شأنی جز سربازی امام خامنه ای ندارم/ میزان موفقیت ما به اثرگذاری در دلها بستگی دارد

رئیس سابق سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور: با بیان اینکه خداوند متعال را شاکرم که روزی به دست یکی از اولیای خودش یعنی مقام معظم رهبری اجازه خدمت به دین و ملت شریف ایران را به بنده داد، گفت: میزان موفقیت ما به اثرگذاری در دلها بستگی دارد. به گزارش دنیای اسرار، حجت الاسلام
به گزارش دنیای اسرار، حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا ادیانی، رئیس سابق سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور، صبح روز پنجشنبه، در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: خداوند متعال را شاکرم که روزی به دست یکی از اولیای خودش یعنی مقام معظم رهبری، اجازه خدمت به دین و ملت شریف ایران را به بنده داد که در میان انبوهی از معممین، از طلبه تا آیت الله، روزی این فرصت خدمتگزاری نصیب این حقیر شد و رهبر معظم انقلاب بر من منت نهادند و بنده را به عنوان سرباز خود در انتظامی منصوب کردند.
وی با بیان اینکه در آخرین روز از خدمت خود دنبال ارائه گزارش و عملکرد نیستیم، گفت: میزان موفقیت ما به اثرگذاری در دلها بستگی دارد و این می شود همان گزارش و میزان موفقیت من.
رئیس سابق سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور با طلب حلالیت و خداحافظی از فرماندهان و کارکنان انتظامی از مرز تا مرکز افزود: آنچه که بنده در سازمان انتظامی دیدم لطف و زیبایی و تلاش و عزت و سخت کوشی و زندگی عفیفانه و مجاهدانه بود، از اینکه نتوانستم حق خدمت شما عزیزان را ادا کنم امید دارم که خداوند متعال به برکت دعای شما در این ماه عزیز از تقصیر خدمت من بگذرد.
حجت الاسلام و المسلمین ادیانی در پایان تصریح کرد: در روز اولی که حکم خدمت از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی را دریافت کرده ام گفته ام و امروز در روز آخر خدمت خود در سازمان انتظامی هم می گویم که شأنی جز سربازی امام خامنه ای ندارم.
برچسب ها :پلیس اصفهان ، سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0