تفاهمنامه راهاندازی «پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات شهید کاظمی»در اصفهان امضا شد

با مشارکت بخش خصوصی، وزارت ارتباطات و استانداری اصفهان تفاهم نامه سه جانبه راه اندازی « پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات » در اصفهان امضاشد. به گزارش دنیای اسرار ، روز یکشنبه (3 فروردین)در راستای تحقق شعار سال “سرمایه گذاری برای تولید “، امروز تفاهم نامهای میان بخش خصوصی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
با مشارکت بخش خصوصی، وزارت ارتباطات و استانداری اصفهان تفاهم نامه سه جانبه راه اندازی « پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات » در اصفهان امضاشد.
به گزارش دنیای اسرار ، روز یکشنبه (3 فروردین)در راستای تحقق شعار سال “سرمایه گذاری برای تولید “، امروز تفاهم نامهای میان بخش خصوصی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و استانداری اصفهان برای راهاندازی پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات شهید کاظمی به امضا رسید.
این پروژه به عنوان دومین پروژه بزرگ اقتصادی و سرمایهگذاری کشور در استان اصفهان که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی و فناوری منطقه ایفا خواهد کرد.
استان اصفهان، به عنوان یکی از پیشگا مان توسعه علم و فناوری در کشور، اولین استانی است که شهرک علم و تحقیقات و پارک علم و فناوری را ایجاد کرده است و این در حالی است که با راهاندازی این پارک جدید نیز اصفهان گام دیگری در جهت تقویت زیرساختهای فناوری و ارتباطات برمیدارد.
این پارک با تمرکز بر حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، زمینه را برای جذب سرمایه گذاریهای بیشتر، ایجاد اشتغال و توسعه کسبوکارهای نوآورانه فراهم خواهد کرد.
برچسب ها :استانداری اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0