تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۶
کد خبر : 59833

صنعت آب و برق با آمادگی کامل، زیرساخت‌های مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب را فراهم کرده است

صنعت آب و برق با آمادگی کامل، زیرساخت‌های مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب را فراهم کرده است

وزیر نیرو در بازدید از مصلی امام خمینی (ره): صنعت آب و برق با آمادگی کامل، زیرساخت‌های مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب را فراهم کرده است وزیر نیرو با تأکید بر آمادگی کامل صنعت آب و برق برای پشتیبانی از مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب، گفت: تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز این مراسم

وزیر نیرو در بازدید از مصلی امام خمینی (ره):
صنعت آب و برق با آمادگی کامل، زیرساخت‌های مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب را فراهم کرده است
وزیر نیرو با تأکید بر آمادگی کامل صنعت آب و برق برای پشتیبانی از مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب، گفت: تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز این مراسم با بهره‌گیری از تجربیات رویدادهای بزرگ ملی و مذهبی آماده شده و این ظرفیت‌ها در ادامه برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
به گزارش دنیای اسرار ، عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو، در جریان بازدید از روند آماده‌سازی مصلای امام خمینی(ره) برای برگزاری مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب، در گفت‌وگو با صدا و سیما اظهار کرد: امروز از نزدیک روند اقدامات انجام‌شده برای آماده‌سازی زیرساخت‌های آب و برق این مراسم را بررسی کردیم. همکاران ما در صنعت آب و برق با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های فنی و اجرایی، اقدامات گسترده‌ای را برای تأمین پایدار خدمات انجام داده‌اند و خوشبختانه همه چیز برای برگزاری این رویداد بزرگ آماده است.
وی با اشاره به شرایط ویژه این مراسم افزود: دشمنان تلاش کردند با اقدامات متخاصمانه، روند خدمت‌رسانی و توسعه زیرساخت‌های کشور را تحت تأثیر قرار دهند، اما کارکنان صنعت آب و برق با روحیه جهادی، اجازه ندادند خللی در ارائه خدمات ایجاد شود و امروز شاهد آمادگی کامل زیرساخت‌های مورد نیاز هستیم.
وزیر نیرو با بیان اینکه در روزهای اخیر اصلاحات و تقویت‌های گسترده‌ای در شبکه‌های آب و برق برای میزبانی هر چه بهتر از زائرین مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب انجام شده است، گفت: تمامی تمهیدات لازم برای پایداری شبکه‌ها و استمرار خدمت‌رسانی پیش‌بینی شده و تیم‌های عملیاتی نیز به‌صورت کامل در حالت آماده‌باش قرار دارند تا در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن وارد عمل شوند.
علی‌آبادی با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی کارکنان صنعت آب و برق، خاطرنشان کرد: همکاران ما با استفاده از تجربیات ارزشمند خود در مدیریت رویدادهای بزرگ ملی و مذهبی، از جمله پیاده‌روی اربعین، مراسم جاماندگان اربعین و مهمانی بزرگ غدیر، تمامی زیرساخت‌های مورد نیاز این مراسم را با دقت و سرعت آماده کرده‌اند.
وزیر نیرو در پایان تأکید کرد: زیرساخت‌ها و ظرفیت‌هایی که برای این مراسم ایجاد و تقویت شده است، در ادامه نیز در خدمت برگزاری سایر رویدادهای بزرگ، به‌ویژه مراسم باشکوه پیاده‌روی اربعین حسینی، قرار خواهد گرفت تا خدمات‌رسانی به زائران با بهترین کیفیت انجام شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان