تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۴
کد خبر : 48922

در برنامه هفتم توسعه، با تصویب ماده ۷۳، مقرر شده است پنج درصد از منابع سازمان های بیمه‌گر به پیشگیری، خود مراقبتی و غربالگری اختصاص یابد.

در برنامه هفتم توسعه، با تصویب ماده ۷۳، مقرر شده است پنج درصد از منابع سازمان های بیمه‌گر به پیشگیری، خود مراقبتی و غربالگری اختصاص یابد.

در مراسم معارفه مدیر درمان اصفهان مطرح شد: در برنامه هفتم توسعه، با تصویب ماده ۷۳، مقرر شده است پنج درصد از منابع سازمان های بیمه‌گر به پیشگیری، خود مراقبتی و غربالگری اختصاص یابد. در مراسمی با حضور مدیران ارشد سازمان تأمین اجتماعی، دکتر علی ترک به عنوان مدیر درمان جدید تأمین اجتماعی استان اصفهان

Print Friendly, PDF & Email
در مراسم معارفه مدیر درمان اصفهان مطرح شد:

در برنامه هفتم توسعه، با تصویب ماده ۷۳، مقرر شده است پنج درصد از منابع سازمان های بیمه‌گر به پیشگیری، خود مراقبتی و غربالگری اختصاص یابد.

در مراسمی با حضور مدیران ارشد سازمان تأمین اجتماعی، دکتر علی ترک به عنوان مدیر درمان جدید تأمین اجتماعی استان اصفهان معرفی شد. در این مراسم که با حضور دکتر داریوش پناهی‌زاده، مدیرکل درمان غیرمستقیم، و میثم عابدی، مدیرکل امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، از خدمات دکتر محمد رجالی در دوران تصدی این سمت قدردانی به عمل آمد.

به گزارش دنیای اسرار ، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در این مراسم گفت: درمان، موضوع حساسی است و تقبل مدیریت درمان، مسئولیت بسیار سنگین و حساسی است چون علاوه بر رسیدگی به مسائل درون ‌سازمانی باید مسائل برون سازمانی را نیز مدیریت کرد.
دکتر داریوش پناهی زاده افزود: حوزه درمان نیازمند کار تیمی بوده و موفقیت مدیر یک مجموعه در گرو ایجاد روابط صمیمانه با کارکنان خود است.
وی با بیان این که اصفهان یک استان صنعتی بوده به نحوی که بیش از 70درصد جمعیت آن زیرپوشش تامین اجتماعی است افزود: بیشترین مراکز درمانی تامین اجتماعی پس از استان های تهران و خوزستان در استان اصفهان است.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: کاهش نرخ موالید و پیر شدن شتابان جمعیت، افزایش بیماری‌های مزمن مانند دیابت و پرفشاری خون و همچنین سرطان های شایع و تغییر سبک زندگی، نظام سلامت کشور را در آینده‌ای نه چندان دور با چالش‌های جدی مواجه خواهد کرد.
پناهی زاده افزود: خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه، با تصویب ماده ۷۳، مقرر شده است پنج درصد از منابع سازمان های بیمه‌گر به پیشگیری، خود مراقبتی و غربالگری اختصاص  یابد.
وی گفت: سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی به دلیل فشار اقتصادی و تحریم‌های گسترده کاهش یافته است و در این شرایط باید در منابع و هم در مصارف حوزه سلامت بازنگری شود.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با بیان این که افزایش پرداخت از جیب مردم در بخش درمان دولتی نوجب گرایش بیشتر بیمه‌شدگان به مراکز درمانی تامین اجتماعی شده است افزود: این وضعیت، مسئولیت حوزه درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی را افزایش داده و بهبود خدمات درمانی مطلوب به بیمه شدگان در حوزه درمان مستقیم ضروری است.

همچنین مدیر کل هماهنگی امور استان های سازمان تامین اجتماعی گفت: با هدف ارتقای پاسخگویی به نیازهای درمانی مردم، استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در دستور کار سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفته است.
میثم عابدی  افزود: دکتر سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در بدو ورود خود به سازمان 20 طرح راهبردی را ابلاغ کرده که سه مورد آن به‌طور مستقیم به حوزه درمان مرتبط  بوده که شامل اجرای پزشک خانواده، اصلاح ساختار مدیریت درمان و طرح پذیرش و رسیدگی  پرداخت اسناد اسناد پزشکی است.
وی افزود: در حال حاضر، چهار میلیون نفر از جمعیت ۵.۵ میلیون نفری استان اصفهان زیرپوشش سازمان تامین اجتماعی است که معادل ۷۳ درصد از جمعیت استان را شامل می شود که این میزان افراد زیرپوشش تامین اجتماعی نشان‌ دهنده بار سنگین تامین اجتماعی در استان است.
همچنین مدیر پیشین درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با بیان این که از سال ۱۴۰۱ تا پایان ۱۴۰۳، مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با وجود چالش‌های فراوان، تحولاتی گسترده در حوزه خدمات درمانی را رقم زده است گفت: افزایش چشمگیر آمار بستری از هفتاد هزار نفر به هشتاد هزار نفر، ثبت از چهل هزار نفر به پنجاه و سه هزار نفر  عمل جراحی و ارائه بیش از ۲.۴ میلیون خدمت سرپایی بیش از قبل، تنها بخشی از عملکرد مدیریت درمان در 3 سال گذشته بوده که در ۱۲ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.
دکتر محمد رجالی افزود: با وجود بازنشسته شدن بیش از ۲۵۰ نیروی انسانی و محدودیت شدید اعتبارات، مجموعه مدیریت درمان استان با اتکا به برنامه‌ریزی دقیق، ایجاد آرامش سازمانی و اعتماد به مدیران پیرامونی توانست خدماتی مؤثر، سریع و کم‌نظیر ارائه دهد.
وی گفت: میانگین ضریب اشغال تخت‌های بیمارستان های تامین اجتماعی استان اصفهان به بیش از ۸۷ درصد رسید و سه بیمارستان استان برای نخستین‌بار به‌طور هم‌زمان در جایگاه برتر کشور قرار گرفتند.
مدیر پیشین درمان تامین اجتماعی استان اصفهان افزود: در حوزه زیرساختی نیز اقدامات مهمی از جمله اخذ مجوز ساخت ۵ درمانگاه و پروژه بزرگ بیمارستان جایگزین بیمارستان شریعتی به ثمر نشست.
دکتر رجالی با بیان این که این پروژه‌ پس از ۲۵ سال بلاتکلیفی، موفق شد موافقت هیئت‌مدیره و ستاد مرکزی را اخذ کند گفت: مطالعات آن تا پایان ۱۴۰۳ به اتمام رسید ولی ادامه ساخت بیمارستان ها در کشور  به دلیل محدودیت نقدینگی سازمان تامین اجتماعی متوقف شده است.
وی افزود: مدیریت تامین اجتماعی استان اصفهان در حوزه بیماری‌های مزمن نیز با ایجاد پرونده برای بیش از ۲۴۰ هزار بیمار، گام‌های اولیه مهمی در غربالگری و آموزش برداشته شد تا زمینه برای ارتقای شاخص‌های کیفی فراهم شود.
مدیر پیشین درمان تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: این دستاوردها در شرایطی حاصل شد که فشارهای سنگین داخلی و بیرونی، کار را دشوار کرده بود به نحوی که از یک سو، چالش‌های رسانه‌ای و هجمه‌های سازمان‌یافته موجب فرسایش توان مدیریتی شد و از سوی دیگر، فشار مداوم دانشگاه علوم پزشکی، مطالبات و تعاملات چندوجهی با نهادهای استانی، انرژی زیادی از مجموعه گرفت.

همچنین مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با بیان این که استان اصفهان به عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور، جمعیت بالایی از بیمه‌شدگان تامین اجتماعی را دارد گفت: سازمان تامین اجتماعی در این استان تنها یک نهاد بیمه‌ای نیست، بلکه حامی جدی کارگران، بازنشستگان و مستمری‌ بگیران است.
دکتر ترک افزود: امکانات درمانی تامین اجتماعی استان اصفهان تناسبی با جمعیت بیمه ‌شدگان آن ندارد به نحوی که در حال حاضر تنها یک دستگاه MRI در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان فعال است که علاوه بر اینکه باید جمعیت بالای 70 درصد بیمه شدگان استان را پوشش دهدبه دلیل معین بودن برای استانهای دیگر این دستگاه یکی از پرکار ترین دستگاهای کشور می باشد.
وی  گفت: استان اصفهان بالاترین آمار سنگ‌ شکنی در میان استان‌های کشور را در حوزه تامین اجتماعی دارد ولی دستگاه‌ سنگ ‌شکن  تامین اجتماعی  این استان فرسوده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان افزود: پیشبرد اهداف درمانی نیازمند حمایت ستاد مرکزی سازمان تامین اجتماعی است.

دکتر علی اعتصام پور مدیر اسبق درمان تامین اجتماعی استان اصفهان  نیز با اشاره به حجم بالای  پروندهای مزمن و جراحی‌ قلب رایگان در استان اصفهان، بر شایسته سالاری، شفافیت، صراحت، صمیمیت و صداقت و روحیه کار تیمی تاکید کرد.
وی همچنین توصیه کرد استفاده از نیروهای متخصص و با تجربه باعث پیشرفت و تعالی بخش درمان خواهد شد.
در پایان این مراسم از خدمات دکتر محمد رجالی که بیش از 3 سال مدیریت درمان تامین اجتماعی را عهده دارد بود، قدردانی به عمل آمد.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان