تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۲
کد خبر : 5744

آمورزش یکی از محورهای اصلی در پیشگیری از طلاق

آمورزش یکی از محورهای اصلی در پیشگیری از طلاق

آمورزش یکی از محورهای اصلی در پیشگیری از طلاق رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: طلاق دومین آسیب اجتماعی آزار دهنده در جامعه استدنیای اسرار:رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: متاسفانه با فروپاشی بعضی از بنیادهای اجتماعی و کم رنگ شدن بعضی از روابط اجتماعی سنتی در جامعه و با گسترش ارتباطات ، گسترش شهر نشینی

Print Friendly, PDF & Email

آمورزش یکی از محورهای اصلی در پیشگیری از طلاق

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: طلاق دومین آسیب اجتماعی آزار دهنده در جامعه است
دنیای اسرار:رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: متاسفانه با فروپاشی بعضی از بنیادهای اجتماعی و کم رنگ شدن بعضی از روابط اجتماعی سنتی در جامعه و با گسترش ارتباطات ، گسترش شهر نشینی و افزایش حاشیه نشینی در شهرها و حرکت و گذر جامعه سنتی به سمت جامعه صنعتی طلاق افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه متناسب با طلاق راهکارهایی برای استحکام بنیان خانواده به عنوان سلول اصلی تشکیل دهنده جامعه وجود دارد اظهار کرد:
اگر  راهکارها غیر رسمی و درون خانوادگی باشند کار آمد نخواهند بود و ما ناچار به داشتن برنامه ملی و استانی هستیم و نهادهای دست اندرکار باید مداخلات سازمان یافته ای را انجام دهند.
طاهره چنگیز در ادامه آموزش و مشاوره را اولین محور برای کنترل و کاهش طلاق دانست و گفت: آموزش زمانی موفق است که یادگیرنده یادگرفته باشد.
وی ادامه داد: انتظار می رود با یک برنامه منسجم و همه جانبه بتوانیم آموزشهای هدفمند و هم سویی را به افراد ارائه دهیم.
چنگیز در ادامه تاکید کرد: فقط وزارت بهداشت درگیر موضوع آموزش نخواهد بود بلکه روحانیون به عنوان معتمدین خانواده ها و جامعه، قوه قضائیه، بهزیستی و نهادهایی که با ابعاد حقوقی ازدواج و طلاق مواجه هستند نیز در بحث آموزش سهم دارند.
مدیر کل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت کشور در ادامه این نشست با اشاره به اینکه کشور در سه حوزه فرزند آوری، تحکیم بنیان خانواده و طلاق دچار چالش است گفت: در کشور حدود ۱۲ میلیون جوان آماده به ازدواج وجود دارد که شرایط کشور و همچنین شرایط خانوادگی، باورهای ذهنی و انتظاراتی که جوانان از خود و خانواده هایشان دارند مانع ازدواج آنان شده است.
وی در ادامه افزود: در جهت رفع این آسیب‌ها باید کار فرهنگی از جنس مردم و با خود مردم انجام داد.
سید حامد برکاتی با بیان اینکه ازدواج در سالهای گذشته کاهش داشته است گفت: در اصفهان نیز ازدواج و به طبع آن طلاق نیز کاهش داشته است و طبق آمار تجمیعی حدود ۲۰ میلیون خانواده در کشور وجود دارد و مجموع طلاق های واقع شده در ۲۰ سال اخیر ۵ درصد است که رقم قابل توجهی است.
وی افزود: آمار ده سال گذشته حکایت از این دارد که در اصفهان هر ساله حدود ۱۰ هزار طلاق اتفاق افتاده که در مجموع حدود ۱۰۰ هزار طلاق در ۱۰ سال اخیر به ثبت رسیده و این عدد بیانگر آن است که باید به این موضوع به طور جدی پرداخته شود.
برکاتی ادامه داد: سن ازدواج در سال‌های اخیر بالا رفته است و در سال جاری سن متوسط ازدواج برای دختران بالای ۲۴ و برای پسران حدود ۲۸ سال است و سن فرزند آوری به‌طور متوسط ۵ سال بعد از ازدواج است.
مدیرکل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت اظهار کرد: ناسازگاری جنسی یکی از عوامل ۲۵ درصد طلاق‌ها است .
و این مسئله باعث شده تا در کنار آموزش‌های دیگر در خصوص ازدواج به آموزش بعد از ازدواج نیز پرداخته شود.

خبرنگار: شهره باقری

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.