تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
کد خبر : 46665

نمایشگاه قرآن و عترت بزرگترین رویداد دینی و مذهبی اصفهان است

نمایشگاه قرآن و عترت بزرگترین رویداد دینی و مذهبی اصفهان است

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان: نمایشگاه قرآن و عترت بزرگترین رویداد دینی و مذهبی اصفهان است حجت الاسلام احمدیان با اشاره به نقش نمایشگاه قرآن کریم در هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی و دینی گفت: نمایشگاه قرآن و عترت بزرگترین رویداد دینی و مذهبی اصفهان است که در قالب نمایشگاهی برگزار می‌شود. به گزارش دنیای اسرار،

Print Friendly, PDF & Email

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان:

نمایشگاه قرآن و عترت بزرگترین رویداد دینی و مذهبی اصفهان است

حجت الاسلام احمدیان با اشاره به نقش نمایشگاه قرآن کریم در هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی و دینی گفت: نمایشگاه قرآن و عترت بزرگترین رویداد دینی و مذهبی اصفهان است که در قالب نمایشگاهی برگزار می‌شود.

به گزارش دنیای اسرار، حجت الاسلام دکتر عبدالرسول احمدیان رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، با بیان اینکه نمایشگاه قرآن و عترت اصفهان شاید بزرگترین رویداد دینی و مذهبی در قالب نمایشگاهی است که در اصفهان رقم می‌خورد، گفت: ماه مبارک رمضان و قرآن کریم یک بهانه‌ای است برای گردهم آمدن فعالان قرآنی که در قالب نمایشگاه یک سال فعالیت خودشان را اطلاع رسانی کنند و بتوانند با اشتراک گذاری تجربیات خودشان و ارتباط گرفتن با دیگر مجموعه های فعال در این حوزه به هم افزایی و پیشرفت در امور برسند.

وی کاهش موازی‌کاری و افزایش خلاقیت و نوآوری مجموعه‌های فرهنگی را از دستاوردهای نمایشگاه قرآن و عترت عنوان کرد و افزود: نمایشگاه قرآن امسال هم به نسبت سال‌های گذشته بهتر بوده و در شرایط بهتری است، حضور مجموعه‌های مختلف و برخی غرفه‌های جدید در نمایشگاه امسال توجه من را جلب کرد.

حجت الاسلام احمدیان در ادامه اظهار کرد: برخی کارهای نوآورانه توسط مجموعه‌های جدید و نوآور که از ظرفیت نمایشگاه استفاده می‌کنند از نکات مثبت این دوره از نمایشگاه است و این بستر می‌تواند برای مجموعه های فرهنگی شهر امید و انگیزه آفرینی داشته باشد.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، تصریح کرد: دفتر تبلیغات اسلامی با توجه به رسالتی که در عرصه حمایت از مجموعه‌های قرآن و عترت دارد، در قالب حمایت از مجموعه‌های خودجوش و جهادی و نوآور، از مجموعه‌های طلبگی یک حمایت ویژه را انجام داده و امسال از ۹ مجموعه حمایت کرده‌ایم که در قالب ۹ غرفه در نمایشگاه فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه دفتر تبلیغات اسلامی متمرکز بر حوزه‌های تخصصی است، اظهار کرد: سعی ما بر این است که از مجموعه‌هایی که فعالیت ویژه‌ و تخصصی انجام می‌دهند به صورت خاص حمایت کنیم، امسال از مجموعه‌هایی که آمادگی و فراغت بال داشتند دعوت کردیم تا در نمایشگاه حاضر بشوند و به صورت خاص حمایت‌هایی از آنها بعمل آوردیم و در نمایشگاه حاضر شدند.

حجت الاسلام احمدیان خاطرنشان کرد: حوزه خانواده، حوزه کودک، آموزش‌های قرآن و نهج‌البلاغه و فعالیت‌هایی که در حوزه عرضه محصولات فرهنگی است، از جمله بخش هایی است که غرفه‌های تحت حمایت دفتر تبلیغات در آن فعالیت دارند و امسال در بیستمین نمایشگاه قرآن و عترت حضور دارند.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان