تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۰:۰۴
کد خبر : 8516

پوشش ۹۸ درصدی مراقبت‌های اولیه بهداشتی در استان اصفهان

پوشش ۹۸ درصدی مراقبت‌های اولیه بهداشتی در استان اصفهان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: پوشش مراقبت‌های اولیه بهداشت همگانی در سطح یک استان الخصوص در روستا‌ها و شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر از ۹۸ درصد بیشتر است.

به گزارش دنیای اسرار:طاهره چنگیزدرنشست خبری بااصحاب رسانه بیان بیان کرد: برنامه‌های هفته سلامت با هدف برجسته کردن مسائل مهم نظام سلامت تدوین شده است .

وی با تاکید بر این نکته که شعار هفته سلامت امسال مراقبت‌های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت است افزود: یکی از اهدافی که کشور‌های دنیا در قالب بیانیه‌ای در سازمان جهانی بهداشت خود را به آن ملزم میدانند، مفهوم پوشش همگانی سلامت است با این منظور که همه افراد بتوانند تمام مراقبت‌های بهداشتی، درمانی، توان بخشی مورد نیاز خود را به شکل عادلانه در دسترس داشته باشند و با کیفیت آن مراقبت‌ها را دریافت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: پوشش مراقبت‌های اولیه بهداشت همگانی در سطح یک استان از ۹۸ درصد بیشتر است و این رقم در شهر‌های بزرگ ممکن است کمتر باشد، اما در روستا‌ها و شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر این پوشش بالای ۹۸ درصد می‌باشد.

چنگیز با بیان اینکه در ایام نوروز هر روز از غرفه‌های توزیع مواد غذایی بازدید میشد، مطرح کرد: از ۲۰ اسفند ۹۷ تا ۱۵ فروردین ۹۸ تعداد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مراکز تهیه مواد غذایی حساس ۵۸ هزار و ۲۶۴ مورد بازدید فقط از مراکز تهیه مواد غذایی بوده است  ۱۱ هزار و ۷۵۱ مورد بازدید از مراکز عمومی از جمله هتل‌ها و رستوران‌ها نیز داشته‌ایم که ۱۵۰ مورد معرفی به مرجع قضایی و ۶۶ مورد پلمب را شامل می‌شود، همچنین از رستوران‌های بین راهی ۳ هزار و ۲۹۶ مورد بازدید صورت گرفت و ۱۷۹ مورد معرفی به مرجع قضایی و ۱۳۱ مورد پلمب را داشتیم.

چنگیز در رابطه با فعالیت کارخانه‌های مواد غذایی و بهداشتی گفت: کارخانه‌های تولید مواد غذایی و مواد بهداشتی زیر نظر سازمان غذا و داروی کشور و در استان زیر نظر معاونت غذا و داروی دانشگاه فعالیت می‌کنند، آزمایش برای دادن مجوز در ابتدا انجام می‌شود و نظارت‌های دوره ای نیز در ادامه انجام گرفته و کنترل صورت می‌گیرد؛ در مورد کارگاه‌هایی که دستی کار می‌کنند و عرضه و توزیع را انجام می‌دهند زیر نظر معاونت بهداشتی و واحد بهداشت محیطی فعالیت می‌کنند، در صورت تخلف پلمپ و معرفی به تعزیرات پس از بررسی‌ها صورت می‌گیرد، نانوایی‌ها، شیرینی فروشی ها و رستورانها دائماً در حال بازرسی و نظارت هستند.

خبرنگار:محبوبه عزیز

عکاس:احسان حسین آبادی

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.