تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
کد خبر : 38710

هیچ مشکلی در فراوانی کالاهای اساسی در اصفهان نداریم

هیچ مشکلی در فراوانی کالاهای اساسی در اصفهان نداریم

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان : هیچ مشکلی در فراوانی کالاهای اساسی در اصفهان نداریم مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: هیچ مشکلی در فراوانی کالا نداریم و آرامش خرید مردم در استان مستمراً ادامه خواهد داشت. به گزارش دنیای اسرار:امید شریفی در حاشیه جلسه تنظیم بازار استان، اظهار کرد: دومین

Print Friendly, PDF & Email

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان :

هیچ مشکلی در فراوانی کالاهای اساسی در اصفهان نداریم

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: هیچ مشکلی در فراوانی کالا نداریم و آرامش خرید مردم در استان مستمراً ادامه خواهد داشت.

به گزارش دنیای اسرار:امید شریفی در حاشیه جلسه تنظیم بازار استان، اظهار کرد: دومین جلسه ستاد تنظیم بازار استان در سال‌جاری با ریاست استاندار اصفهان و با حضور مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و نظارتی استان برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسه در خصوص هوشمندسازی فرایندهای تنظیم بازار گفت‌وگو شد که برخی از سامانه‌های مورد نیاز در استان مستقر هستند و در برخی حوزه‌ها نیز نیازمند استقرار سامانه‌ها هستیم که بتوانیم به صورت هوشمند فرایندها را کنترل کنیم.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان بیان کرد: رصد بازار، فراوانی کالاهای اساسی و اقلام مورد نیاز مردم نکته محوری و کلیدی است که در تمامی جلسات تنظیم بازار بر آن تأکید می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه کالاهای اساسی ، دستگاه‌های نظارتی در هر نشست تنظیم بازار استان از وضعیت روند قیمت و فراوانی کالاها از جمله برنج، گوشت، مرغ و در حوزه سخت‌افزاری مانند اقلام ساختمانی گزارش‌های میدانی و بروزی را ارائه می‌کنند.

شریفی خاطرنشان کرد: در این جلسه مبحث اقلام دارویی مورد نیاز مردم مطرح شد و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز گزارشی را در این خصوص ارائه کرد و بر مبنای این گزارش تصمیماتی اتخاذ شد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در ایام پایانی سال که مقارن با ماه مبارک رمضان نیز بود قریب به دو هزار تن برنج، ۵۰۰ تن گوشت منجمد و قریب به یکهزار تن مرغ در استان توزیع شد.

وی افزود: در سال جدید نیز قریب به سه هزار و ۵۰۰ تن شکر در استان توزیع شده است و به همین میزان نیز شکر در ایام پایانی سال در استان توزیع شد.

شریفی خاطرنشان کرد: این نوید را به مردم می‌دهیم که هیچ مشکلی در فراوانی کالا نداریم و آرامش خرید مستمراً ادامه خواهد داشت.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان بیان کرد: در حوزه تولید، ذخایر استراتژیک، آرد و نان و ذخیره اقلام اساسی نیز مشکلی نداریم و در این حوزه مردم با چالش مواجه نخواهند شد.

وی متذکر شد: در مورد فراوانی اقلام اساسی از جمله گوشت قرمز، مرغ، شکر و روغن مشکلی نداریم، در مورد گوشت قرمز افزایش قیمت‌ها منجر به ناراحتی مردم شده است که در صدد هستیم با تدابیر خاص، مشکلات را کاهش دهیم.

شریفی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال ۸۰۰ تن گوشت قرمز از طریق مباشرین و بخش خصوصی علاوه بر تأمین و تولید داخلی به بازار عرضه کردیم تا بتوانیم قیمت‌ها را تا حد امکان کنترل کنیم و این روند نیز در سال‌جاری ادامه خواهد داشت.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان