تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
کد خبر : 49274

مراسم گرامیداشت سالروز عروج ملکوتی امام خمینی(ره) در مسجد فجر گروه ۴۴ توپخانه نزاجا برگزار شد.

مراسم گرامیداشت سالروز عروج ملکوتی امام خمینی(ره) در مسجد فجر گروه ۴۴ توپخانه نزاجا برگزار شد.

    به گزارش دنیای اسرار ، همزمان با سالروز ارتحال ملکوتی بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)مراسمی با حضور فرماندهان، مسئولین، کارکنان پایور و وظیفه در محل مسجد فجر این گروه برگزار شد. این مراسم با هدف زنده نگه داشتن یاد و نام امام راحل، بازخوانی اندیشه‌ها و آرمان‌های ایشان و تجدید

Print Friendly, PDF & Email

 

 

به گزارش دنیای اسرار ، همزمان با سالروز ارتحال ملکوتی بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)مراسمی با حضور فرماندهان، مسئولین، کارکنان پایور و وظیفه در محل مسجد فجر این گروه برگزار شد. این مراسم با هدف زنده نگه داشتن یاد و نام امام راحل، بازخوانی اندیشه‌ها و آرمان‌های ایشان و تجدید عهد با مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) برگزار گردید.

در این مراسم، حجت‌الاسلام حسنعلی محمدی، رئیس عقیدتی سیاسی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا، طی سخنانی با تسلیت سالروز فقدان امام بزرگوار، افزود: امام خمینی (ره) شخصیتی بی‌بدیل در تاریخ معاصر ایران و جهان اسلام بود که با تکیه بر ایمان، علم، شجاعت، ساده‌زیستی و اخلاص، توانست نهضتی الهی را به ثمر برساند و حکومتی مبتنی بر ولایت‌فقیه و آموزه‌های دینی بنیان نهد.

وی گفت: امام خمینی (ره) نه‌تنها رهبری انقلاب اسلامی ایران را به دست گرفت، بلکه روحی تازه در کالبد ملت‌های مظلوم جهان دمید و پرچم بیداری اسلامی را در سراسر گیتی برافراشت. ایشان با تکیه بر قدرت مردم و آموزه‌های قرآنی، نظام طاغوت را سرنگون کرده و اسلام سیاسی را در قالب یک نظام مردم‌سالار دینی به جهانیان معرفی کرد.

رئیس عقیدتی سیاسی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا، در ادامه اظهار داشت: بزرگداشت سالگرد امام راحل، تنها یک مراسم تشریفاتی نیست، بلکه فرصتی است تا نسل امروز با ریشه‌های انقلاب اسلامی و شخصیت استثنایی امام خمینی (ره) بیشتر آشنا شود و با تأمل در وصایای ایشان، مسیر روشن آینده را با اقتدار ادامه دهد.

وی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه ارتش، همواره خود را سربازان ولایت و حافظان آرمان‌های امام و شهدا می‌دانند. ما در گروه ۴۴ توپخانه نزاجا نیز بار دیگر عهد می‌بندیم که در مسیر تحقق گام دوم انقلاب و تقویت توان دفاعی و معنوی کشور، از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

حجت‌الاسلام محمدی تصریح کرد: امروز زنده نگه داشتن یاد امام خمینی (ره) به معنای زنده نگه داشتن مسیر عزت و استقلال ملت ایران است. همان مسیری که امروز با رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) ادامه دارد و ملت ایران با اقتدار و امید در آن گام برمی‌دارد.

در پایان این مراسم، شرکت‌کنندگان با قرائت فاتحه، ذکر صلوات و تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل و شهدای گران‌قدر انقلاب اسلامی، بار دیگر بر پیروی از ولایت و ادامه مسیر نورانی انقلاب اسلامی تأکید کردند.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان