تاریخ انتشار : یکشنبه ۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
کد خبر : 49646

ضرورت مراقبت جدی از تداوم روند عادی جریان تولید در کشور

ضرورت مراقبت جدی از تداوم روند عادی جریان تولید در کشور

وزیر صمت با تاکید بر تداوم روند عادی جریان تولید در کشور: ضرورت مراقبت جدی از تداوم روند عادی جریان تولید در کشور   به گزارش دنیای اسرار ،سید محمد اتابک، در جلسه شورای معاونین وزارت صنعت، معدن و تجارت:وزارت صنعت، معدن و تجارت هم از نظر گستردگی وظایف و ماموریت‌ها و هم از نظر

Print Friendly, PDF & Email

وزیر صمت با تاکید بر تداوم روند عادی جریان تولید در کشور:

ضرورت مراقبت جدی از تداوم روند عادی جریان تولید در کشور

 

به گزارش دنیای اسرار ،سید محمد اتابک، در جلسه شورای معاونین وزارت صنعت، معدن و تجارت:وزارت صنعت، معدن و تجارت هم از نظر گستردگی وظایف و ماموریت‌ها و هم از نظر طیف بسیار وسیعی از مردم که باید به آنان خدمت‌رسانی کند، وظایف سنگینی در دوره جنگ برعهده دارد و با مراقبت جدی از تداوم روند عادی جریان تولید در کشور به همراه صنایع و اصناف برای پشتیبانی کامل از مردم و نیروهای نظامی و تامین مایحتاج آنان آمادگی کامل دارند.

رژیم غاصب صهیونی با اقدامات خود به جهانیان ثابت کرده که فقط دشمن مردم ایران نیست بلکه دشمن بشریت و انسانیت است، مردم هوشمند ایران اسلامی با غیرت و تشخیص دقیق خود نه تنها در برابر این تهاجم وحشیانه سر خم نکرده‌اند بلکه چنان بر انسجام و اتحاد خود افزوده و در سایه وحدت فرماندهی همه پشتیبان نیروهای مسلح خود هستند که اکنون اطمینان داریم جمهوری اسلامی ایران این جنگ را با پیروزی به پایان خواهد رساند و در جایگاه رفیع‌تری در جهان قرار خواهد گرفت.

جنگ تحمیلی از سوی دشمنان قطعا لطمه‌ها، خسارات و مشکلاتی نیز در پی خواهد داشت، با تجربه گران‌بهایی که در دوران ۸ سال دفاع مقدس اندوخته‌اند برای اینکه بتوانیم در مقابل اقدامات خبیثانه و شیطانی دشمن با پیروزی و سربلندی از میدان خارج شویم وظیفه داریم ایثارگرانه و تا پای جان وظایف خود را به منظور تأمین و پویایی زنجیره تولید و توزیع و خدمات کشور به‌گونه‌ای انجام دهیم که روال زندگی عادی و روزمره مردم حفظ شود.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار − 3 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان