تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۷:۳۲
کد خبر : 44758

همکاری مشترک فولاد مبارکه و راه آهن جهت افزایش حمل بار در کشور/ فولاد مبارکه یکی از بهترین و بزرگترین شرکت‌های تولیدی کشور

همکاری مشترک فولاد مبارکه و راه آهن جهت افزایش حمل بار در کشور/ فولاد مبارکه یکی از بهترین و بزرگترین شرکت‌های تولیدی کشور

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در بازدید از فولاد مبارکه مطرح کرد: همکاری مشترک فولاد مبارکه و راه آهن جهت افزایش حمل بار در کشور/ فولاد مبارکه یکی از بهترین و بزرگترین شرکت‌های تولیدی کشور    به گزارش دنیای اسرار،جبارعلی ذاکری، مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، در جریان بازدید از شرکت فولاد مبارکه

Print Friendly, PDF & Email

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در بازدید از فولاد مبارکه مطرح کرد:

همکاری مشترک فولاد مبارکه و راه آهن جهت افزایش حمل بار در کشور/ فولاد مبارکه یکی از بهترین و بزرگترین شرکت‌های تولیدی کشور 

 

به گزارش دنیای اسرار،جبارعلی ذاکری، مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، در جریان بازدید از شرکت فولاد مبارکه گفت: امروز پس از بازدید از خطوط تولید فولاد مبارکه در جلسه‌ای با مدیرعامل و سایر مدیران این شرکت، راهکارهای همکاری‌های مشترک بین این شرکت و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران را مورد بررسی و تبادل‌نظر قرار دادیم.

وی تسهیل در امر حمل‌ونقل ریلی و حل مسائل موجود بین دو طرف را از مهم‌ترین اهداف این بازدید برشمرد و گفت: خوشبختانه تصمیمات خوبی برای افزایش حمل بار و تسهیلات متقابل اتخاذ شد و امید است این اقدامات به افزایش تولید در فولاد مبارکه و کاهش مشکلات حمل‌ونقل بار از مناطق سنگان و چادرملو کمک کند.

وی با تأکید بر اینکه فولاد مبارکه به‌عنوان یکی از بهترین و بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدی کشور با تمام ظرفیت در حال فعالیت است و در حوزه‌های آب، برق و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر اقدامات گسترده‌ای انجام داده است، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا شرایط بهتری را بر این شرکت در حوزه حمل‌ونقل ریلی فراهم کنیم.

 

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در بازدید مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران:

حمل‌ونقل در رقابت‌پذیری و اقتصادی بودن صنعت فولاد نقش محوری دارد

 

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه نیز در حاشیه بازدید مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از این شرکت گفت: فولاد یکی از صنایع کلیدی کشور است که هزینه‌های حمل‌ونقل مواد اولیه و محصولات آن، نقشی محوری در رقابت‌پذیری و اقتصادی بودن این صنعت دارد و اساساً اقتصادی بودن و صنعتی شدن کشور به زیرساخت‌های حمل‌ونقل به‌ویژه حمل‌ونقل ریلی وابسته است.

 

وی تأکید کرد: در صنعت فولاد به ازای تولید هر تن فولاد حداقل به سه برابر جابه‌جایی مواد اولیه و محصول نیاز داریم؛ بنابراین نیاز است که زیرساخت‌ها در حوزه حمل به‌ویژه حمل ریلی و دریایی ایجاد شده باشد.

 

طیب‌نیا با تأکید بر اینکه طی سه دهه گذشته در کشورمان سرمایه‌گذاری‌های زیادی برای افزایش ظرفیت در صنعت فولاد انجام شده و امروز صنعت فولاد یکی از نقاط قوت کشور محسوب می‌شود، گفت: قطعاً اگر امروز با ناترازی انرژی در حوزه برق و گاز روبه‌رو نبودیم، چالش اصلی ما چالش حمل‌ونقل بود.

 

وی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته، چالش‌های ناترازی انرژی از حمل‌ونقل پیشی گرفته ادامه داد: در این شرایط فرصتی ایجاد شده است تا طی دو تا سه سال آینده، چالش زیرساخت‌های حمل‌ونقل، به‌ویژه حمل‌ونقل ریلی را برطرف کنیم؛ کما اینکه خوشبختانه در دولت و مجموعه راه‌آهن، عزم جدی برای اصلاحات مسیر گذشته در این حوزه وجود دارد و قطعاً موفقیت‌های آینده صنایعی مانند فولاد مبارکه، مرهون اتفاقات و اصلاحاتی است که باید در حوزه حمل‌ونقل صورت گیرد.

 

مدیرعامل فولاد مبارکه با مفید خواندن جلسه با مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و با اشاره به اینکه در گذشته بیش از 90 درصد حمل محصولات و مواد اولیه فولاد مبارکه از طریق ریل انجام می‌شده و این رقم امروز به 50 درصد کاهش یافته است، ادامه داد: خوشبختانه در جلسه امروز توافقاتی برای افزایش حمل‌ونقل ریلی صورت گرفت و امیدواریم در یک بازه زمانی کوتاه‌مدت به استانداردهای این حوزه برسیم.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

7 + 7 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان