برنامه خاموشی احتمالی استان اصفهان

به گزارش دنیای اسرار،به استحضار مردم عزیز استان اصفهان می رساند، با توجه به سرمای هوا و عدم تامین سوخت کافی برای نیروگاه ها، و به منظور حفظ پایداری شبکه های برق، برنامه خاموشی احتمالی استان که از امروز جمعه ۲۳ آذر۱۴۰۳ از ساعت ۹الی ۱۷ آغاز و در بازه های زمانی دوساعته خواهد بود،
به گزارش دنیای اسرار،به استحضار مردم عزیز استان اصفهان می رساند، با توجه به سرمای هوا و عدم تامین سوخت کافی برای نیروگاه ها، و به منظور حفظ پایداری شبکه های برق، برنامه خاموشی احتمالی استان که از امروز جمعه ۲۳ آذر۱۴۰۳ از ساعت ۹الی ۱۷ آغاز و در بازه های زمانی دوساعته خواهد بود، در سایت این شرکت به آدرس: https://epedc.ir بارگزاری گردید.
لذا به منظور برنامه ریزی های لازم، به سایت شرکت توزیع برق استان اصفهان و جهت اطلاع از روش های مدیریت مصرف، اخبار و اطلاعیه های وزارت نیرو و توانیر و… به کانال رسمی ایتا به آدرس: https://eitaa.com/joinchat/3158245441C037f4cac1b مراجعه فرمایید.
برچسب ها :شرکت برق استان اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0