شرکت مخابرات ایران در تلکام اول شد
نمایشگاه بین المللی تلکام در حالی به کار خود پایان داد که شرکت مخابرات ایران به عنوان اولین سرویس دهنده خدمات در ایران به عنوان غرفه برتر انتخاب شد. به گزارش دنیای اسرار، در نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳، شرکت مخابرات ایران با مدیریت جدید ،حضوری متفاوت در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تلکام
نمایشگاه بین المللی تلکام در حالی به کار خود پایان داد که شرکت مخابرات ایران به عنوان اولین سرویس دهنده خدمات در ایران به عنوان غرفه برتر انتخاب شد.
به گزارش دنیای اسرار، در نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳، شرکت مخابرات ایران با مدیریت جدید ،حضوری متفاوت در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تلکام ۱۴۰۳ داشت و خدمات جدیدش را برای نخستین بار رونمایی کرد.
پلتفرم ابرما، کلود گیمینگ و توسعه زیرساخت های فیبر نوری به ویژه برای کسب و کارها از مهم ترین خدمات نوین این شرکت بود که مورد توجه بازدید کنندگان در نمایشگاه قرار گرفت.
این نمایشگاه که از سوم دی در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز به کار بود، امروز پنجشنبه در حالی به کار خود پایان داد که مهندس محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، به دلیل حضور فعال و خدمات این شرکت در این نمایشگاه از سوی شرکت نمایشگاه های بین المللی به عنوان غرفه برتر تقدیر شد.
در مراسم اختتامیه تلکام، همچنین ۴ شرکت همراه اول، شرکت مخابرات ایران، رایتل و ایرانسل از سوی فاوا (فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال) مورد تقدیر قرار گرفتند.
گفتنی است در این دوره از نمایشگاه بیش از ۳۰ قرارداد و تفاهمنامه بین شرکت مخابرات ایران و شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و سایر سازمان ها ونهادهای دولتی منعقد شد.
برچسب ها :مخابرات ایران ، نمایشگاه تلکام
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0