روز شنبه ۴ اسفند ماه ۱۴۰۳، جلسه کارگروه دیجیتمای مخابرات منطقه اصفهان با حضور اصغر فارقلیطیان سرپرست مخابرات منطقه اصفهان، اعضای کارگروه تحول دیجیتال و سرگروه تیمهای مطالعاتی در محل سالن جلسات ساختمان مخابراتی نقش جهان برگزار شد.
به گزارش دنیای اسرار ، در این جلسه، دیجیتما و مباحث مرتبط با تحول دیجیتال مورد بحث و بررسی قرار گرفت و شرکت کنندگان به تبادل نظر و ارائه اقدامات خود و نتایج آن ها در این زمینه پرداختند.
در ابتدای جلسه محسن خردمند دبیر کارگروه دیجیتمای مخابرات استان، گزارشی از زمانبندی ها و تشکیل و ابلاغ کارگروه دیجیتما از سوی شرکت مخابرات ایران به مناطق ارائه کرد و به تشریح اهداف و کارکردهای این موضوع در سازمان پرداخت.
وی اظهار داشت: دیجیتما به عنوان یکی از پروژههای مهم و راهبردی مخابرات، می تواند نقش بسزایی در توسعه و پیشرفت خدمات دیجیتال این شرکت ایفا نماید.
همچنین در این جلسه بر اهمیت همکاری و هماهنگی بین اعضای کارگروه و تیمهای مطالعاتی برای تحقق اهداف دیجیتما تاکید شد.
“انقلاب دیجیتال یک الزام است”
اصغر فارقلیطیان رئیس کارگروه دیجیتمای مخابرات استان و سرپرست مخابرات منطقه اصفهان نیز ضمن استماع صحبت ها و نظرات حاضرین در جلسه، از تلاش ها و زحمات اعضای کارگروه و تیم های مطالعاتی قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که با تلاش و همدلی و با همسوسازی نگاه منطقه با نگاه شرکت مخابرات ایران، میتوان از ورود به مباحث تخصصی روز و تحول دیجیتال به بهترین شکل ممکن به نفع سازمان بهره برد و این مهم باید اتفاق بیفتد، چراکه انقلاب دیجیتال یک الزام است.
ایشان در ادامه با اشاره به تقسیم بندی سازمان ها از حیث میزان و نوع ورودشان به فضای دیجیتال، به تشریح این موضوع پرداختند که سازمانی که در فضای سنتی فعالیت داشته، می تواند با شناخت نقاط قوت خود و بهره گیری از تجربه و تخصص سایر شرکت های فعال در این زمینه به سمت دیجیتالی شدن پیش برود. لازمه ی این کار شروع فعالیت و انجام اقدامات اجرایی و توامان توجه به تدوین آیین نامه ها و دستورالعمل های موردنیاز است.
وی افزود: از بخشی نگری ها و محدودیت های تعریف شده قبلی باید عبور کرد؛ از یک ارائه کننده صرف یک زیرساخت ارتباطی باید فراتر رفت تا به مفاهیم و جریانات جدید دست یافت و به اکوسیستم جدید و اقتصاد دیجیتال دست یافت.
“اقتصاد دیجیتال نقطه برد ماست”
رئیس کارگروه دیجیتمای استان در ادامه صحبت های خود با بیان اینکه اقتصاد دیجیتال نقطه برد ماست بیان داشت: شرکت باید گروهی “پیشران و نوآور” داشته باشد تا بتواند در زمان های درست، شرکت را به مسیرهای جدید رو به جلو هدایت کند و ارزش های افزوده ایجاد کند.
این گروه پیشران، “خبرگان سازمان” هستند که بدیع و نوآورند و وظیفه داریم در حوزه های مختلف حمایت های لازم را از این پیش قراولان سازمان داشته باشیم.
در ادامه ی این جلسه نیز هریک از سرگروه های تیم های مطالعاتی، به معرفی مسئولیت ها و کارکردها و اعضای تیم های خود پرداختند و پیشنهادات خود را در ارتباط گیری با سایر شرکت های فعال در زمینه های اقتصاد دیجیتال مطرح نمودند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0