تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
کد خبر : 49457

بیمارستان الزهرای اصفهان دارای اولین دستگاه آنژیوجت (دستگاه نجات دهنده از مرگ )

بیمارستان الزهرای اصفهان دارای اولین دستگاه  آنژیوجت  (دستگاه نجات دهنده از مرگ )

  به گزارش دنیای اسرار ،مینو موحدی رئیس بیمارستان الزهرای اصفهان در نشست خبری بااصحاب رسانه اظهار کرد: بیمارستان الزهرا(س) اصفهان به‌عنوان مرکز قطب هفتم نظام سلامت کشور، با ارائه خدمات درمانی فوق‌تخصصی، آموزش گسترده نیروهای پزشکی و اجرای ده‌ها طرح توسعه‌ای، به یکی از بزرگ‌ترین قطب‌های درمانی و دانشگاهی فلات مرکزی ایران تبدیل شده

Print Friendly, PDF & Email

 

به گزارش دنیای اسرار ،مینو موحدی رئیس بیمارستان الزهرای اصفهان در نشست خبری بااصحاب رسانه اظهار کرد: بیمارستان الزهرا(س) اصفهان به‌عنوان مرکز قطب هفتم نظام سلامت کشور، با ارائه خدمات درمانی فوق‌تخصصی، آموزش گسترده نیروهای پزشکی و اجرای ده‌ها طرح توسعه‌ای، به یکی از بزرگ‌ترین قطب‌های درمانی و دانشگاهی فلات مرکزی ایران تبدیل شده است.

وی افزود:  بیمارستان الزهرا (س) با ۲۷ هکتار مساحت و ۵۲ بخش تخصصی و فوق‌ تخصصی از جمله پیوند کبد، کلیه، مغز استخوان، آی‌سی‌یو نوزادان و بزرگسالان، را فراهم کرده است و به‌عنوان مرکز قطب هفت کشور است که بیماران خاص وبیمارانی که  نیازبه امکانات ویژه دارند راازاستان و استان‌های همجوار پذیرش می کند

رئیس بیمارستان الزهرای اصفهان افزود: این بیمارستان با بیش از ۳۶۰ عضو هیئت علمی، ۳۰۰۰ نیروی انسانی و ۳۵۰۰ فراگیر در رشته‌های مختلف، نقش مؤثری در تربیت نسل آینده پزشکان، پرستاران و متخصصان سلامت ایفا می‌کند.

موحدی با تأکید بر اهمیت نوسازی زیرساخت‌های درمانی گفت: در حال حاضر ۵۲ بخش مختلف بیمارستانی در حال بازسازی است و برای تجهیز برخی بخش‌های تخصصی مانند دیالیز، اتاق‌های عمل، آی‌سی‌یو و فیزیوتراپی نیاز فوری به مشارکت خیرین و نهادهای حمایتی داریم.

موحدی افزود: بخش قابل توجهی از تجهیزات این بیمارستان فرسوده است و با گرانی ارز، خرید تجهیزات جدید مانند مانیتورهای مغزی، دستگاه پیوند یا تجهیزات لاپاراسکوپی، بسیار دشوار شده اما با مشارکت خیرین توانسته‌ایم بخشی از نیازهای حیاتی خود را تأمین کنیم.

وی همچنین از بهره‌برداری از مجتمع اقامتی و آموزشی کوثر با زیربنای پنج هزار و ۳۰۰ مترمربع خبر داد و گفت: این مجتمع ظرفیت اسکان ۲ هزار و ۸۰ پزشک مقیم را دارد و در آن امکاناتی همچون سالن همایش، کتابخانه و فضای آموزشی برای برگزاری کنفرانس‌ها فراهم شده است.

رئیس بیمارستان الزهرا با اشاره به دیگر پروژه‌های توسعه‌ای این مرکز درمانی گفت:  گسترش اتاق‌های عمل تروما، توسعه اورژانس، نوسازی سیستم برق اضطراری، راه‌اندازی مهدکودک برای کارکنان و استقرار پلیس امنیت در اورژانس از مهم‌ترین اقدامات اخیر بوده است، همچنین تجهیز بخش‌ها به فناوری‌هایی نظیر نورومانیتورینگ حین جراحی، دستگاه آنژیوجت، لاپاراسکوپی پیشرفته و دومین MRI بیمارستان، سطح کیفی خدمات درمانی را به شکل چشمگیری افزایش داده است.

وی ادامه داد: از پروژه‌های شاخص بیمارستان می‌توان به مرکز درمان شکاف کام و لب اشاره کرد؛ مرکزی که نه‌تنها استان اصفهان، بلکه استان‌های مرکزی و جنوبی کشور را نیز پوشش می‌دهد. این طرح با همکاری فوق‌تخصصان جراحی پلاستیک و جراحان اطفال در حال اجراست.

