برگزاری مرحله دوم دوره آموزشی بدو استخدام 203 نفر از نیروهای جدید الاستخدام مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان
مدیر درمان در مرحله دوم دوره آموزشی بدو استخدام گفت: یادگیری و تجربه آموزی را فراموش نکنید تا در حال رشد و پیشرفت باشید به گزارش دنیای اسرار، مرحله دوم دوره آموزشی بدو استخدام 203 نفر از نیروهای جدید الاستخدام مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان متشکل از پزشکان، کارشناسان پرستاری ، رادیولوژی، فیزیوتراپی،آزمایشگاه
مدیر درمان در مرحله دوم دوره آموزشی بدو استخدام گفت: یادگیری و تجربه آموزی را فراموش نکنید تا در حال رشد و پیشرفت باشید
به گزارش دنیای اسرار، مرحله دوم دوره آموزشی بدو استخدام 203 نفر از نیروهای جدید الاستخدام مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان متشکل از پزشکان، کارشناسان پرستاری ، رادیولوژی، فیزیوتراپی،آزمایشگاه ،دارویار و …با حضور دکتر محمد رجالی مدیر درمان و مرتضی حاجی کاظمی مدیر کل تأمین اجتماعی استان اصفهان در مرکز آموزش و پژوهش فردوسی برگزار شد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان ضمن عرض خیر مقدم به همکاران جدید الاستخدام گفت از طرفی بایستی اعتماد به نفس را در شغل و حرفه خود تقویت کنید و همچنین در کنار این حرفه و شغل بحث یادگیری و تجربه آموزی را فراموش نکنید تا در حال رشد و پیشرفت باشید. یکی از شغلهایی که عیار معنوی بسیار بالایی دارد خدمت درمانی به مردم است و شغلی که شما انتخاب کردید جای شکر گزاری دارد و به شما تبریک عرض می کنم.
دکتر محمد رجالی با اشاره به نسبت 72 درصدی جمعیت بیمه شده استان اظهار داشت : یکی از بالاترین نسبت های پوشش بیمه ای در سطح استانهای کشور است، اصفهان پس از استان تهران، بیشترین بیمه شدگان تامین اجتماعی را در کشور دارد و به عبارت بهتر، از جمعیت حدود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان نزدیک به ۴ میلیون نفر بیمه شده سازمان تامین اجتماعی هستند، خیلی از قیاس هایی که در رابطه با شغلها صورت می گیرد اشتباه است و قیاس مشاغل درمانی با دیگر شغلها که جنبه مادی قوی تری دارد درست نیست و اگر حوزه درمان تعطیل شود متوجه خواهیم شد که در اینصورت مردم چقدر گرفتار خواهند شد.
دکتر محمد رجالی ادامه داد برگزاری دوره های آموزشی بدو استخدام باعث می شود با حقوق خود آشنا شوید دچار آسیب های شغلی نشوید و کار را با قوت بیشتر شروع کنید.
ایشان با اشاره به اهمیت رعایت اخلاق حرفه ای گفت خوش برخوردی و رفتار شایسته باعث ارتقاء بهره وری خدمت رسانی خواهد شد و رضایتمندی بیماران را در پی خواهد داشت و هر لبخند شما به بهبودی بیمار کمک خواهد کرد مخصوصا بیمارانی که دردمند هستند و بایستی با سعه صدر با آنها برخورد کرد و مطمئن باشید خداوند متعال بهترین سود را برای شما رقم خواهد زد.
در ادامه مدیر کل تامین اجتماعی استان اصفهان ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمد به اعضای جدید خانواده تأمین اجتماعی گفت: همگی باید به این سازمان کمک کنید تا به اهداف خاص خود که ارائه خدمات درمانی به مردم است برسد.
مرتضی حاجی کاظمی افزود سازمان تأمین اجتماعی بزرگترین خریدار خدمت درمان در کل کشور است و این اهمیت کار درمانی را توسط شما عزیزان بیشتر نشان می دهد.
وی با بیان اینکه ۹۹ درصد درمان تأمین اجتماعی بصورت رایگان است گفت مراجعین بخش درمان با مشکلات زیادی روبرو هستند و امید شان به این مجموعه هست و بایستی قدر خود را بدانید یک نیروی جدید با انگیزه بالا به مجموعه اضافه می شود بسیار خرسند هستیم.
گفتنی است این دوره آموزشی به مدت چهار روز از ساعت 8 صبح تا ساعت 16 در مرکز آموزش و پژوهش فردوسی در حال برگزاری است.
برچسب ها :استخدام ، بیمه تامین اجتماعی اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0