تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۶
کد خبر : 7217

اجرای ۱۳۴ پروژه عمرانی در ۶ دهستان محروم استان اصفهان

اجرای ۱۳۴ پروژه عمرانی در ۶ دهستان محروم استان اصفهان

اجرای ۱۳۴ پروژه عمرانی در ۶ دهستان محروم استان اصفهان دنیای اسرار:مسوول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب الزمان (عج) اصفهان: در استان اصفهان حدود ۴۹ دهستان با ضریب محرومیت  ۶، ۷ و ۸  وجود دارد و هدف رفع محرومیت زادایی و آبادانی این دهستان ها است. سرهنگ سید حسین انوری در جمع خبرنگاران دلیل

Print Friendly, PDF & Email

اجرای ۱۳۴ پروژه عمرانی در ۶ دهستان محروم استان اصفهان



دنیای اسرار:مسوول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب الزمان (عج) اصفهان: در استان اصفهان حدود ۴۹ دهستان با ضریب محرومیت  ۶، ۷ و ۸  وجود دارد و هدف رفع محرومیت زادایی و آبادانی این دهستان ها است.
سرهنگ سید حسین انوری در جمع خبرنگاران دلیل تشکیل این قرارگاه را فرمایشات مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: رهبری فرمودند، باید در سطح کشور هزار نقطه آباد ایجاد شود و این نقاط الگویی برای پیشرفت و آبادانی در کل کشور شود و همچنین نباید در طرح های محرومیت زدایی فقط به ایجاد زیر ساخت‌ها توجه کرد بلکه باید محرومیت زادیی در سایر بخش ها از جمله سلامت و اشتغال نیز انجام شود.
وی در خصوص نحوه انتخاب نقاط محروم اظهار کرد: بر اساس ضریب محرومیتی که وزارت کشور در مناطق مختلف شناسایی کرد یک هزار دهستان انتخاب شد که اجرای این طرح در ۱۲۰ دهستان در سال ۹۶ به صورت آزمایشی آغاز شد.
به گفته وی در اصفهان حدود ۱۲۷ دهستان وجود دارد و حدود ۴۹ دهستان استان اصفهان ضریب ۶، ۷ و ۸ را دارند ، بیشترین ضریب محرومیت در دهستان‌های شهرستان فریدونشهر دهستان پشت کوه موگویی، دهستان ییلاق، پادنا وسطی از شهرستان سمیرم، خوربیابانک، جندق و نخلستان است.
سرهنگ انوری با بیان اینکه برنامه‌ریزی و تمرکز قرارگاه پیشرفت و آبادانی روی این ۴۹ دهستان است اظهار کرد: در سال نخست ۶ دهستان انتخاب شد که شامل پشت کوه موگویی، دهستان ییلاق، دهستان پادنا وسطی و همه دهستان‌های خور و بیابانک بود.
وی در خصوص نحوه انجام کار در این قرارگاه گفت: تفاوت کار این قرارگاه با سایر نهادهای محرومیت زدایی در سطح کشور این است که کار مطالعاتی جامعی برای جمع آوری اطلاعات در زمینه های علمی، فرهنگی، کشاورزی و… انجام می‌شود و نقاط ضعف و قوت دهستان ها در همه عرصه ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.
انوری افزود: براساس  اطلاعات به دست آمده از دهستان ها نقشه راهی تدوین شد که در آن نقش سپاه، دولت، خیرین، گروه های جهادی و مردم در اقداماتی که باید انجام شود در نظر گرفته شده است .
وی با بیان اینکه پنج کار گروه سلامت، زیرساخت، عمران، تعلیم و تربیت، فرهنگی اجتماعی و اشتغال در این قرارگاه فعالیت می کنند و کارگروه مشارکت های مردمی نیز به تازگی به قرارگاه استان اضافه شده است عنوان کرد: همه عملیات اجرایی در کارگروه‌ها براساس نقشه راه دهستان‌ها انجام می شود و برخی از نقشه های راه به مراکز پژوهشی  و علمی دانشگاه‌ها ارسال شده تا از نظرات استادان استفاده شود.
مسوول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب الزمان اصفهان هدف پروژه‌های عمرانی را تاثیر گذاری بر روی اشتغال و معیشت مردم مناطق محروم عنوان کرد و گفت: ۹۰ درصد پروژه‌های این قرارگاه در زمینه احیای قنوات، چاه‌های آب، کانال کشی آب کشاورزی و ایجاد زیرساخت‌های متناسب با اشتغال روستاییان است.
وی با بیان اینکه از سال ۹۶ تاکنون حدود ۱۳۴ پروژه عمرانی در۶ دهستان اجرایی شده است تصریح کرد: این پروژه‌ها شامل آبرسانی شرب و کشاورزی، بهسازی چشمه ها، احداث و مرمت مخازن، تعمیر و مرمت قنوات، احداث و مرمت سیل بندها، ذخیره آب و تکمیل خانه عالم، احداث مدرسه و تعمیر و مرمت مدارس، احداث منازل محرومان، تکمیل مساجد با اعتبارات خیرین و تعویض شبکه آبرسانی روستاها بوده است.
وی ادامه داد: از ۱۳۴ پروژه عمرانی حدود ۴۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان توسط قرارگاه و ۹۶ پروژه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان توسط خیران سرمایه گذاری و نقش دولت نیز در همه پروژه ها دیده شده است.
سرهنگ انوری در خصوص اقدامات انجام شده در کارگروه سلامت گفت: اساس کار در این کارگروه مباحث آموزشی و سبک زندگی ایرانی، اسلامی است و موضوعاتی که به آنها پرداخته می شود شامل: تغذیه سالم و آشنایی مردم با تراریخته‌ها و نحوه تولید محصولات سالم و برگزاری جشنواره‌های غذای سالم در روستاها است.
وی ادامه داد: در هر روستا حداقل پنج نفر از خواهران و برادران بعد از طی مراحل آموزشی سفیران سلامت روستا می شوند و امور سلامت روستاییان را پی گیری می کنند.
مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان در مورد سایر اقدامات انجام شده اظهار کرد: سبک زندگی اسلامی، سواد رسانه، برگزاری کلاس های مهارت زندگی، فرزند پروری و اصول و قوانین تربیتی برای اولیا دانش آموزان در سطح مدارس مناطق محروم در حال اجرا است و در حوزه تعلیم و تربیت نیز ۵۰۰ بسته کامل لوازم‌التحریر توزیع و اهدا شده است

خبرنگار:شهره باقری

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.