موحدی عنوان کرد:بیمارستان الزهرا  اولین مرکزی است که دستگاه آنژیوجت را دارد یعنی اگر بیماری اومد با لخته خون پیشرفته با این دستگاه لخته رو سریع خارج می کنن که مریض آمبولی ریه نشه و از مرگ نجات پیدا می کنداین دستگاه نجات دهنده از مرگ است.

وی افزود: بیمارستان الزهرا(س) در دوران همه‌گیری کرونا نیز یکی از مراکز فعال و فداکار کشور بود که با حضور شبانه‌روزی کادر درمان، سهم قابل‌توجهی در مدیریت بحران سلامت داشت. این مرکز دانشگاهی اکنون با بهره‌گیری از ظرفیت علمی، تخصصی و مدیریتی خود، جایگاه برجسته‌ای در نظام سلامت ایران یافته است.

موحدی با تأکید بر سه‌ضلعی بحران در درمان شامل منابع مالی، نیروی انسانی و تجهیزات پزشکی از مسوولان خواست تا با اصلاح تعرفه‌ها، حمایت بیمه‌ها و تأمین به‌موقع منابع مالی، مانع از توقف یا تضعیف ارائه خدمات حیاتی به بیماران شوند.

رئیس بیمارستان الزهرای اصفهان  با اشاره به چالش‌های ساختاری نظام سلامت افزود: نخستین ضلع این مثلث، منابع مالی است،بیمارستان‌ها به‌ویژه در بخش دولتی با مشکلات فراوانی در زمینه مالی و نیروی انسانی روبه‌رو هستند. در این بیمارستان‌ها که برای ارائه خدمات به بیماران تعرفه‌های بسیار پایین دارند، پرداخت‌ها به تأخیر می‌افتد و معضلات مالی پیچیده‌ای به‌وجود می‌آید. علاوه بر این، در شرایطی که تجهیزات پزشکی به دلاری محاسبه می‌شود و نرخ ارز نوسان دارد، بیمارستان‌با چالش‌های جدی در تأمین ابزارهای پزشکی روبه‌رو هستند.

موحدی گفت: هر پروژه، هر تیم درمان و هر سیستم مؤثر، نیازمند توازن سه‌ ضلع منابع مالی، نیروی انسانی و تجهیزات است اما در بیمارستان الزهرا(س) با وجود این چالش‌ها، همچنان خدمات حیاتی به بیماران ارائه می‌شود ولی ادامه این روند نیازمند حمایت‌ فوری و ساختاری است.

رئیس بیمارستان الزهرا(س) دومین ضلع بحران را نیروی انسانی دانست و گفت: ما با کمبود پرستار مواجهیم و این کمبود جدی است، پرستاران ما هم برای حفظ انگیزه و هم برای ماندگاری در سیستم نیاز به حمایت دارند و اگر ساختمان داشته باشیم ولی جراح یا پرستار نداشته باشیم، آن ساختمان بی‌ارزش و بی‌عدالتی موجب دلسردی است.

موحدی، ضلع سوم بحران را فرسودگی و کمبود تجهیزات اعلام کرد و گفت: باید در مسیر پزشکی روز دنیا حرکت کنیم، نمی‌توان پیوند کبد انجام داد اما تجهیزات نداشت.

وی با اشاره به انجام همزمان پیوند کبد و کلیه در این مرکز درمانی از تلاش شبانه‌روزی تیم‌های تخصصی برای نجات جان بیماران مرگ مغزی و نیازمند به پیوند اعضا خبر داد و گفت:.تیم‌های جراحی ما امروز با تکنیک‌های دقیق، اعضای فرد مرگ مغزی را برای پیوند به بیماران نیازمند منتقل می‌کنند.

موحدی خاطرنشان کرد: سال گذشته، میزان اعمال جراحی در این مرکز از ۹ هزار به ۲۲ هزار مورد و آزمایشگاه بالینی از ۴۰ هزار به ۵۱۳ هزار تست رسید و عملکرد دیگر بخش‌ها مانند رادیولوژی و پاتولوژی نیز به همین ترتیب رشد چشمگیری داشت.
وی افزود: پروژه توسعه و بازسازی اتاق عمل اورژانس، گسترش فضای تروما، اتاق‌های ایزوله، آلودگی‌زدایی و ارتقاء بخش‌های فیزیوتراپی، روماتولوژی و تراکم‌سنجی استخوان نیز از اقدامات مهم سال گذشته بود و این توسعه‌ها برای پشتیبانی از جراحی‌های مغز و ارتوپدی و خدمات پس از عمل انجام شد.
موحدی با تأکید بر اهمیت هوشمندسازی خدمات، پروژه پایلوت هوشمندسازی بیمارستان را از گام‌های مهم برای ارتقای نظام سلامت دانست و گفت: بیمارستان الزهرا مرکز درمانی عفونی اختصاصی ندارد از این‌رو اجرای طرح‌های زیست‌ محیطی و هوشمندسازی در این مرکز اهمیت دوچندان دارد.

خبرنگار:علیرضاهژبری

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان