به گزارش دنیای اسرار ،محسن زنگنه نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴، با اشاره به افزایش وابستگی بودجه گفت: در سالهای قبل میزان وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی با یک شیبی در حال کاهش بود که امسال این وابستگی زیاد شد؛ علت این است که تقریبا تمام منابع حاصل از صادرات نفت و گاز را به بودجه نظامی، اجرایی و تامین کالاهای اساسی اختصاص دادیم.
او همچنین در توصیهای به مسئولان گفت: در وضعیتی که کشور منابع مالی نداشته، با تحریم دست و پنجه نرم میکند و محدودیت منابع داریم، مسئولان کشور حداقل میتوانند با گفتار، به جامعه امید داده و سرزنده نگه داشته و سرمایهگذاران را ترغیب کنیم اما متاسفانه، ما در حوزه گفتار درمانی دچار مشکل هستیم و بیشتر بر روی محدودیتها تمرکز میکنیم.
گفتوگوی اسرار با محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه مهولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی را در زیر می خوانید.
اخیرا اخباری در برخی رسانهها مبنی بر افزایش ۳۰ درصدی کالاها در سال آینده به دلیل مصوبات مجلس در بودجه ۱۴۰۴ منتشر شده است؛ آیا قرار است سال آینده با چنین افزایش قیمتی روبرو باشیم؟ همچنین قیمت فروش هر بشکه نفت در بودجه چقدر پیشبینی شده است؟
احکام بودجه مربوط به قیمتگذاری کالاها اعم از افزایش یا کاهش قیمت نیست. برخی قوانین دائمی وجود دارند که در آنها قید شده که مثلا قیمت آب، برق و گاز باید در بودجههای سالانه مشخص شود. ما تلاش کردهایم که این قیمتها را تا حد ممکن افزایش ندهیم لذا کمیسیون تلفیق و صحن مجلس در زمان بررسی بودجه دقت داشت احکامی که به نحوی موجب افزایش تورم میشوند را مطرح نکرده و یا تصویب نکند. تنها دولت پیشبینی داشت که در سال آینده تورم بین ۳۰ تا ۳۵ درصد است اما ما در بودجه حکمی که بخواهد قیمتها را افزایش دهد را نیاوردهایم.
زنگنه: باید به مردم امید دهیم/ وابستگی بودجه به نفت افزایش پیدا کرده است

رئیس فراکسیون گام دوم انقلاب و اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اینکه نیازمند تفکر صحیح در اقتصاد هستیم، گفت: احتیاج به تفکری در حوزه حکمرانی اقتصادی داریم که با درنظر گرفتن تحریمها و ظرفیتها، برای رسیدن به رشد ۸ درصدی و تورم زیر ۱۰ درصد حرکت کند. به گزارش دنیای اسرار ،محسن زنگنه نایب رئیس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0