خبرنگار:علیرضاهژبری
130پیوندموفق مغز استخوان «آلوژن»دربیمارستان الزهرای اصفهان

به گزارش دنیای اسرار ،بیژن ایرج روز سهشنبه در یک نشست خبری افزود: در شش ماه گذشته، پیوند کبد پس از شش سال توقف در اصفهان از سر گرفته شد و تاکنون ۲۳ بیمار از این خدمات بهرهمند شدهاند. وی اضافه کرد: پیوند مغز استخوان «آلوژن» که پیشتر فقط در تهران، مشهد و شیراز
به گزارش دنیای اسرار ،بیژن ایرج روز سهشنبه در یک نشست خبری افزود: در شش ماه گذشته، پیوند کبد پس از شش سال توقف در اصفهان از سر گرفته شد و تاکنون ۲۳ بیمار از این خدمات بهرهمند شدهاند.
وی اضافه کرد: پیوند مغز استخوان «آلوژن» که پیشتر فقط در تهران، مشهد و شیراز انجام میشد، اکنون در بیمارستان الزهرای اصفهان راهاندازی و ۱۳۰ پیوند موفق نیز در این مرکز انجام شده است.
وی همچنین از راهاندازی سه رشته فوقتخصصی، سه رشته فلو شیب و یکرشته phd تولیدمثل باتوجهبه ضرورت بحث جوانی جمعیت بهعنوان بینرشتهای خبر داد و گفت: سال آینده در این رشته دانشجوپذیرش خواهیم کرد.
وی افزود: میزان رضایت از اهدای عضو بیماران مرگ مغزی در دو سال اخیر دو برابر شده و از ۳۰ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۷۳ مورد در سال جاری رسیده است.
ایرج با تأکید بر فراهم بودن تجهیزات موردنیاز برای پیوند اعضاء در استان گفت: اگر نیروی متخصص تربیت نشود، نهتنها در اصفهان، بلکه در سایر استانها نیز ارائه این خدمات متوقف خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به پروژههای عمرانی انجام شده در این دانشکده ابراز کرد: اولین موردی که بعد از کرونا موردتوجه قرار گرفت بازسازی گسترده دانشکده پزشکی بود اتاق مانیتورینگ دوربینها، بحث گازکشی، ترمیم و کاشیکاریها و نمای دانشکده بازسازی شد.
این استاد دانشگاه در ادامه افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو را نیازمند افزایش کلاس و سالنها دانست و اضافه کرد: دانشکده پیراپزشکی زمانی که ما مسئولیت دانشکده را پذیرفتیم روی کاغذ بود درحالیکه تعداد ۸۰۰ دانشجو در رشتههای اورژانس، پرتوشناسی و کارشناس هوشبری و… داشت و اینها در خود دانشکده پزشکی بود که با تلاشی که انجام دادیم یک و نیمسال است که دانشکده پیراپزشکی نیز افتتاح و تمام آزمایشگاهها و گروههای آموزشی تجهیز شدند.
وی اضافه کرد: باتوجهبه افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو تعدادی از مطبها و ۱۰ مرکز جامع سلامت و درمانگاههای ویژه بهعنوان محیطهایی است که انترنها میتوانند در کنار استادان از نزدیک آموزش را فرابگیرند و برای اولینبار در کشور مواجه زودرس با حضور در بیمارستان را تجربه میشود و خیلی هم باانگیزهتر خواهند شد.
رئیس دانشکده پزشکی همچنین از حمایت خیرین و صنایع در تهیه تجهیزات موردنیاز برای آموزش دانشجویان خبر داد و اضافه کرد: صنایعی مانند اسنوا و فولاد مبارکه نیز کمکهایی در این زمینه داشتند
معاون پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در جمع خبرنگاران از رشد قابلتوجه پژوهشهای این دانشکده و تمرکز بر تحقیقات کاربردی خبر داد و گفت: نتایج این پژوهشها به پروتکلهای درمانی تبدیل شده است و تأثیر مستقیمی بر نظام سلامت دارد.
مژگان مرتضوی اضافه کرد: در یک سال گذشته ۶۸۰ پایاننامه در مقطع کارورزی و ۵۹۳ پایاننامه در مقاطع تخصص و فوق تخصص تصویب و تاکنون ۲ هزار و۳۴۷ مقاله علمی اساتید این دانشکده در مجلات داخلی و بینالمللی منتشر شده است.
وی با تأکید بر جایگاه علمی اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی اصفهان گفت: ۳۹ استاد این دانشکده در رتبهبندی سال ۲۰۲۴ در میان ۲ درصد دانشمندان برتر جهان و هفت استاد در فهرست دانشمندان پراستناد جهان قرار گرفتند.
تبدیل پژوهشها به راهکارهای درمانی
مرتضوی گفت: با هدف تأثیرگذاری پژوهشها در حوزه درمان و بهداشت، نتایج تحقیقات به پروتکلهای اجرایی تبدیل میشود.
وی افزود: برای پژوهشهای دارای تأثیر مستقیم بر نظام سلامت، امتیاز ویژهای در نظر گرفته شده است.
معاون پژوهشی دانشکده پزشکی اصفهان همچنین از موفقیتهای پژوهشی این مجموعه در سطح ملی خبر داد و گفت: مرکز تحقیقات قلب و عروق این دانشکده در سال گذشته رتبه دوم کشور را کسب کرد و پروفسور کلیشادی بعنوان پژوهشگر برتر وزارت بهداشت معرفی شد.
وی همچنین به موفقیت پژوهشگران این دانشکده در عرصه بینالمللی اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳، جایزه البرز معروف به «نوبل ایرانی» به دکتر محسن پورعزیزی فلوشیپ بیماریهای قرنیه از گروه چشم پزشکی اصفهان، تعلق گرفت.
برچسب ها :دانشکده پزشکی اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0