تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۲
کد خبر : 60008

عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی مورچه خورت آغاز شده است

عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی مورچه خورت آغاز شده است

عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی مورچه خورت آغاز شده است   به گزارش دنیای اسرار،  مدیرعامل پالایشگاه اصفهان در ادامه از توانمندسازی شرکت‌های زیرمجموعه خبر داد و گفت: شرکت مشعل پویا از یک مجموعه غیرفعال به شرکتی توانمند در ساخت تجهیزات راهبردی پالایشگاهی تبدیل شده و اکنون ساخت راکتورها، مخازن، کولرهای هوایی و مبدل‌های حرارتی را

عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی مورچه خورت آغاز شده است

 

به گزارش دنیای اسرار،  مدیرعامل پالایشگاه اصفهان در ادامه از توانمندسازی شرکت‌های زیرمجموعه خبر داد و گفت: شرکت مشعل پویا از یک مجموعه غیرفعال به شرکتی توانمند در ساخت تجهیزات راهبردی پالایشگاهی تبدیل شده و اکنون ساخت راکتورها، مخازن، کولرهای هوایی و مبدل‌های حرارتی را در دستور کار دارد.

وی همچنین از پیشرفت پروژه نیروگاه‌های خورشیدی خبر داد و اظهار کرد: عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی مورچه‌خورت آغاز شده و پروژه‌های کوهپایه 1 و کوهپایه 2 نیز در مراحل مطالعاتی، مشارکت سرمایه‌گذاری و برگزاری مناقصه قرار دارند. بخشی از این طرح‌ها با مشارکت بخش خصوصی و از طریق مدل‌های نوین تأمین مالی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل پالایشگاه اصفهان با اشاره به عملکرد شرکت راهبر ترابر یکی دیگر از شرکت های زیرمجموعه گفت: این شرکت با در اختیار داشتن 100 کامیون ملکی و برنامه افزایش 60 دستگاه دیگر، نقش مهمی در حمل سوخت، تأمین مواد اولیه و صادرات فرآورده‌ها، به‌ویژه در شرایط بحرانی، ایفا کرده است. همچنین جرثقیل 450 تنی این شرکت، یکی از بزرگ‌ترین جرثقیل‌های کشور، محسوب می شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان