تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲
کد خبر : 45305

محدودیت‌های انرژی، باعث تأخیر در تحویل محصولات به مشتریان شده است

محدودیت‌های انرژی، باعث تأخیر در تحویل محصولات به مشتریان شده است

یونس حمزوی مدیر فروش داخلی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه محدودیت‌های انرژی معمولا در فصول تابستان وزمستان برصنایع کشور اعمال می‌شود، گفت: متاسفانه در سال جاری علاوه بر محدودیت در فصل تابستان، محدودیت انرژی در فصل زمستان نیز در زمانی زودتر و با شدت بیشتر از سال‌های گذشته اعمال شده که این موضوع

Print Friendly, PDF & Email

یونس حمزوی مدیر فروش داخلی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه محدودیت‌های انرژی معمولا در فصول تابستان وزمستان برصنایع کشور اعمال می‌شود، گفت: متاسفانه در سال جاری علاوه بر محدودیت در فصل تابستان، محدودیت انرژی در فصل زمستان نیز در زمانی زودتر و با شدت بیشتر از سال‌های گذشته اعمال شده که این موضوع فرآیند تولید فولاد مبارکه را علیرغم پیش‌بینی‌های انجام شده و ذخیره‌سازی آهن اسفنجی و تختال، بیش از گذشته تحت تاثیر قرار داده است.

به گزارش دنیای اسرار ،یونس حمزوی مدیر فروش داخلی شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه محدودیت‌های انرژی معمولا در فصول تابستان وزمستان برصنایع کشور اعمال می‌شود، گفت: متاسفانه در سال جاری علاوه بر محدودیت در فصل تابستان، محدودیت انرژی در فصل زمستان نیز در زمانی زودتر و با شدت بیشتر از سال‌های گذشته اعمال شده که این موضوع فرآیند تولید فولاد مبارکه را علیرغم پیش‌بینی‌های انجام شده و ذخیره‌سازی آهن اسفنجی و تختال، بیش از گذشته تحت تاثیر قرار داده است.

مدیر فروش داخلی فولاد مبارکه افزود: با توجه به محدودیت‌های شدید انرژی میزان قابل توجهی از ظرفیت در نواحی تولیدی کاسته شده است به گونه‌ای که هم اکنون بخشی از خطوط تولیدی با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت عملیاتی مشغول فعالیت هستند.

حمزوی شرایط به وجود آمده را عامل مواجه شدن این شرکت با مشکلاتی در اجرای تعهدات و تحویل به موقع سفارشات به مشتریان دانست و پیش‌بینی کرد با ادامه این روند، تاخیر در تولید و تحویل محصول به مشتریان به صورت فزاینده‌ای افزایش یابد.

وی با اشاره به اهمیت پاسخگویی به تعهدات ایجاد شده و جلوگیری از بروز تبعات ناشی از آن در صنایع پایین دستی خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم جهت کاهش عرضه محصولات در بورس کالا در ماه‌های پایانی سال در حال انجام است.

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه + یازده =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان