تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۳
کد خبر : 5807

مشکل آب اصفهان تنها در لوای مدیریت یکپارچه حل شدنی است

مشکل آب اصفهان تنها در لوای مدیریت یکپارچه حل شدنی است

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان: مشکل آب اصفهان تنها در لوای مدیریت یکپارچه حل شدنی است مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: آب مشکل و معضلی نیست که بتوان انتظار حل آن را از یک دستگاه داشته باشیم بلکه با مدیریت یکپارچه قابل رفع است. دنیای اسرار:روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان،

Print Friendly, PDF & Email

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان:

مشکل آب اصفهان تنها در لوای مدیریت یکپارچه حل شدنی است

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: آب مشکل و معضلی نیست که بتوان انتظار حل آن را از یک دستگاه داشته باشیم بلکه با مدیریت یکپارچه قابل رفع است.

دنیای اسرار:روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، مسعود میر محمد صادقی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب رودخانه زاینده‌رود اظهار داشت:  امروز مشکلی اساسی ما کمبود آب است و ایران درگیر این معضل است.وی با بیان اینکه آب یک مسئله چند انضباطی است که ذی نففعان متعددی در آن دخیل و شریک هستند، ادامه داد: مشکل آب تنها در لوای مدیریت یکپارچه حل شدنی است و انتظار از یک دستگاه برای حل معضل آب دور از ذهن است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان حجم سد زاینده رود را ۱۳۵ میلیون متر مکعب اعلام کرد و گفت:این در حالی است که ظرفیت زاینده رود یک هزار و ۴۰۰ میلیون متر مکعب است.

وی با بیان اینکه در جلسه‌ای که اخیرا با مسئولان وزارت نیرو پیرو پروژه مشترک آلمان و ایران در حوزه مدیریت یکپارچه سازی منابع آب رودخانه زاینده رود داشتیم، مطرح شد: نتایج این پروژه چراغ راه آینده ما در حل مشکلات زاینده‌رود خواهد شد اما چرا هنوز خود را در عمل نشان نداده است.

میر محمد صادقی به جنبه های مختلف پروژه اشاره کرد و گفت:در این پروژه به خوبی ابزارهای مدیریتی،‌ نرم افزارهای مختلف در حوزه آب‌های سطحی،‌زیرزمینی و سناریوسازی های خوبی صورت گرفته است و در حد بسیار خوبی کار شکل گرفته و مباحث تخصصی علمی زیادی را شاهد بودیم.

وی از اجرای خوب مدیریت پساب در شهرک صنعتی مورچه خورت خبر داد و افزود: در حال حاضر دو فاز از پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب زاینده رود اجرایی شده است که در فاز سوم وارد مرحله عملیاتی میشویم.

وی با بیان اینکه هم اکنون در قالب این پروژه شورای هماهنگی حوزه زاینده رود تعریف شده است،‌اضافه کرد: پس از ۸ سال کار مطالعاتی و خروجی آن امروز و در این نشست انتظار نظارت و نگاه نقادانه هستیم که بتوانیم اشکالات کار را شناسایی و اشکال زدایی کنیم.

وی گفتگو را تنها روش کارآمد برای حل مسائل زاینده رود دانست و افزود: تعامل با تمام ذی نفعان که هر یک از سطح فرهنگی مختلفی برخوردارند کاری بس دشوار است

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.