تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۹
کد خبر : 50339

اجرای ۱۴۷ کیلومتر شبکه گاز در اصفهان طی سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴

اجرای ۱۴۷ کیلومتر شبکه گاز در اصفهان طی سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴

  مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از اجرای ۱۴۷ کیلومتر شبکه گاز طبیعی در این استان طی سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد. به گزارش  دنیای اسرار ، ابراهیم محسنی، مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اعلام اجرای ۱۴۷ کیلومتر شبکه گاز در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ اظهار داشت: از این میزان، ۳۱ کیلومتر

Print Friendly, PDF & Email

 

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از اجرای ۱۴۷ کیلومتر شبکه گاز طبیعی در این استان طی سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش  دنیای اسرار ، ابراهیم محسنی، مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اعلام اجرای ۱۴۷ کیلومتر شبکه گاز در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ اظهار داشت: از این میزان، ۳۱ کیلومتر شبکه فولادی و ۱۱۵ کیلومتر شبکه پلی‌اتیلن در سطح استان اجرا شده است. وی هدف از اجرای این پروژه‌ها را گسترش پوشش شبکه گازرسانی و تسهیل دسترسی مردم به انرژی پاک و پایدار عنوان کرد.

محسنی گفت: طول کل شبکه گاز طبیعی در استان اصفهان هم‌اکنون به حدود ۲۹ هزار کیلومتر رسیده است. این توسعه، امکان دسترسی آسان‌تر به گاز طبیعی را فراهم کرده و نقش مؤثری در بهبود کیفیت زندگی مردم و افزایش بهره‌وری اقتصادی در بخش‌های مختلف ایفا کرده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان بیان داشت: درحال حاضر ۱۱۴ شهر و بیش از ۱۵۰۰ روستا و مکان مزرعه و بیش از ۲۰ هزار واحد تولیدی و صنعتی از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند و ماموریت و رسالت این شرکت، تامین ایمن و پایدار گاز مشترکین خانگی، تجاری، تولیدی، صنعتی و نیروگاهی این استان پهناور می باشد.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × یک =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان