تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷
کد خبر : 47318

«توریست‌کارت»؛دروازه پرداخت ریالی برای گردشگران خارجی در ایران

«توریست‌کارت»؛دروازه پرداخت ریالی برای گردشگران خارجی در ایران

وزیر میراث فرهنگی، در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مشهد عنوان کرد: «توریست‌کارت»؛دروازه پرداخت ریالی برای گردشگران خارجی در ایران وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از اجرای طرح «توریست‌کارت» با هدف توسعه سرمایه‌های خارجی گردشگران خارجی و آن را برنامه استراتژیک در مسیر بین‌المللی‌سازی خدمات گردشگری ایران دانست. به گزارش  دنیای اسرار ،

Print Friendly, PDF & Email

وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از اجرای طرح «توریست‌کارت» با هدف توسعه سرمایه‌های خارجی گردشگران خارجی و آن را برنامه استراتژیک در مسیر بین‌المللی‌سازی خدمات گردشگری ایران دانست.

به گزارش  دنیای اسرار ، مشهد:سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در حاشیه نشست امروز شنبه با فعالان گردشگری استان خراسان رضوی، با استفاده از طرح نوین توریست‌کارت اظهار کرد: این بانک کارت جدید با هدف سرمایه‌گذاری بانک‌های کارت‌های خارجی طراحی شده است. مالی خود را در طول اقامت در ایران مرتفع سازند.

وی افزود: این خدمت نوآورانه با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به تمامی بانک‌های کشور صورت گرفته است. طبق این طرح، گردشگر در پایان سفر نیز می‌تواند ریالی باقی بماند در کارت را مجدداً به ارز مبادله‌شده تبدیل کرده و کند. اقدامی که شفافیت مالی، کاهش هزینه حمل آرزو و توسعه گردشگری را به‌دنبال دارد.

صالحیری با اشاره به افزایش زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری و نیاز به ورود ورودی‌های جدید، توضیح داد: سفر به خراسان در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به‌عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شد، با حضور در نشست تخصصی سرمایه‌گذاران بخش ویژه در اتاق بازرگانی مشهد آغاز شد. این استان، مجتمع‌های کم‌نظیر در حوزه زیارت سلامت و گردشگری، می‌تواند به‌عنوان ملی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی مطرح شود.

وزیر میراثفرهنگی در ادامه با قدردانی از عملکرد منسجم ستاد خدمات سفر خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ اظهار داشت: انسجام ۲۸ دستگاه اجرایی استان، زمینه ساز ارائه خدمات درخور شأن زائران حرم رضوی بوده و دارای بالاترین درجه تقدیر است.

او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مکان راهبردی مشهد در نقشه گردشگری ملی، می‌گوید: شهر مشهد در حال حاضر پیشرفته‌ترین زیرساخت‌های گردشگری کشور را در اختیار دارد و مطابق با سیاست‌های کلان برنامه هفتم توسعه، این ظرفیت‌ها باید ظرف پنج سال آینده به دو برابر افزایش یابد. سالانه حدود سه میلیون گردشگر سلامت و زیارت از عراق وارد مشهد می‌شوند و سپس به مقاصد دیگری چون شمال ایران، اصفهان، شیراز و کیش سفر می‌کنند. همچنین ایران مقصد گردشگران متعددی از آذربایجان، پاکستان، بنگلادش و حاشیه خلیج فارس است. برای ارتقای زیرساخت‌های پذیرش در خراسان رضوی، مهم‌ترین استراتژی‌ها می‌شود.

وی همچنین با توجه به منابعی که در نظر گرفته می‌شود، دولت در توسعه تحقیقات، اظهار داشت: دولت، سیاست‌گذار اصلی این حوزه است و مجری واقعی، بخش خصوصی است. بر همین مبنا، بسته‌های حمایتی متعددی از جمله‌های صفر صفر برای واردات تجهیزات هتلینگ، کاهش تعرفه انرژی برای اقامتی، و تغییر کاربری اراضی به‌منظور احداث مجتمع‌های گردشگری، تصویب و اجرا می‌شود.

وزیر میراثفرنگی همچنین از اختصاص ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک مرکزی برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری در سال جاری خبر داد و افزود: چهار هزار میلیارد تومان از محل منابع صندوق توسعه ملی تفسیر یافته‌ها و طرح افزایش این منابع در حال انجام است.

صالحی‌ری در پایان با پیشنهاد امیدواری نسبت به آینده گردشگری خراسان جنوبی کرد: با توجه به سهم ۷۰ درصدی خدمات در اقتصاد این استان و توانمندی بالای بخش خصوصی، انتظار می‌رود در نیمه نخست سال ۱۴۰۴، شاهد جهشی چشمگیر در توسعه زیرساخت‌های گردشگری و افزایش شاخص‌های رضایتمندی زائران و گردشگران باشند.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان