تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
کد خبر : 52837

بدرقه اي به رنگ محبت

بدرقه اي به رنگ محبت

بدرقه اي به رنگ محبت به گزارش دنیای اسرار ،صبحي آرام، سردارعلينقيان پور فرزند عزيز و دوردانه همکار آسمانيش را تا مدرسه همراهي مي‌کند تا روزي آکنده از محبت، دوستي و اميد برايش آغاز شود. خورشيد آرام از پشت پنجره‌ها تابيده است و کوچه‌ها با صداي آرام کودکان بيدار مي‌شوند. سردار علينقيان پور، با لبخندي

Print Friendly, PDF & Email

بدرقه اي به رنگ محبت
به گزارش دنیای اسرار ،صبحي آرام، سردارعلينقيان پور فرزند عزيز و دوردانه همکار آسمانيش را تا مدرسه همراهي مي‌کند تا روزي آکنده از محبت، دوستي و اميد برايش آغاز شود.

خورشيد آرام از پشت پنجره‌ها تابيده است و کوچه‌ها با صداي آرام کودکان بيدار مي‌شوند. سردار علينقيان پور، با لبخندي مهربان، کنار در خانه مي‌ايستد تا آغاز روز را با آرامشي مطمئن همراه کند؛ روزي که نفس خانم 7 ساله قرار است با چشم‌هايي پر از سوال، دلي پُراميد و آرزو راهي مدرسه شود.

صبحي آرام، در اولين روز از فصل عشق و محبت، سردارعلينقيان پور فرزند عزيز و دوردانه همکار آسمانيش را تا مدرسه همراهي مي‌کند تا روزي آکنده از محبت، دوستي و اميد برايش آغاز شود.

نفس با کيف کوچک و دفترهاي تازه به دست، از راه پله‌هاي خانه خارج مي‌شود و نگاهش به نگاه پدرانه اي است که همراه با او، مهربان و آرام در حرکت است، هر دو با صداي آرام قدم هايشان و گام‌هايي استوار، مسير رفتن به مدرسه را طي مي کنند، نگاه هايي خيره که اين آرامش را نظاره گرند.

وقتي نفس خانم دست در دست سرداري دلسوز به مدرسه نزديک مي‌شود، مدير مدرسه با عجله و نگاهي مشتاق به استقبالشان مي آيد،پليسي که فرمانده يک استان است، پدرانه فرزند همکار آسمانيش را همراهي مي کند، گويا همه چيز دست در دست هم داده اند و قرار است صبحي زيبا و به ياد ماندني براي نفس رقم بزنند.

نفس، نمي خواهد دستان گرم و پدرانه اي که اين چنين دلسوزانه از خانه تا مدرسه همراهش بوده رها کند، اشک هايي که به آرامي بر گونه هايش سرازير مي شود، ممنونم که همراهم بوديد.

چه بدرقه پدرانه اي، چه صبح زيبايي، چه روزه فوق العاده اي، ممنونم که تنهايم نگذاشتيد.#

نويسنده: سرگرد ” احسان کشاني” خبرنگار خبرگزاري پليس اصفهان

Print Friendly, PDF & Email

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × 1 =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان