تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
کد خبر : 46663

هویت اصلی جامعه اسلامی برمبنای قرآن و نهج‌البلاغه است

هویت اصلی جامعه اسلامی برمبنای قرآن و نهج‌البلاغه است

  مدیر موسسه نهج‌البلاغه استان اصفهان: هویت اصلی جامعه اسلامی برمبنای قرآن و نهج‌البلاغه است   حجت‌الاسلام بیگی با بیان اینکه هر حرکتی در گسترش قرآن و عترت ارزشمند است، گفت:جایگاه قرآن و عترت در جامعه ما جایگاه رفیعی است و هویت اصلی جامعه ما برمبناس قرآن و نهج‌البلاغه است.   به گزارش دنیای اسرار،

Print Friendly, PDF & Email

 

مدیر موسسه نهج‌البلاغه استان اصفهان:

هویت اصلی جامعه اسلامی برمبنای قرآن و نهج‌البلاغه است

 

حجت‌الاسلام بیگی با بیان اینکه هر حرکتی در گسترش قرآن و عترت ارزشمند است، گفت:جایگاه قرآن و عترت در جامعه ما جایگاه رفیعی است و هویت اصلی جامعه ما برمبناس قرآن و نهج‌البلاغه است.

 

به گزارش دنیای اسرار، حجت‌الاسلام علی اصغر بیگی، مدیر موسسه نهج‌البلاغه اصفهان، در حاشیه نمایشگاه قرآن با اشاره به علت برگزاری نمایشگاه، گفت: هر حرکتی که در گسترش قرآن و عترت انجام بگیرد بسیار ارزشمند است و جایگاه قرآن و عترت در جامعه ما جایگاه بسیار رفیعی است و علی‌رغم تبلیغاتی که دشمنان دین می‌کنند هویت اصلی جامعه ما در اقتصاد، فرهنگ، مدیریت، حقوق و تربیت برمبنای قرآن و نهج‌البلاغه است.

وی با بیان اینکه این هویت را باید روزبه‌روز پررنگ کنیم و هر حرکتی که در این چارچوب هست می‌تواند تاثیرگذار باشد، اظهار کرد: قطعاً نمایشگاه قرآن با غرفه‌های مختلف و متنوعی که دارد می‌تواند در کمک به هویت‌بخشی دینی جامعه تاثیرگذار باشد.

مدیر موسسه نهج‌البلاغه استان به برنامه‌های غرفه کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه- راه نجات، اشاره کرد و خاطر نشان کرد: در این غرفه گزارشی اجمالی از نحوه فعالیت کنگره در یکسال اخیر، بخش فرزندان نهج‌البلاغه و شرکت ۳۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در این مسابقه و کسب رتیه توسط ۹۰۰۰نفر از دانش‌آموزان در این بخش ، بخش برنامه‌های معنوی در خصوص طرح تعالی مفاهیم نهج‌البلاغه در ادارات استان و تصویب آموزش‌های ضمن خدمت در دو لایه مدیران و کارکنان می‌باشد.

وی ادامه داد: از جمله طرح‌های در حال اجرای نهج‌البلاغه طرح تحقیقاتی نهج‌البلاغه است که تاکنون بیش از صد موضوع برای پایان‌نامه‌های دکتری و سطح چهار حوزه‌های علمیه با چالش‌های حکمرانی و پزوهش‌های مسئله محور تعریف شده و در کنار این مباحث آموزش‌های نهج‌البلاغه برای دوره‌های تربیت مربی نهج‌البلاغه و در ادامه سه همایش سال‌های قبل برگزاری همایش نهج‌البلاغه و حکمرانی علوی در آبانماه ۱۴۰۴ می‌باشد.

حجت‌الاسلام بیگی در ادامه به برنامه‌های این غرفه برای جذب گروه کودک و نوجوان و آشنایی این قشر با مفاهیم نهج‌البلاغه اشاره کرد و تصریح کرد: نهج‌البلاغه نباید به صورت مستقیم عرضه شود بلکه باید به صورت فرآورده شده در بیاید چرا که عرضه مستقیم نهج‌البلاغه یعنی عرضه یک معدن خام و معدن خام نمی‌تواند جذابیت برای عموم افراد داشته باشد و این هنر موسسه و مولفین باید باشد که این معدن طلای ناب را تبدیل به فراورده کنند و فرآورده‌های آن را عرضه کنند.

وی ادامه داد: مباحث مختلفی از جمله در روز ملی نهج‌البلاغه در ۱۹ ماه مبارک رمضان داریم که پیک نوروزی نهج‌البلاغه را خواهیم داشت تا دانش‌آموزان با ذوق هنری خودشان پیرامون حکمت‌های نهج‌البلاغه دست به قلم شوند و آثار قلمی و چندرسانه‌ای و هنری را بتوانند پیدا کنند و از ساخته‌های ذهن ایشان با مواد اصلی نهج‌البلاغه می‌توانیم نهج‌البلاغه را در عرصه کودک و نوجوان ارائه دهیم.

مدیر موسسه نهج‌البلاغه استان به تالیف و چاپ کتاب حکمت‌های نهج‌البلاغه توسط موسسه نهج‌البلاغه و عرضه این کتاب برای نوجوانان اشاره کرد و بیان کرد: فعالیت‌های هنری ارائه شده در خصوص نهج‌البلاغه در دو بخش موشن‌گرافی‌های تولیدشده با حکمت‌های نهج‌البلاغه و تولید چند فیلم کوتاه بوده که در جشنواره نهج‌البلاغه از چند فیلم کوتاه تقدیر به عمل آمد.

وی به چالش‌های پیش‌روی این موسسه و غرفه اشاره کرد و ادامه داد: مهم‌ترین چالش در پیش‌روی ما این هست که نهج‌البلاغه جایگاه حقیقی خود را در میان مسوولان و اقشار مختلف مردم پیدا نکرده و این مظلومیت نهج‌البلاغه را می‌رساند که به اندازه‌ای که خود امیرالمومنین مظلوم هستند امروزه کتاب ایشان به دلیل ناشناخته ماندن مباحث علوی مظلوم است.

حجت‌الاسلام بگی به انتظارات و پیشنهادات خود برای بیشتر شناخته شدن این کتاب اشاره کرد و گفت: ما در کلان مدیریت کشور باید نهج‌البلاغه را مطرح کنیم و در قدم دوم آشنایی بیشتر طبقات با متن نهج‌البلاغه و در قدم سوم سرمایه‌گذاری جدی برای نشر معارف علوی هم در جهات مالی و هم در جهات معنوی است که هنوز این حساسیت‌ها ایجاد نشده و در درصد کمی از نخبگان و حتی اقشار مختلف جامعه این کتاب شناخته شده است.

وی به فاصله زیاد مباحث فرهنگی آموزشی از مباحث علوی اشاره کرد و اظهار کرد: چهل سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد و به یک سوال جدی باید پاسخ دهیم که چقدر از فرهنگ و تربیت ما براساس مباحث علوی است، ما با وجود اینکه نزدیک‌ترین نظام به مباحث علوی هستیم اما فاصله ما با این مباحث زیاد است و حاکمان،حکمرانان و مدیران اگر می‌خواهند اسلام واقعی تحقق پیدا کند خودشان باید با مباحث نهج‌البلاغه آشنا باشند و بعد دیگران را آشنا کنند.

مدیر موسسه نهج‌البلاغه استان با بیان اینکه نهج‌البلاغه باید در متن دروس حوزه گنجانده شود و الا جایگاه واقعی آن شناخته نمی‌شود، گفت: زمینه‌سازی‌هایی که باید برای نهج‌البلاغه انجام دهیم نه در حوزه‌های علمیه به صورت جدی انجام کرفته نه در دانشگاه‌ها و نه در مدیریت‌های کلان ما انجام نشده و مدیران ما می‌توانند در فرهنگ‌سازی این معارف تاثیرگذار باشند

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان