شب یلدای متفاوت استاندار اصفهان

دکتر مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان شب یلدا را درجمع کودکان بی سرپرست در یکی از مراکز نگهداری سپری کرد. به گزارش دنیای اسرار، استاندار اصفهان با حضور در مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست سرای طوبی در فضای صمیمی در جشن یلدای آنان شرکت و از آنها دلجویی کرد . جمالی
دکتر مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان شب یلدا را درجمع کودکان بی سرپرست در یکی از مراکز نگهداری سپری کرد.
به گزارش دنیای اسرار، استاندار اصفهان با حضور در مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست سرای طوبی در فضای صمیمی در جشن یلدای آنان شرکت و از آنها دلجویی کرد .
جمالی نژاد اظهار داشت مراسم شب یلدا فرصتی است برای ترویج فرهنگ دوستی، محبت و میهمانی و پیوند های خانوادگی که از ارزشمندترین سنتی های ایرانیان به شمار می رود.
ایشان اظهار امیدواری کرد مردم عزیز کشورمان به ویژه هم استانی های عزیز در این شب پرخاطره در کنار خانواده و عزیزانشان لحظاتي سرشار از مهرو آرامش را تجربه کنند و خاطرات شیرین و به یادمانی این شب را پاس بدارند.
برچسب ها :اداره بهزیستی اصفهان ، بی سرپرست ، یلدا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0