم. بیات درباره افزایش هزینه سفر عتبات نیز توضیح داد: قراردادی با بانک مرکزی برای عتبات نداریم که نرخ ارز ثابت باشد.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

12 + 7 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان