۱۰ هزار و ۷۰۰ تُن انواع ماهی خوراکی در اصفهان تولید شد

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از تولید ۱۰ هزار و ۷۰۰ تن انواع ماهی خوراکی شامل سرد آبی و گرم آبی در این استان در سال گذشته خبر داد. به گزارش دنیای اسرار به نقل ازایرنا ،محمدرضا عباسی افزود: ۹ هزار و ۶۰۰ تن از تولید مورد اشاره مربوط به ماهیان
به گزارش دنیای اسرار به نقل ازایرنا ،محمدرضا عباسی افزود: ۹ هزار و ۶۰۰ تن از تولید مورد اشاره مربوط به ماهیان سرد آبی به ویژه «قزل آلا رنگین کمان» و یک هزار و ۱۰۰ تن از آن مربوط به ماهیان گرم آبی مانند «کپور» و «آمور» بود.
وی اضافه کرد: تولید سال گذشته ماهیان خوراکی در این استان در مقایسه با مدت مشابه قبل از آن بالغ بر ۷۰۰ تن افزایش داشت.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان ادامه داد: رتبه اول تا پنجم شهرستانهای استان در تولید ماهیان خوراکی به ورزنه، سمیرم، گلپایگان، فریدونشهر و چادگان اختصاص دارد.
عباسی تصریح کرد: ماهیان سرد آبی در ۲۵ شهرستان از ۲۸ شهرستان استان و ماهیان گرم آبی در ۱۶ شهرستان با دمای آب بیشتر از ۲۰ درجه تا ۲۵ درجه سانتی گراد مانند اصفهان، نجف آباد، خور و بیابانک، کاشان، نطنز و آران و بیدگل پرورش داده میشوند.
به گزارش ایرنا، بیش از ۸۰۰ واحد و مزرعه پرورش و تولید ماهی خوراکی در استان اصفهان وجود دارد و بالغ بر پنج هزار نفر در این صنعت مشغول به کار هستند.
بر اساس سند امنیت غذایی در افق سال ۱۴۱۱ وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تنی آبزیان در کشور برنامهریزی و سهم هریک از استانها ابلاغ شده است.
برچسب ها :تولید ، جهاد کشاورزی استان اصفهان ، ماهی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0