• خانه
  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • مورد فهرست
    x
  • گالری عکس
  • آگهی
  • اجتماعی
  • فرهنگی هنری
  • اقتصادی
  • علمی
  • سیاسی
  • ورزشی
  • گردشگری
  • استان ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • حوادث
  • Latin
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
کد خبر : 39048
چاپ خبر 0 نظر

اما و اگرهای منجمد کردن نان

اما و اگرهای منجمد کردن نان

به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم‌تر می‌کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می‌شود که این ادعاها را تأیید می‌کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است. آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند و به همان خوبی است که

Print Friendly, PDF & Email
به تازگی در فضای مجازی ادعا شده است که انجماد نان در واقع آن را سالم‌تر می‌کند و در برخی موارد به تحقیقاتی اشاره می‌شود که این ادعاها را تأیید می‌کند. اکنون یک متخصص پاسخی روشن به این موضوع داده است.

آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند و به همان خوبی است که در رسانه‌های اجتماعی پیشنهاد می‌شود؟

به گزارش دنیای اسرار:دوین میلر(Duane Mellor) سرپرست بخش پزشکی و تغذیه دانشکده پزشکی استون در دانشگاه استون(Aston) به این پرسش پاسخ داده است.

به گفته وی، دلیل علمی پشت این موضوع در واقع صحیح است، هرچند کمی گیج کننده به نظر می‌رسد. اما اثرات واقعی سلامتی این کار به اندازه‌ای که گفته می‌شود قابل توجه نیست.

میلر می‌گوید: هنگامی که نان پخته می‌شود، خمیر مرطوب و پر از حباب را به یک نان نرم تبدیل می‌کند. حرارت فر به همراه آب خمیر باعث می‌شود نشاسته موجود در آرد منبسط شده و ژلاتینه شود. وقتی آرد را به سس اضافه می‌کنیم و آنقدر می‌پزیم تا غلیظ شود نیز همین اتفاق می‌افتد.

این نشاسته‌های ژلاتینه شده راحت‌تر هضم می‌شوند و پردازش گلوکز(قند) موجود در این نشاسته‌ها را برای سلول‌های ما آسان‌تر می‌کند. این امر در مورد بسیاری از غذاهای نشاسته‌ای تازه پخته شده صادق است، به ویژه آنهایی که فیبر کمی دارند مانند سیب زمینی یا مانند نان سفید که از آردهای ریز آسیاب شده تهیه می‌شوند.

برخی شواهد نشان می‌دهد که این نوع گلوکزِ به سرعت در دسترس ممکن است سطح انسولین را درست بعد از خوردن غذا افزایش دهد. اگرچه انسولین مهم است، زیرا به سلول‌های ما کمک می‌کند از گلوکز برای انرژی استفاده کنند یا آن را برای انرژی بعدی ذخیره کنند، اما انسولین بیش از حد می‌تواند باعث احساس گرسنگی و احتمالاً افزایش وزن شود.

نکته اینجاست که هنگامی که غذاهای حاوی این نشاسته‌های ژلاتینه شده خنک می‌شوند، نشاسته‌های منبسط شده دوباره جمع می‌شوند و به چیزی تبدیل می‌شوند که به عنوان نشاسته مقاوم شناخته می‌شود. شکستن این نشاسته‌های جمع شده برای آنزیم‌های دستگاه گوارش ما سخت‌تر است، به این معنی که سلول‌های ما به سختی می‌توانند قند موجود در این نشاسته‌ها را کنترل کنند. این بدان معناست که نشاسته‌های مقاوم پس از خوردن کمتر باعث افزایش قند خون و انسولین می‌شوند.

میزان توانایی تشکیل نشاسته مقاوم به دمای پخت نان و نگهداری آن در یخچال یا فریز کردن آن بستگی دارد. سرعت انقباض در فریزر تقریبا دو برابر یخچال است، به این معنی که نشاسته مقاوم‌تری تشکیل می‌شود.

افزون بر این، انجماد نان، آب را به دام می‌اندازد و آن را تازه‌تر و نرم‌تر از زمانی که آن را در یخچال نگهداری می‌کنیم، نگه می‌دارد، چرا که در یخچال یا محیط خانه، آب موجود در نان از دست می‌رود و باعث سفت و خشک شدن نان می‌شود.

آیا باید نان خود را منجمد کنید؟

یک مطالعه بر روی ۱۰ فرد سالم به تأثیر منجمد کردن نان سفید پرداخت. آنها نان‌های خریداری شده در فروشگاه را با نان خانگی مقایسه کردند.

برای نمونه‌های نان خانگی، انجماد و دوباره گرم کردن نان میزان افزایش قند خون را طی ۲ ساعت تا ۳۱ درصد کاهش داد. جالب اینجاست که حتی برشته کردن نان تازه نیز افزایش گلوکز را تا ۲۵ درصد کاهش داد.

این اثرات تنها تا چند ساعت پس از خوردن نان وجود دارد. بنابراین در حالی که منجمد کردن نان قبل از خوردن ممکن است به کاهش سطح قند خون در یک وعده غذایی کمک کند و تأثیر کمی در وعده غذایی بعدی داشته باشد، اثرات طولانی مدت آن بر اشتها، افزایش وزن یا خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند دیابت نوع ۲ شناخته شده نیست و احتمالاً بسیار اندک است.

نشاسته مقاوم علاوه بر اینکه تجزیه سخت‌تری نسبت به نشاسته تازه پخته شده دارد، مواد مغذی را برای میکروب‌های ساکن در روده بزرگ ما فراهم می‌کند. این به حفظ تعادل سالم باکتری‌ها در روده ما کمک می‌کند. سپس این باکتری‌ها مواد شیمیایی را بر روی سلول‌های پوشش روده بزرگ آزاد می‌کنند که به ما در حفظ متابولیسم سالم کمک می‌کند. به گزارش ایسنا، همچنین نشان داده شده است که نشاسته مقاوم با افزایش حساسیت به انسولین به عملکرد بهتر انسولین کمک می‌کند. این می‌تواند به بدن ما کمک کند تا قند خون را به طور موثرتری استفاده کند که با سلامتی بیشتر مرتبط است، زیرا می‌تواند به طور موثرتری به عنوان سوخت توسط عضلات ما استفاده شود.

 

Print Friendly, PDF & Email

اخبار مرتبط

  • دومین مرحله توزیع پوشینه برای بیماران صعب العلاج و زمین‌گیر تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان
  • آغاز اجرای شبکه فیبر نوری، پروژه مسکن اقدام ملی خور و بیابانک
  • پیش‌کسوتان فوتبال سپاهان قهرمان اصفهان شدند
  • برگزاری اردوهای فرهنگ کار با هدف ترویج فرهنگ تلاش و آشنایی با مشاغل
  • تعاونی‌های توسعه و عمران؛ راهکاری برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام دولتی

برچسب ها :انجماد ، دیابت ، قندخون ، نان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

انصراف از پاسخ دادن

هفده − پنج =

آخرین اخبار

  • دومین مرحله توزیع پوشینه برای بیماران صعب العلاج و زمین‌گیر تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان
  • آغاز اجرای شبکه فیبر نوری، پروژه مسکن اقدام ملی خور و بیابانک
  • پیش‌کسوتان فوتبال سپاهان قهرمان اصفهان شدند
  • برگزاری اردوهای فرهنگ کار با هدف ترویج فرهنگ تلاش و آشنایی با مشاغل
  • تعاونی‌های توسعه و عمران؛ راهکاری برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام دولتی
  • محله «فدکیه» با اجرای سه پروژه کلان ساماندهی می شود
  • ادامه اجرای طرح جهادی «سلامتی به توان مردم» در محله گورت
  • هم‌انديشي براي تقويت فرهنگ دفاع مقدس
  •  یکشنبه‌ها با «بلیط الکترونیک»، رایگان سوار اتوبوس شوید
  • رونمایی از امکان پرداخت هزینه سفر توسط شهروندان با استفاده از QR کد/ نام‌گذاری اتوبانی در منطقه 15 به نام سردار مهدی ربانی

سیاسی

  • کارگاه تبیین جنگ شناختی و ترکیبی و جنگ نرم در گروه۴۴ توپخانه نزاجا برگزار شد.
    کارگاه تبیین جنگ شناختی و ترکیبی و جنگ نرم در گروه۴۴ توپخانه نزاجا برگزار شد.
  • کارگاه تبیین و تشریح بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در گروه ۴۴ توپخانه نزاجا برگزار شد
    کارگاه تبیین و تشریح بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در گروه ۴۴ توپخانه نزاجا برگزار شد
  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی‌ با حضور رهبر انقلاب
    مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی‌ با حضور رهبر انقلاب
  • ملت ایران با خون شهدا عهد بسته و تسلیم فشار دشمن نخواهد شد
    ملت ایران با خون شهدا عهد بسته و تسلیم فشار دشمن نخواهد شد
  • دوره بصیرت ویژه کارکنان وظیفه جدیدالورود در مسجد فجر گروه۴۴ توپخانه نزاجا برگزارشد.
    دوره بصیرت ویژه کارکنان وظیفه جدیدالورود در مسجد فجر گروه۴۴ توپخانه نزاجا برگزارشد.
  • خون شهید سلامی نه تنها مکتب او را زنده کرد، بلکه ملت را هزاران برابر مقاوم‌تر ساخت
    خون شهید سلامی نه تنها مکتب او را زنده کرد، بلکه ملت را هزاران برابر مقاوم‌تر ساخت
  • تلالو پر فروغ شهدا بر دوش مردم قدرشناس
    تلالو پر فروغ شهدا بر دوش مردم قدرشناس
  • شهید میثم رضوان‌پور پیش از شهادت نیز شهید بود  
    شهید میثم رضوان‌پور پیش از شهادت نیز شهید بود  
  • تسلیم ایران بزرگ و قوی، حرف بزرگ‌تر از دهان رئیس‌جمهور آمریکاست
    تسلیم ایران بزرگ و قوی، حرف بزرگ‌تر از دهان رئیس‌جمهور آمریکاست
  • موج بیستم وعده صادق ۳ با شلیک ۴۰ موشک
    موج بیستم وعده صادق ۳ با شلیک ۴۰ موشک

ورزشی

  • پیش‌کسوتان فوتبال سپاهان قهرمان اصفهان شدند
    پیش‌کسوتان فوتبال سپاهان قهرمان اصفهان شدند
  • برد مهم والیبالیست‌های ایران مقابل کره‌ جنوبی
    برد مهم والیبالیست‌های ایران مقابل کره‌ جنوبی
  • موفقیت کاروان ورزش کارگری کشورمان نمادی از همت و اراده جمعی کارگران زحمتکش است
    موفقیت کاروان ورزش کارگری کشورمان نمادی از همت و اراده جمعی کارگران زحمتکش است
  • پیام تبریک استاندار اصفهان به مناسبت کسب عنوان نایب قهرمانی تیم فوتبال سپاهان و راه‌یابی به مسابقات آسیایی 
    پیام تبریک استاندار اصفهان به مناسبت کسب عنوان نایب قهرمانی تیم فوتبال سپاهان و راه‌یابی به مسابقات آسیایی 
  • کسب سهمیه پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا وایستادن بر سکوی دوم لیگ برتر
    کسب سهمیه پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا وایستادن بر سکوی دوم لیگ برتر
  • سپاهان سهمیه پلی آف لیگ نخبگان آسیا را کسب کرد
    سپاهان سهمیه پلی آف لیگ نخبگان آسیا را کسب کرد
  • حضور استاندار اصفهان در تمرین تیم سپاهان/ جمالی‌نژاد: شادی مردم اصفهان به زاینده‌رود و سپاهان گره خورده است
    حضور استاندار اصفهان در تمرین تیم سپاهان/ جمالی‌نژاد: شادی مردم اصفهان به زاینده‌رود و سپاهان گره خورده است
  • بعداز 30سال دوباره  اصفهان میزبان جام جهانی جهان پهلوان تختی شد
    بعداز 30سال دوباره اصفهان میزبان جام جهانی جهان پهلوان تختی شد
  • ساحلی‌بازان هندبال سپاهان راهی عمان شدند
    ساحلی‌بازان هندبال سپاهان راهی عمان شدند
  • اصفهان، میزبان ششمین جشنواره ورزشی بازنشستگان کشور
    اصفهان، میزبان ششمین جشنواره ورزشی بازنشستگان کشور

چندرسانه ای

  • آنچه لازم است درباره بیمه همگانی حوادث طبیعی مندرج در قبوض برق بدانیم را این فیلم کوتاه به ما می‌گوید
    آنچه لازم است درباره بیمه همگانی حوادث طبیعی مندرج در قبوض برق بدانیم را این فیلم کوتاه به ما می‌گوید
  • جشنواره‌ «۲۵» با تمرکز بر فیلم، عکس و محتوای خلاقانه‌ هنری آغاز به کار کرد*
    جشنواره‌ «۲۵» با تمرکز بر فیلم، عکس و محتوای خلاقانه‌ هنری آغاز به کار کرد*
  • خونه، یخچال نیست
    خونه، یخچال نیست
  • مدیرعامل شرکت توانیر از پایداری شبکه برق کشور خبر داد
    مدیرعامل شرکت توانیر از پایداری شبکه برق کشور خبر داد
  •  قرائت کنتور مشترکان توسط ماموران آب و برق از روز شنبه
     قرائت کنتور مشترکان توسط ماموران آب و برق از روز شنبه
  • نفس هایی که به شماره می افتد، تا قلبی از تپش نیفتد….
    نفس هایی که به شماره می افتد، تا قلبی از تپش نیفتد….
  • آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟
    آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟
  • ۸۹۵ مگاوات نیروگاه حرارتی صنایع آماده اتصال به شبکه سراسری
    ۸۹۵ مگاوات نیروگاه حرارتی صنایع آماده اتصال به شبکه سراسری
  • نقش کولرها در کاهش خاموشی
    نقش کولرها در کاهش خاموشی
  • بامعرفی ماینر‌های غیر مجازپاداش نقدی دریافت کنید
    بامعرفی ماینر‌های غیر مجازپاداش نقدی دریافت کنید
جدید محبوب تصادفی
  • دومین مرحله توزیع پوشینه برای بیماران صعب العلاج و زمین‌گیر تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان
  • آغاز اجرای شبکه فیبر نوری، پروژه مسکن اقدام ملی خور و بیابانک
  • پیش‌کسوتان فوتبال سپاهان قهرمان اصفهان شدند
  • برگزاری اردوهای فرهنگ کار با هدف ترویج فرهنگ تلاش و آشنایی با مشاغل
  • تعاونی‌های توسعه و عمران؛ راهکاری برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام دولتی
  • وزارت ارتباطات برای تجهیز ورزشگاهها به فیبر نوری آمادگی دارد
  • روز پر کار مدیر مخابرات اصفهان
  • نخستین تفاهم‌نامه همکاری ایران و ویتنام امضا شد
  • اضافه وزرن وکم تحرکی از مهمترین عوامل خطر برای سلامتی بانوان میانسال
  • استفاده از تجارب ارزشمند پدافند غیرعامل فولاد مبارکه در سایر صنایع کشور

en

  • Goldsmiths are proud of their production in the industry 2 ماه
  • The CEO of the new company Fould Mobaraka Isfahan was appointed 5 ماه
  • Dr. Mohsen Qadiri, CEO of Holding Petropalash, Isfahan, became the man of the year managing brand development and customer orientation in Kishor 1 سال
  • There is no dead end in management science 1 سال
  • 19 May, the 28th Oil Industry Exhibition with the slogan “Oil Industry, Leash Production, Technological Optimization” will be held in Tehran 1 سال
  • Presenting the capabilities and export achievements of Mubaraka Steel at the largest construction event in Oman 1 سال
  • Dr. Mohsen Qadiri’s congratulatory message after the men’s futsal team of Isfahan Oil Refinery qualified for the Premier League of the country 1 سال
  • Isfahan iron smelting booth is the most visited among the steel and mineral industries in IRAN EXPO 1 سال
  • The end of the meeting of the Chambers of Commerce of the Asian Cooperation Dialogue Forum in Isfahan 1 سال
  • Mubarakeh steel is the largest non-oil exporter and the first exporter in the mineral industry chain in 1402 1 سال
سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان

موضوعات داغ:

دنیای اسرار پلیس اصفهان فولاد مبارکه اصفهان شهرداری اصفهان ابفااصفهان