تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۵
کد خبر : 61036

جشنوارۀ گلابی، روایت تازه‌ای از ظرفیت‌های فرهنگی و بومی خمینی‌شهر

جشنوارۀ گلابی، روایت تازه‌ای از ظرفیت‌های فرهنگی و بومی خمینی‌شهر

جشنوارۀ گلابی، روایت تازه‌ای از ظرفیت‌های فرهنگی و بومی خمینی‌شهر شهردار خمینی‌شهر گفت: برگزاری نخستین جشنواره شهرستانی گلابی، گامی برای معرفی ظرفیت‌های بومی و ایجاد پیوند میان هویت فرهنگی، اقتصاد و گردشگری شهر است. به گزارش پایگاه خبری دنیای اسرار، نخستین جشنواره شهرستانی گلابی خمینی‌شهر با شعار «خمینی‌شهر، شهر گل و گلابی» به همت سازمان

جشنوارۀ گلابی، روایت تازه‌ای از ظرفیت‌های فرهنگی و بومی خمینی‌شهر

شهردار خمینی‌شهر گفت: برگزاری نخستین جشنواره شهرستانی گلابی، گامی برای معرفی ظرفیت‌های بومی و ایجاد پیوند میان هویت فرهنگی، اقتصاد و گردشگری شهر است.

به گزارش پایگاه خبری دنیای اسرار، نخستین جشنواره شهرستانی گلابی خمینی‌شهر با شعار «خمینی‌شهر، شهر گل و گلابی» به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری خمینی‌شهر و با همکاری اداره جهاد کشاورزی، ادارۀ میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و نیز اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خمینی‌شهر برگزار شد.

آیین افتتاح این جشنواره شامگاه دوشنبه ۲ شهریورماه در مجاورت ورزشگاه مادر و هم‌زمان با برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی مهرآوا برگزار شد و با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مهندس هدایت فرماندار، مدیران شهرداری، مدیران دستگاه‌های اجرایی و جمعی از شهروندان همراه بود.
در این برنامه ضمن رونمایی از پوستر جشنواره، از کشاورزان و باغدارانی که طی این سال‌ها در برابر تغییرات اقلیمی مقاومت کرده و میراث بومی خمینی‌شهر را حفظ و گونه‌های فراموش‌شدۀ آن را احیا کرده‌اند، تقدیر شد.

علی اصغر حاج حیدری شهردار خمینی‌شهر در حاشیه برگزاری این جشنواره با اشاره به ظرفیت‌های متنوع شهر اظهار کرد: خمینی‌شهر فقط یک شهر با پیشینه تاریخی نیست؛ بلکه ظرفیت‌های بومی و طبیعی متعددی دارد که باید آنها را به فرصت‌هایی برای معرفی شهر، رونق اقتصادی و توسعه گردشگری تبدیل کنیم.

حاج حیدری ادامه داد: شهرداری در کنار وظایف عمرانی، خود را متولی بخشی از نشاط اجتماعی و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی شهر می‌داند و برگزاری چنین رویدادهایی در همین مسیر تعریف می‌شود.
وی استقبال شهروندان از نخستین دوره جشنواره را نشانه ظرفیت مناسب این رویداد دانست و گفت: حضور خانواده‌ها و شهروندان در کنار برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی جشنواره نشان داد که چنین رویدادهایی می‌تواند به ایجاد نشاط اجتماعی و معرفی داشته‌های شهر کمک کند.

سید محمد هادی موسوی معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری خمینی‌شهر درباره انتخاب شعار این جشنواره گفت: انتخاب عنوان «خمینی‌شهر، شهر گل و گلابی» برآمده از نگاهی است که می‌خواهد داشته‌های بومی شهر را بشناسد، معرفی کند و به نسل‌های آینده منتقل کند.
موسوی خاطرنشان کرد: هدف معاونت فرهنگی شهرداری این است که جشنواره گلابی به یک رویداد ماندگار شهری تبدیل شود و در سال‌های آینده با مشارکت بیشتر باغداران، تولیدکنندگان، هنرمندان، فعالان گردشگری و شهروندان، ابعاد گسترده‌تری پیدا کند.
ایشان در پایان با تأکید بر نقش مردم در تداوم چنین رویدادهایی گفت: امیدواریم مردم خودشان را در شکل‌گیری و استمرار جشنواره گلابی سهیم بدانند؛ چرا که هویت واقعی هر رویداد شهری زمانی شکل می‌گیرد که مردم در آن حضور و مشارکت داشته باشند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سامانه نماز املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان املاک یاسان