تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۴
کد خبر : 6426

بها دادن به آب عبادت است

بها دادن به آب عبادت است

معاون برنامه ریزی آب منطقه ای اصفهان : بها دادن به آب عبادت است معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای اصفهان در آیین رونمایی از پوستر نخستین جشنواره داستانی “آب ” گفت : در منطقه ای زندگی می کنیم که بزرگترین عبادت ، بها دادن به آب این مایه حیات است. دنیای اسرار روابط

Print Friendly, PDF & Email

معاون برنامه ریزی آب منطقه ای اصفهان :

بها دادن به آب عبادت است

معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای اصفهان در آیین رونمایی از پوستر نخستین جشنواره داستانی “آب ” گفت : در منطقه ای زندگی می کنیم که بزرگترین عبادت ، بها دادن به آب این مایه حیات است.

دنیای اسرار روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان امروز هیجدهم دی ماه مهندس سید علی موسوی افزود: تلاش بر این است در مدیریت مصرف قدم های قابل توجهی برداریم تا یادمان باشد در منطقه ای زندگی می کنیم که بزرگترین عبادت در آن، بها دادن به آب این مایه حیات است.

در ادامه معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان با بیان این که میزان بارش ها امسال به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته است، افزود : میزان بارش ها در ایستگاه شاخص زاینده رود واقع در “چلگرد”  تاکنون ۵۹۱ میلی متر بوده است در حالی که در مدت مشابه در سال گذشته ۱۱۹ میلی متر و در بلند مدت میزان بارش ها ۵۱۲ میلی متر بوده است.

ساسانی با بیان این که ذخیره کنونی سد زاینده رود ۱۵۰ میلیون متر مکعب است، تصریح کرد : سال گذشته در بازه زمانی مشابه حدود ۱۳۹ میلیون مترمکعب آب در مخزن سد ذخیره شده بود و این نشان دهنده ی افزایش حدود ۹درصدی نسبت به سال گذشته است در حالی که متوسط بلند مدت این ذخیره حجم آب در سد زاینده رود ۶۴۰ میلیون متر مکعب بوده است.

وی با غم انگیز خواندن وضعیت آب ذخیره شده در مخزن سد زاینده رود ادامه داد: حجم سد زاینده رود در ماکسیمم یک میلیارد و چهارصد میلیون متر مکعب است .

وی میزان ورودی آب به سد زاینده رود را کمتر از ۲۰ مترمکعب بر ثانیه و همچنین خروجی سد زاینده رود ۱۱ مترمکعب بر ثانیه است اعلام کرد.

در بخشی دیگر از این آیین علی خدایی نویسنده صاحب نام ساکن اصفهان با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور در خصوص فرونشست زمین تصریح کرد: به عقیده من با هر یک متر که پایین تر می‌رویم روح تمام کسانی که آب را به نحو احسن مصرف کردند آزرده خواهد شد و به نوعی جان ها در حال نابودی هستند.

وی در خصوص استفاده از زبان هنر گفت: استفاده از هنر می تواند فضایی را برای آگاهی بیشتر در خصوص استفاده صحیح و آینده نگری نسبت به آب ایجاد کند و اینکه مسابقه ای با مضمون آب در حال برگزاری است خبر از فکر در خصوص آینده می‌دهد تا نویسندگان در خصوص آب صحبت کنند و در پایان به نتیجه های ثمر بخشی دست پیدا کنیم.

در ادامه دبیر هنری نخستین جشنواره داستانی “آب ” با بیان اقداماتی که در راستای این جشنواره انجام گرفته است، گفت: در این جلسات طراحی لوگو، نحوه دریافت آثار و بررسی آثار مشخص شد و امیدواریم همانطور که همه ما درگیر حوزه آب شده‌ایم همه نویسندگان و هنرمندان نیز درگیر این حوزه حیاتی شوند.

سلمان باهنر افزود: در این جشنواره از داستان نویسان استان های مختلف دعوت کردیم تباهنرا داستان های در خصوص آب نوشته و تا آخرین ساعت آخرین روز سال جاری برای دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند. وی خاطر نشان کرد : نویسندگان آثار خود را از طریق سایت www.esrw.ir ارسال نمایند .

باهنرادامه داد: در تلاش هستیم تا فراخوانی برای علاقه مندان و داستان نویسان خارج از کشور ارسال و از آن ها برای شرکت در داستان نویسی آب دعوت کنیم.

دبیر هنری نخستین جشنواره داستانی “آب ”  با اشاره به بخش داستان کودک گفت: در حوزه کودک نیز اقداماتی خواهیم داشت تا کودکان  بیاموزند از آب از ارکان مهم حیات است و زوایای مختلف در خصوص آب را پوشش خواهیم داد و تلاش خواهیم کرد از فارسی زبانان در سراسر دنیا جمع آوری اثر داشته باشیم.

آیین اختتامیه نخستین جشنواره داستانی “آب”در اردیبهشت سال ۹۸ حوالی هفته‌ فرهنگی اصفهان برگزار و از برگزیدگان، به این قرار تقدیر خواهد شد: “۲۱” میلیون تومان جایزه‌ نقدی، برای آثاری که در چهار بخش به‌طور جداگانه داوری و برای حضور و دریافت جوایز دعوت می‌شوند. در بخش داستان (حرفه‌ای)؛ رتبه‌ نخست: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و پنجاه میلیون ریال جایزه نقدی، رتبه‌ دوم: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و سی میلیون ریال جایزه نقدی/ رتبه‌ سوم: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و ده میلیون ریال جایزه نقدی/ هفت اثر برتر تا رتبه‌ دهم: لوح تقدیر.

در بخش نزدیک داستان (حرفه‌ای)؛ رتبه‌ نخست: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و سی میلیون ریال جایزه نقدی/ رتبه‌ دوم: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و بیست میلیون ریال جایزه نقدی/ رتبه‌ سوم: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و ده میلیون ریال جایزه نقدی/ هفت اثر برتر تا رتبه دهم: لوح تقدیر.

در بخش داستان و روایتِ آماتور (علاقه‌مندان عام و غیرحرفه‌ای): رتبه‌ نخست: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و سی میلیون ریال جایزه نقدی/ رتبه‌ دوم: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و بیست میلیون ریال جایزه نقدی/ رتبه‌ سوم: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و ده میلیون ریال جایزه نقدی و سرانجام در بخش داستان کودک و نوجوان، آثار برگزیده در قالب کتاب نفیس کودک و نوجوان چاپ خواهند شد.       

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.