تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵
کد خبر : 46895

تفاهم‌نامه راه‌اندازی «پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات شهید کاظمی»در اصفهان امضا شد

تفاهم‌نامه راه‌اندازی «پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات شهید کاظمی»در اصفهان امضا شد

  با مشارکت بخش خصوصی، وزارت ارتباطات و استانداری اصفهان تفاهم نامه سه جانبه راه اندازی « پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات » در اصفهان امضاشد. به گزارش دنیای اسرار ، روز یکشنبه (3 فروردین)در راستای تحقق شعار سال “سرمایه‌ گذاری برای تولید “، امروز تفاهم‌ نامه‌ای میان بخش خصوصی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

Print Friendly, PDF & Email

 

با مشارکت بخش خصوصی، وزارت ارتباطات و استانداری اصفهان تفاهم نامه سه جانبه راه اندازی « پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات » در اصفهان امضاشد.

به گزارش دنیای اسرار ، روز یکشنبه (3 فروردین)در راستای تحقق شعار سال “سرمایه‌ گذاری برای تولید “، امروز تفاهم‌ نامه‌ای میان بخش خصوصی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و استانداری اصفهان برای راه‌اندازی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات شهید کاظمی به امضا رسید.

این پروژه به عنوان دومین پروژه بزرگ اقتصادی و سرمایه‌گذاری کشور در استان اصفهان که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی و فناوری منطقه ایفا خواهد کرد.

استان اصفهان، به عنوان یکی از پیشگا مان توسعه علم و فناوری در کشور، اولین استانی است که شهرک علم و تحقیقات و پارک علم و فناوری را ایجاد کرده است و این در حالی است که با راه‌اندازی این پارک جدید نیز اصفهان گام دیگری در جهت تقویت زیرساخت‌های فناوری و ارتباطات برمی‌دارد.

این پارک با تمرکز بر حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، زمینه را برای جذب سرمایه‌ گذاری‌های بیشتر، ایجاد اشتغال و توسعه کسب‌وکارهای نوآورانه فراهم خواهد کرد.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان