مصطفی سالاری در خصوص زمان واریز این تسهیلات و شرایط آن گفت: سومین مرحله پرداخت این تسهیلات به تعداد ۴۰ هزار فقره به حساب بازنشستگان واجد شرایط واریز شد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با مجموع مبالغ پرداخت شده به عنوان تسهیلات بازنشستگان نیز خاطرنشان کرد: با پرداخت سومین مرحله، در مجموع بیش از ۱۱۹ هزار فقره تسهیلات قرضالحسنه ۳۰۰ میلیون ریالی در سال جاری از مسیر بانک رفاه کارگران به بازنشستگان و مستمریبگیران تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی اعطاء شده است.
سالاری گفت: با انعقاد تفاهمنامه بین سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران تلاش داریم تا فرایند پرداخت این تسهیلات تا پایان سال تسریع شود.
تکمیل پرداخت سومین مرحله تسهیلات قرضالحسنه به ۴۰ هزار نفر از بازنشستگان
![تکمیل پرداخت سومین مرحله تسهیلات قرضالحسنه به ۴۰ هزار نفر از بازنشستگان تکمیل پرداخت سومین مرحله تسهیلات قرضالحسنه به ۴۰ هزار نفر از بازنشستگان](https://donyayeasrar.ir/wp-content/uploads/2024/12/1000269754-620x370.jpg)
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی خبر داد؛ تکمیل پرداخت سومین مرحله تسهیلات قرضالحسنه به ۴۰ هزار نفر از بازنشستگان به گزارش دنیای اسرار،مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از پرداخت سومین مرحله تسهیلات قرضالحسنه ۳۰۰ میلیون ریالی به بازنشستگان و مستمریبگیران تحت پوشش این سازمان در سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد با اتمام فرایند
تکمیل پرداخت سومین مرحله تسهیلات قرضالحسنه به ۴۰ هزار نفر از بازنشستگان
برچسب ها :تامین اجتماعی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0