مخابرات اصفهان اولین ارائه کننده فیبر نوری در کشور

سرپرست مخابرات منطقه اصفهان خبرداد؛ مخابرات اصفهان اولین ارائه کننده فیبر نوری در کشور به گزارش دنیای اسرار ، اصغر فارقلیطیان در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته ارتباطات با اشاره به ابرپروژه ای که در دستور کار مخابرات است بیان داشت:این پروژه از سال ۱۳۹۵ توسط مخابرات استان اصفهان بهعنوان اولین ارائهدهنده
سرپرست مخابرات منطقه اصفهان خبرداد؛
مخابرات اصفهان اولین ارائه کننده فیبر نوری در کشور
به گزارش دنیای اسرار ، اصغر فارقلیطیان در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته ارتباطات با اشاره به ابرپروژه ای که در دستور کار مخابرات است بیان داشت:این پروژه از سال ۱۳۹۵ توسط مخابرات استان اصفهان بهعنوان اولین ارائهدهنده فیبرنوری در کشور آغاز شده، و در تلاش هستیم با تعاملات بیشتر فیبر نوری را در سراسر شهرهای استان گسترش دهیم و با همکاری شهرداری اصفهان FTTH را به همه شهروندان عرضه کنیم
وی ادامه داد: پروژه فیبر نوری منازل و کسبوکارها ، نیازمند اعتبارات و منابع گسترده و در واقع مهاجرت از نسل قدیمی به نسل جدید ارتباطی است،که زیربنای بسیاری از پروژههای آینده محسوب میشود. این تغییر با همکاری دستگاههای متولی و همراهی مردم میسر خواهد شد.
فارقلیطیان افزود: در سال جاری قصد داریم، به اندازه ۹ سال گذشته پروژههای فیبر نوری را در سراسر استان گسترش دهیم.
فارقلیطیان سرپرست مخابرات منطقه اصفهان گفت:بیش از ۱۲ هزار کیلومتر فیبر نوری در سطح استان اصفهان اجرا شده است.
وی همچنین بااشاره به مزیتهای فیبر نوری افزود:توسعه فیبر نوری کاهش قابل توجهی درمصرف برق دارد و زمانی که برق و انرژی از سیم به شبکه انتقال پیدا میکند باید بعد از دو کیلومتر تقویت شود اما در فیبر نوری حداقل ۲۰ کیلومتر از این نور بدون تقویت انعکاس داده میشود که موجب کاهش انرژی است، فناوری فیبر نوری علاوه بر ممانعت از سرقت کابلهای مسی ، ارتقاء سرعت اینترنت را به همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه هم اکنون حدود ۶۰۰ هزار مشترک اینترنت پر سرعت در استان اصفهان وجود دارد ،افزود: ۱۵۰ هزار نفر از ADSL با سرعت متوسط سه تا چهار مگابیت در ثانیه، ۲۰ هزار نفر از VDSL با سرعت متوسط ۳۰ تا ۴۰ مگابیت در ثانیه و ۵۰ هزار نفر از فیبر نوری با سرعتهای بالاتر استفاده میکنند.
سرپرست مخابرات منطقه اصفهان افزود: توسعه زیرساخت های ارتباطی در مرکز ایران و در راس آن طرح توسعه فیبر نوری (FTTH) در اصفهان زمینه ساز گسترش این فناوری در سراسر کشور است.
وی افزود:در مخابرات استان اصفهان حدود ۳ میلیون مشترک تلفن ثابت هستند که حدود ۲و نیم میلیون فعال و ۱ و نیم میلیون در شهر اصفهان ارتباط برقرار میکنندکه بر بستر کابل مسی هستند و نیازمند ارتقاء به فناوریهای نوین است.
وی افزود: مشترکین میتوانند در مناطقی که تحت پوشش فیبر نوری قرار دارد، برای بررسی وضعیت پوشش دهی فیبر نوری در منطقه خود، به سامانه my.tci.ir یا اپلیکیشن مخابرات مراجعه کنند.
سرپرست مخابرات منطقه اصفهان در پایان با بیان اینکه سرقت کابلهای مسی و هزینه های بالای اتصال مجدد آن مهمترین چالش مخابرات اصفهان است ، گفت:از شهروندان درخواست می کنیم در صورت مشاهده سرقت خطوط و تجهیزات مخابرات با شماره ۱۱۰ یا ۳۶۶۲۵۴۰۰ تماس بگیرند.
در ادامه این نشست خبری عباس هاشمی معاون شبکه مخابرات اصفهان با بیان اینکه از سال ۱۳۹۵ اجرای پروژه فیبر نوری در قالب شبکههای تجاری آغاز شده است،گفت: با طرح ملی توسعه اینترنت ثابت از سال ۱۴۰۰ این پروژه شتاب بیشتری داشته است.
هاشمی بیان کرد: در حال حاضر در بیش از ۳۰ شهر استان اصفهان این پرو ژه در حال اجرا و تقریباً تمامی مناطق کلانشهر اصفهان تحت پوشش شبکه فیبر نوری قرار گرفتهاند.
معاون شبکه مخابرات اصفهان با اشاره باینکه فیبر نوری زیربنای تحقق شهر هوشمند، دولت الکترونیک و انقلاب صنعتی چهارم است، افزود: انتظار داریم دستگاههای اجرایی مانند شهرداریها، شرکتهای خدماترسان و نهادهای مرتبط، همکاری لازم را در اجرای این پروژه ملی داشته باشند.
مهدی یوسفی ، معاون تجاری و امور مشتریان مخابرات اصفهان در این نشست اظهار امیدواری کرد بعد از مشهد، اصفهان ابرپروژه فیبرنوری را به طور کامل اجرایی کند.
یوسفی بیان کرد:که مشتریان باید با ما تعامل بیشتری داشته باشند تا بتوانیم سرویس فیبر نوری رابه طور کامل اجرایی نماییم.
وی از برگزاری جشنواره «فیبر در بهار» به مناسبت هفته ارتباطات خبر داد و گفت: این جشنواره از 15 اردیبهشت آغاز شده و تا 30 خرداد 1404 ادامه خواهد داشت.
خبرنگار:علیرضاهژبری
برچسب ها :تولیدی ، فیبر ، مخابرات اصفهان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0