تاریخ انتشار : جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
کد خبر : 57615

بهره‌گیری از ظرفیت‌های کاهش تلفات در پیک‌سایی تابستان

بهره‌گیری از ظرفیت‌های کاهش تلفات در پیک‌سایی تابستان

بهره‌گیری از ظرفیت‌های کاهش تلفات در پیک‌سایی تابستان   نشست “کاهش تلفات” با هدف پیگیری وضعیت تلفات و عملکرد شرکتهای توزیع برق در بخشهای توسعه کابل خودنگهدار، تعویض کنتورهای معیوب و جمع‌آوری برقهای غیر مجاز از سوی معاونت هماهنگی توزیع توانیر برگزار شد.   به گزارش دنیای اسرار ، طی این نشست که با حضور

Print Friendly, PDF & Email

بهره‌گیری از ظرفیت‌های کاهش تلفات در پیک‌سایی تابستان

 

نشست “کاهش تلفات” با هدف پیگیری وضعیت تلفات و عملکرد شرکتهای توزیع برق در بخشهای توسعه کابل خودنگهدار، تعویض کنتورهای معیوب و جمع‌آوری برقهای غیر مجاز از سوی معاونت هماهنگی توزیع توانیر برگزار شد.

 

به گزارش دنیای اسرار ، طی این نشست که با حضور محسن ذبیحی معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر و جمعی از مدیران ارشد بخش توزیع و ارتباط برخط با مدیران عامل شرکتهای توزیع برق کشور برگزار شد، ضمن تبادل‌نظر پیرامون وضعیت تلفات شرکتهای توزیع و دستیابی به اهداف تعیین شده در ابتدای سال‌جاری، عملکرد کاهش تلفات شرکتها در بخشهای توسعه کابل‌خودنگهدار، تعویض کنتورهای معیوب و جمع‌آوری برقهای غیرمجاز مورد بررسی و تبادل‌نظر قرار گرفت.

 

ارائه گزارش کمیته عالی کاهش تلفات و عملکرد ۴ کارگروه زیرمجموعه شامل کارگروههای تلفات فنی، تلفات غیرفنی، دقت لوازم اندازه‌گیری و تامین منابع مالی در طول برگزاری ۴۳ نشست اصلی در دو سال گذشته، از دیگر برنامه‌های این نشست بود که طی آن به تدوین و ابلاغ سند اولویت‌بندی کاهش تلفات غیرفنی، سند اولویت‌بندی کاهش تلفات فنی، تدوین راهنمای اولویت‌بندی طرحهای تعویض سیم به کابل خودنگهدار، راهنمای انتخاب سطح مقطع شبکه فشار متوسط و ۲۰ کیلوولت، دستورالعمل پرداخت پاداش به عوامل شناسایی ماینرهای غیرمجاز و غیره اشاره شد.

 

از دیگر دستاوردهای ارائه شده در این نشست بهره‌برداری از داشبوردهای مدیریتی از جمله داشبورد افزایش دقت و تفکیک لوازم اندازه‌گیری بود که پس از ۲ سال تلاش مستمر با قابلیت تفکیک هر شهرستان به بهره‌برداری رسید.

همچنین تدوین و راه‌اندازی داشبورد کاهش تلفات با قابلیت اندازه‌گیری تلفات نقطه به‌نقطه و تجمعی و صدور صورتحساب تلفات انرژی به تفکیک امورها و سایر سطوح شرکتهای توزیع برق و توانیر با بهره‌گیری از ۲ بانک اطلاعاتی اختصاصی از دیگر دستاوردهای ارایه شده در این نشست بود که انتظار می‌رود با افزایش دقت پایش و کنترل تلفات، نقش به‌سزایی در پیک‌سایی شبکه توزیع برق در تابستان ۱۴۰۵ ایفا کند.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده − دوازده =

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان