تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
کد خبر : 47655

راه اندازی بزرگترین بازار تخصصی طلا و جواهر کشور در اصفهان

راه اندازی بزرگترین بازار تخصصی طلا و جواهر کشور در اصفهان

  مدیر منطقه 3 شهرداری اصفهان خبر داد: راه اندازی بزرگترین بازار تخصصی طلا و جواهر کشور در اصفهان مدیر منطقه 3 شهرداری اصفهان گفت: بازار طلا و جواهر خورشید که به‌عنوان اولین و بزرگترین بازار تخصصی طلا و جواهر کشور با مشارکت بخش خصوصی در منطقه 3 احداث شده است، به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

Print Friendly, PDF & Email

 

مدیر منطقه 3 شهرداری اصفهان خبر داد:
راه اندازی بزرگترین بازار تخصصی طلا و جواهر کشور در اصفهان
مدیر منطقه 3 شهرداری اصفهان گفت: بازار طلا و جواهر خورشید که به‌عنوان اولین و بزرگترین بازار تخصصی طلا و جواهر کشور با مشارکت بخش خصوصی در منطقه 3 احداث شده است، به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.
به گزارش دنیای اسرار، روح‌الله ابوطالبی با تشریح پروژه‌های سرمایه‌گذاری و ظرفیت‌هایی که در این راستا برای جذب سرمایه‌گذاران در منطقه 3 وجود دارد، اظهارکرد: پروژه پارکینگ مکانیزه میدان شهدا به‌صورت مشترک بین چهار منطقه یک، ۷، ۳ و ۸ درحال اجراست. طرح اجرای پارکینگ تمام مکانیزه با ظرفیت بالغ بر ۳۵۰ خودرو در ضلع شرقی این میدان توسط منطقه ۳ تهیه شده است که منجر به عقد قرارداد مشارکت و سرمایه‌گذاری شد.
وی افزود: قرارداد احداث این پارکینگ تمام مکانیزه با یک شرکت دانش‌بنیان داخلی به ارزش بالغ‌بر ۸۰۰ میلیارد تومان بسته شده است و در حال حاضر در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد و مدت زمان تکمیل پروژه نزدیک به یک سال است.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۱۸ میلیارد تومان برای تکمیل آزادسازی عرصه این پروژه پرداخت شده است؛ گفت: عرصه کل ۲۲۶۰ متر مربع، زمین پارکینگ ۱۵۵۰ متر مربع، زمین تجاری ۷۵۰ متر مربع و زیربنای تجاری و اداری در سه طبقه ۲۱۰۰ متر مربع است.
بازار طلا و جواهر خورشید
مدیر منطقه 3 شهرداری اصفهان بازار طلا و جواهر خورشید در زمینی به مساحت ۸۵۰۰ متر مربع در محدوده میدان امام علی (ع) و با زیربنای ۳۲ هزار متر مربع را از دیگر پروژه های جاری در این منطقه دانست و گفت: این بازار که به‌عنوان اولین و بزرگترین بازار تخصصی طلا و جواهر کشور با مشارکت بخش خصوصی ایجاد شده، به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد. این پروژه دارای دو طبقه پارکینگ عمومی با ظرفیت ۴۴۰ خودرو و دو طبقه تجاری با تعداد ۳۲۴ واحد تجاری است، سهم شهرداری در این پروژه عظیم ۷۶ درصد و سهم سرمایه‌گذار ۲۳ درصد است.
وی خاطرنشان کرد: زمینی به وسعت ۹۳۲ متر مربع در خیابان چهارباغ روبه‌روی ورزشگاه تختی قرار گرفته و طرح تجاری اداری و مسکونی برای این زمین آماده شده است که پس از انجام مقدمات مراحل فراخوان و جذب سرمایه‌گذار برای این پروژه انجام خواهد شد.
ابوطالبی اضافه کرد: پروژه مسکونی تجاری خیابان مدرس از دیگر پروژه‌های مشارکتی منطقه ۳ به‌شمار می‌رود. این پروژه که هم‌اکنون مراحل تکمیلی خود را می‌گذراند، در زمینی به مساحت ۱۴۰۰ متر مربع در هفت طبقه (دو طبقه زیرزمین، همکف و چهار طبقه روی همکف) ساخته شده است و دارای هفت واحد تجاری و ۲۷ واحد مسکونی است.
وی ادامه داد: پروژه طبقه زیرین میدان امام علی (ع) در زمینی به‌وسعت ۱۸۰۰ متر مربع در طبقه زیرین میدان به‌صورت سفت‌کاری احداث شده است و در حال حاضر با طرح تکمیل به‌منظور ایجاد یک مرکز تجاری در مرحله فراخوان قرار دارد.
طرح مشارکتی احداث پارکینگ بیمارستان امین
مدیر منطقه 3 شهرداری اصفهان اظهار کرد: طرح مشارکتی احداث پارکینگ بیمارستان امین طرحی مدرن حاوی پارکینگ، بخش اورژانس و بخش درمان‌های پاراکلینیک است که در صورت تأیید شرایط توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اجرا خواهد شد. همچنین طرح مشارکتی احداث پارکینگ بیمارستان خورشید (حضرت علی اصغر (ع)) طی درخواستی پیگیری شده است.
وی درباره طرح احداث پارکینگ در قسمت غربی میدان امام علی (ع) ابتدای خیابان عبدالرزاق هم گفت: مساحت این عرصه ۵۸۰۰ متر مربع است که ۳۶۰۰ متر مربع آن به تملک شهرداری منطقه درآمده و ۱۲۰۰ متر مربع نیز تملک نشده است. طرح آماده شده برای این مکان شامل سه طبقه پارکینگ زیرسطحی و دو طبقه تجاری است که با توجه به مکان واقع شدن زمین این پروژه پاسخگوی نیازهای شهروندان و ساکنان آن در زمینه کمبود پارکینگ در محدوده امام علی (ع) و خیابان عبدالرزاق خواهد بود، این پروژه به‌دلیل مشکلات با سازمان میراث فرهنگی هنوز اجرایی نشده و در حال پیگیری برای رفع اشکالات و موانع با اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان است.
وی افزود: دیگر پروژه مشارکتی منطقه، پروژه فرهنگی تفریحی بام سرای هشت‌بهشت است؛ این مجموعه به‌صورت قرارداد بی.او.ال.تی (بهسازی، بهره‌برداری و اجاره) در قسمت فوقانی بدنه شرقی چهارباغ عباسی در حال انجام است که سرمایه‌گذار پس از ایجاد مرکز فرهنگی رفاهی در مکان مذکور نسبت به بهره‌برداری و پرداخت اجاره به شهرداری اقدام خواهد کرد؛ این پروژه در مرحله احداث و ایجاد مرکز فرهنگی است.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان