تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۵۶
کد خبر : 47692

اصفهان، میزبان ششمین جشنواره ورزشی بازنشستگان کشور

اصفهان، میزبان ششمین جشنواره ورزشی بازنشستگان کشور

ششمین جشنواره ورزشی بازنشستگان کشوری از ششم تا دهم اردیبهشت ماه جاری با شرکت ۵۵۵ ورزشکار بازنشسته کشوری از ۳۱ استان به میزبانی اصفهان برگزار می‌شود. به گزارش دنیای اسرار به نقل ازایرنا  ،مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان اصفهان  با اعلام آمادگی کامل استان اصفهان برای برگزاری این دوره از رقابت‌های ورزشی افزود: این ورزشکاران

Print Friendly, PDF & Email

ششمین جشنواره ورزشی بازنشستگان کشوری از ششم تا دهم اردیبهشت ماه جاری با شرکت ۵۵۵ ورزشکار بازنشسته کشوری از ۳۱ استان به میزبانی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش دنیای اسرار به نقل ازایرنا  ،مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان اصفهان  با اعلام آمادگی کامل استان اصفهان برای برگزاری این دوره از رقابت‌های ورزشی افزود: این ورزشکاران در ۲ رده آقایان و بانوان در رشته‌های شنا، شطرنج، تنیس روی میز، دارت، پتانک، فوتبال دستی و تیراندازی با هم رقابت خواهند کرد.

علیرضا غفراللهی با بیان اینکه ۲۶۲ ورزشکار زن و ۲۹۳ ورزشکار مرد در این مسابقات حضور دارند گفت: ششمین رویداد بزرگ ورزشی بازنشستگان کشوری با هدف ترویج فعالیت های ورزشی سلامت محور برای بازنشستگان، به صورت سراسری و در ۲ بخش انفرادی و تیمی برگزار می‌شود.

غفراللهی ادامه داد: گروه‌های مختلف ورزشی از سراسر کشور شامل بازنشستگان قهرمان در مسابقات استانی برای تعیین قهرمانان ملی در این مسابقات با یکدیگر رقابت کنند.

وی خاطرنشان کرد: براساس اعلام قبلی قرار است مراسم اختتامیه ششمین جشنواره ورزشی بازنشستگان کشوری روز چهارشنبه (۱۰ اردیبهشت ماه) در اصفهان و با حضور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و مدیران این صندوق و مقامات استان اصفهان برگزار شود.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان