تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۶
کد خبر : 45086

بهره مندی بیش از ۳۱ هزار مشترک از نعمت گاز طبیعی در استان اصفهان

بهره مندی بیش از ۳۱ هزار مشترک از نعمت گاز طبیعی در استان اصفهان

در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ صورت گرفت: بهره مندی بیش از ۳۱ هزار مشترک از نعمت گاز طبیعی در استان اصفهان سرپرست شرکت گاز استان اصفهان گفت: بیش از ۳۱ هزار مشترک در نه ماهه سال ۱۴۰۳ در سطح استان از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند. به گزارش  دنیای اسرار ، ابراهیم محسنی سرپرست

Print Friendly, PDF & Email

در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ صورت گرفت:
بهره مندی بیش از ۳۱ هزار مشترک از نعمت گاز طبیعی در استان اصفهان

سرپرست شرکت گاز استان اصفهان گفت: بیش از ۳۱ هزار مشترک در نه ماهه سال ۱۴۰۳ در سطح استان از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند.
به گزارش  دنیای اسرار ، ابراهیم محسنی سرپرست شرکت گاز استان اصفهان با اشاره به اینکه بیش از ۲ میلیون و پانصد هزار واحد مصرف کننده در سطح استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند گفت: امروزه حامل های انرژی به ویژه گاز طبیعی نقش موثری در توسعه، رفاه، بهداشت، اقتصاد کشور و خانوارها دارد و به همین منظور با همت و تلاش های انجام شده در این شرکت در نه ماهه سال ۱۴۰۳، ۳۱ هزار و ۷۴۹ مشترک در واحدهای تولیدی، صنعتی، تجاری، خانگی، آموزشی و عمومی از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند.

وی، افزود: در همین مدت، ۴۶۴ کیلومتر شبکه گازرسانی برای هم استانی های شریف اجرا شده است.

محسنی همچنین اظهار داشت: به منظور بهره مندی مشترکین از این نعمت خدادادی بیش از ۸ هزار انشعاب جدید در سطح استان پهناور اصفهان نصب شده است.

وی گفت: کمک به چرخه تولید و اقتصاد یک وظیفه مهم است و به همین منظور به بیش از ۳ هزار واحد تولیدی، صنعتی و تجاری گازرسانی صورت گرفته و از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان بیان داشت: درحال حاضر ۱۱۴ شهر و بیش از ۱۵۰۰ روستا و مکان مزرعه و بیش از ۲۰ هزار واحد تولیدی و صنعتی از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند و ماموریت و رسالت این شرکت، تامین ایمن و پایدار گاز مشترکین خانگی، تجاری، تولیدی، صنعتی و نیروگاهی این استان پهناور است.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان