تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷
کد خبر : 9769

نگاه ما به حوزه های علمیه مدرک‌گرایی نیست

نگاه ما به حوزه های علمیه مدرک‌گرایی نیست

نگاه ما به حوزه های علمیه مدرک‌  گرایی نیست به گزارش دنیای اسرار:حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا بهرامی مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در مدرسه علمیه فاطمیه نجف آباد با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای آینده حوزه علمیه خواهران گفت: با عنایت خداوند متعال با نگاه جدیدی به حوزه‌های علمیه فعالیت خود را آغاز کرده

Print Friendly, PDF & Email

نگاه ما به حوزه های علمیه مدرک‌  گرایی نیست

به گزارش دنیای اسرار:حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا بهرامی مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در مدرسه علمیه فاطمیه نجف آباد با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای آینده حوزه علمیه خواهران گفت: با عنایت خداوند متعال با نگاه جدیدی به حوزه‌های علمیه فعالیت خود را آغاز کرده ایم و بر نگرش اخلاقی و تربیتی در حوزه علمیه خواهران،  تاکید داریم.

وی با تاکید بر این که نگاه ما به حوزه های علمیه مدرک‌گرایی نیست اظهار داشت: نیامده ایم مرکزی برای ارائه مدرک راه اندازی کنیم بلکه حوزه با دین مردم سر و کار دارد و باید طلبه تربیت کنیم.

وی با اشاره به بافت مذهبی  و سنتی نجف آباد خاطرنشان کرد: باید به حوزه نجف آباد نگاه ویژه‌ای شود و با توجه به سابقه درخشان نجف‌آباد و علاقه مندی مردم به حوزه های علمیه در این شهرستان، می طلبد که نگاه ویژه ای به این منطقه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه نگاه به هیئت امنا، نگاه هیئتامنای جدی و تلاشگر است گفت هیئت امنا فقط نباید روی کاغذ باشد و با توجه به اینکهامام جمعه شهر و سه  روحانی و خیرین در هیئت امنا حضور دارند فرصت مغتنمی برایحوزه است که مشکلات و مسائل حوزه ها را رصد کنند و با پیگیری دانش آموختگان شرایطیرا برای فارغ التحصیلان فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائلی که در سطح شهر و استان و قم بر آن تأکید شده است بحث فارغ التحصیلان می‌باشد اضافه کرد: در کشور بیش از ۱۰۰ هزار نفر طلبه خواهر و در استان اصفهان حدود ۷ هزار نفر فارغ التحصیل خواهر و حدود هفت هزار نفر نیز مشغول تحصیل در حوزه های علمیه هستند و این افراد ظرفیت‌های بومی و استانی هستند که می توانند وضعیت فرهنگی شهر را بیمه کنند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان یادآور شد: با برخی نهادها و ارگان ها همچون استانداری ، کمیته امداد امام خمینی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی توافقنامه هایی امضا شده است که فارغ التحصیل های طلبه در زاویه های مختلف بکار گرفته شوند.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی گفت: با فعال کردن فارغ التحصیلان در قسمتهای مختلف جامعه اتفاقات مهمی همچون تبلیغ و آموزش مهارتهای دینی، رخ می دهد و ایجاد اشتغال و فراهم نمودن زمینه فعالیت برای فارغ التحصیلان حوزه های علمیه می تواند انگیزه ای برای طلبه های در حال تحصیل باشد.

وی با اشاره به اینکه حساسیت‌ها نسبت به حوزه شهرستان ها کمتر است و همچنین بودجه‌های کمتری نیاز دارند خاطرنشان کرد: منابع پایداری همچون نذورات مردم  و یا ایجاد مغازه های کوچکی در کنار حوزه علمیه که وابسته به حوزه علمیه باشد می‌تواند در تامین این مخارج به حوزه های علمیه کمک کند و مستقل باشد.

حجت الاسلام والمسلمین بهرامی یادآور شد: نباید نگاه به هیئت امنا فقط تامین مخارج حوزه های علمیه باشد بلکه هیئت امناء فرهیختگانی هستند که با آینده نگری و سیاست گذاری و رصد کردن مسائل حوزه می توانند نقش کلیدی داشته باشند.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.