تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۱
کد خبر : 20996

در نشست بررسی تکمیل راه‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان مطرح شد

در نشست بررسی تکمیل راه‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان مطرح شد

به گزارش دنیای اسرار:دستور وزیر راه و شهرسازی برای تکمیل راه‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان/ خبرهای خوش در راه استجلسه بررسی تکمیل راه آهن سریع السیر تهران-قم-اصفهاننشست بررسی تکمیل راه‌آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان به ریاست وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر تکمیل پروژه توسط سرمایه‌گذار برگزار شد.جلسه بررسی تکمیل راه‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان به

Print Friendly, PDF & Email


به گزارش دنیای اسرار:دستور وزیر راه و شهرسازی برای تکمیل راه‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان/ خبرهای خوش در راه است
جلسه بررسی تکمیل راه آهن سریع السیر تهران-قم-اصفهاننشست بررسی تکمیل راه‌آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان به ریاست وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر تکمیل پروژه توسط سرمایه‌گذار برگزار شد.
جلسه بررسی تکمیل راه‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان به ریاست محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در ساختمان دادمان برگزار شد و روند تکمیل این پروژه مورد بررسی قرار گرفت و بر تکمیل آن تاکید شد.
پیگیری روند پیشرفت طرح راه‌‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان موضوع نشستی بود که روز گذشته در ساختمان دادمان با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، سعید رسولی مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، خیراله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل، حسین مهری مدیرعامل بانک صنعت و معدن و تجارت، نماینده بانک مرکزی، پیمانکار و سرمایه‌گذار چینی در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
در این نشست، موضوعاتی همچون مباحث مالی پروژه و فعال‌سازی مابقی LC مورد بحث قرار گرفت. در خصوص موضوع مالی پروژه مقرر شد تا تمهیدات لازم برای تسهیل در مراودات مالی و همچنین فعال‌سازی مابقی LC نیز انجام شود. سرمایه‌گذار چینی این پروژه نیز اعلام کرد با تمام قدرت روند اجرای پروژه را سرعت می‌دهد و مشکلات موجود را برطرف خواهد کرد.
محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در این جلسه بر تکمیل هرچه سریعتر قطار سریع السیر تهران- قم- اصفهان تأکید کرد و اقدامات مناسبی را در این خصوص اعلام کرد.
به گفته علیرضا صلواتی، مجری قطار سریع السیر تهران- قم- اصفهان، این پروژه به طول ۴۰۹ کیلومتر آغاز به فعالیت کرده که قرار است فاصله زمانی تهران- اصفهان را کاهش دهد. در کنار آن اهمیت این موضوع به آن دلیل است که با انجام این روند، ایران وارد تکنولوژی قطار سریع‌السیر می‌شود و روند بهره‌برداری و خدمت‌رسانی به مردم متفاوت می‌شود.
مقرر شده است تا بعد از تکمیل این پروژه، مسیرهای دیگر از جمله تهران- مشهد و تهران- تبریز انجام شود که شاهد تحولی در سیستم بهره‌برداری راه‌آهن در کشور باشیم. در کنار آن ارتباط مرکز کشور به پایتخت تسهیل می‌شود. بدین‌ترتیب که با وجود راه‌آهنی که از مسیر اهواز- شیراز و یزد به اصفهان منتهی می‌شود دسترسی جنوب کشور به پایتخت، تسهیل شده و موجب ایجاد پروسه متوازن در جنوب کشور و تسهیل دسترسی به نقاط مختلف کشور خواهد شد.
مقرر است تا ۳ سال آینده این مسیر با حمایت و همراهی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران با محوریت شرکت زیرساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، تکمیل شود.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.