تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
کد خبر : 34177

فعالیت بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس در استان اصفهان

فعالیت بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس در استان اصفهان

مدیر صنایع تبدیل و غذایی جهاد کشاورزی استان اصفهان خبرداد؛ فعالیت بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس در استان اصفهان مدیر صنایع تبدیل و غذایی جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان کرد:بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس با ظرفیت تولید ۲۵۰ هزار تن در سال فعال هستند. به گزارش دنیای اسرار:سید حسین

Print Friendly, PDF & Email

مدیر صنایع تبدیل و غذایی جهاد کشاورزی استان اصفهان خبرداد؛
فعالیت بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس در استان اصفهان

مدیر صنایع تبدیل و غذایی جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان کرد:بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس با ظرفیت تولید ۲۵۰ هزار تن در سال فعال هستند.

به گزارش دنیای اسرار:سید حسین کشفی گفت: در استان اصفهان بیش از ۹۴ واحد تولید عرقیجات و اسانس با ظرفیت تولید ۲۵۰ هزار تن در سال فعالیت دارند و مجموعه آقای شریعتی تنها واحد تولیدی عرقیجات در سطح شهرستان کوهپایه است.

وی افزود: در مزرعه فدک روستای زفره در حال حاضر برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم و برای ۷۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.

 

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.