تاریخ انتشار : یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۸
کد خبر : 50519

جذب بیش از ۹ هزار مشترک جدید گاز طبیعی در استان اصفهان

جذب بیش از ۹ هزار مشترک جدید گاز طبیعی در استان اصفهان

  مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از جذب ۹ هزار و ۷۴۲ مشترک جدید گاز طبیعی در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد. به گزارش دنیای اسرار ،ابراهیم محسنی با اعلام این خبر گفت: از این تعداد، ۸ هزار و ۵۰۱ مشترک در مناطق شهری و یک‌هزار و ۲۴۱ مشترک در مناطق روستایی به شبکه

Print Friendly, PDF & Email

 

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از جذب ۹ هزار و ۷۴۲ مشترک جدید گاز طبیعی در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش دنیای اسرار ،ابراهیم محسنی با اعلام این خبر گفت: از این تعداد، ۸ هزار و ۵۰۱ مشترک در مناطق شهری و یک‌هزار و ۲۴۱ مشترک در مناطق روستایی به شبکه گاز طبیعی استان پیوسته‌اند.

وی با اشاره به حمایت از اقشار خاص در بهره‌مندی از گاز طبیعی افزود: طی این مدت، ۸۰ اشتراک رایگان به جامعه هدف واگذار شد که شامل ۱۷ اشتراک برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، ۲۰ اشتراک برای خانوارهای تحت پوشش بهزیستی و ۴۳ اشتراک برای جانبازان، رزمندگان، آزادگان، خانواده شهدا و افراد مذهبی بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان تأکید کرد: تأمین ایمن و پایدار گاز برای مشترکین خانگی، تجاری، تولیدی، صنعتی و نیروگاهی، رسالت اصلی این شرکت در استان پهناور اصفهان است.

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک × 5 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان