تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۰
کد خبر : 42277

۵۹۶ اثر متقاضی رقابت در سی‌وششمین جشنواره فیلم کودک امسال بودند

۵۹۶ اثر متقاضی رقابت در سی‌وششمین جشنواره فیلم کودک امسال بودند

 دبیر سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌ کودکان و نوجوانان گفت: ۵۹۶ فیلم در این دوره جشنواره فیلم کودک و نوجوانان امسال اصفهان متقاضی رقابت بودند. به گزارش دنیای اسرار:مجید زین‌العابدین شامگاه پنجشنبه در مراسم اختتامیه سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان افزود: جشنواره امسال بیش از ۲۴ هزار بیننده در ۶۵ نوبت اکران

Print Friendly, PDF & Email

 دبیر سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌ کودکان و نوجوانان گفت: ۵۹۶ فیلم در این دوره جشنواره فیلم کودک و نوجوانان امسال اصفهان متقاضی رقابت بودند.

به گزارش دنیای اسرار:مجید زین‌العابدین شامگاه پنجشنبه در مراسم اختتامیه سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان افزود: جشنواره امسال بیش از ۲۴ هزار بیننده در ۶۵ نوبت اکران داشت و ۵۹۶ فیلم متقاضی رقابت بودند و فیلم‌های برتر در بخش ملی و بین‌المللی در ۲ بخش کوتاه و بلند به رقابت پرداختند.

وی افزود: امید است این ‌سینما روز به روز رشد پیدا کند و بچه‌های‌ایران با این سینمای مربی بتوانند فرهنگ بومی، اسلامی و باستانی را بشناسند.

دبیر سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: این جشنواره هیچ میهمانی ندارد و همه میزبان‌هستند و این جشنواره مهمانان، هنرمندان، خانواده‌هایی به وسعت اصفهان و ایران میزبان دارد.

وی بیان داشت: امید است فیلم‌ها با این شور و نشاط در طول سال برای بچه‌های ایران اکران شود و سال آینده جشنواره پرشورتر به نمایش درآید. سی‌وششمین جشنواره به اختتامیه رسید و جشنواره در چهارمین دهه رشد خود به کمال نزدیک می‌شود.

المپیاد فیلمنامه‌نویسی کودک‌ در دستور کار جشنواره فیلم کودک اصفهان قرار دارد

 

شهردار اصفهان نیز گفت:حدود ۲۰ سال است که شاهد برگزاری جشنواره کودک هستیم و این ۲ سال جزو بهترین دوره‌ها از حیث همدلی بین شهرداری و بنیاد فارابی بوده است.

علی قاسم‌زاده افزود: امشب افتتاحیه و آغاز جشنواره سی‌وهفتم است و این در حالی است که از سال گذشته دبیرخانه دائمی‌جشنواره شکل گرفت و این بدان معناست که لحظه‌ای وقفه در کار نیست.

شهردار اصفهان اظهار کرد: سه رخداد المپیاد فیلم نوجوان، المپیاد فیلم کوتاه و جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان قطعات پازلی بود که کنار هم قرار گرفت، البته یک‌قطعه دیگر مبنی بر المپیاد فیلمنامه‌نویسی کودک‌است که در صورت تحقق، مجموعه‌ای کامل‌خواهیم داشت.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 − 7 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان